20 найкращих емульсій для обличчя

Beauty-рутина сучасних жінок уже давно не обмежується базовою схемою очищення-тонізація-зволоження. Різні типи та проблеми шкіри вимагають ретельнішого та індивідуального підходу, тому в нашому догляді з’являються додаткові косметичні засоби. Наприклад, сироватки, есенції, емульсії. З їхньою допомогою ми можемо вирішувати найрізноманітніші завдання: від глибокого зволоження і живлення до ліфтингу і боротьби з пігментацією або куперозом.

EVA Blog підготував ТОП-20 найкращих есенцій з різним цільовим призначенням, серед яких ти напевно зможеш знайти свій ідеальний продукт і зробити свою шкіру ще кращою.

Час читання: 4 хвилини та айс-лате 🧋

статья доступна на русском языке

Кілька слів про емульсії

Кілька слів про самі емульсії. Хоч саме це поняття має на увазі засіб, в якому об’єднані компоненти, що не змішуються (наприклад, олія і вода), сьогодні так називають продукти для догляду за шкірою, що мають ультралегку текстуру. Щось між кремом і сироваткою. Але, попри «невагомість», емульсії ефективно зволожують шкіру і мають ударну дозу активних компонентів, які дають змогу впоратися з найрізноманітнішими проблемами.

Цікаво на тему: Що таке флюїд для обличчя і як ним користуватися

Застосовувати їх можна по-різному. У Кореї, наприклад, емульсія використовується як проміжний етап у догляді, проте цей засіб можна використовувати і як фінальний штрих у твоїй рутині. Особливо якщо зволоження від засобу достатньо, за вікном спекотно та обтяжувати шкіру щільними кремами не хочеться.

Шукай EVA Blog в Instagram

Зволожувальні та живильні емульсії

Зволоження — це базова потреба будь-якої шкіри. Це один зі стовпів, на якому стоїть основний догляд і без нього наша beauty-рутина немислима. Живлення — така ж «база», тільки для сухої, зневодненої та вікової шкіри. Тому нашу добірку ми почнемо саме з універсальних продуктів, які будуть актуальні для багатьох.

НазваКраїнаАктивні інгредієнти
Etude House Moistfull CollagenРеспубліка Корея- колаген;
- гідролізований білок люпину.
Clarins Plant Gold Oil-EmulsionФранція- олії (макадамії, мигдалю, виноградних кісточок);
- ефірні олії та екстракти.
- екстракт алое.
The Skin House Aloe Fresh EmulsionРеспубліка Корея- екстракт алое;
- олії жожоба та оливи.
Embryolisse Filaderme EmulsionФранція- олії ши і ріпаку;
- сквалан;
- алое;
- соєві протеїни.
Academie Light FluidФранція- алое;
- олія макадамії;
- екстракт яблука.
Missha Bee Pollen Renew MoisturizerРеспубліка Корея- мед;
- маточне молочко;
- екстракт едельвейса.
Erborian Yuza SorbetФранція- рослинні екстракти;
- олії кунжуту і зародків кукурудзи;
- корінь солодки.

Etude House Moistfull Collagen

Etude House Moistfull Collagen

Корейська емульсія Etude House Moistfull Collagen має у своєму складі такі компоненти, як морський колаген, гліцерин і фруктові екстракти, які ефективно зволожують навіть суху шкіру. Завдяки легкій текстурі, засіб швидко поглинається і може виступати в ролі праймера для макіяжу. Формула не містить штучних ароматизаторів і мінеральних олій та підходить для будь-якого типу шкіри. Представлений продукт в об’ємі 180 мл, тож вистачить його надовго.

Clarins Plant Gold Oil-Emulsion

Clarins Plant Gold Oil-Emulsion

Французький бренд Clarins об’єднав у своїй емульсії Plant Gold Nutri-Revitalizing Nutri-Revitalizing Oil-Emulsion олію і лосьйон для обличчя. Це дало змогу домогтися консистенції ніжного крему, що тане, який забезпечує інтенсивне живлення і зволоження, а також дарує шкірі пружність і пом’якшення. Продукт містить рослинний екстракт орхідеї та ефірну олію пачулів, які наділяють емульсію ніжним ароматом і тонізувальними властивостями.

The Skin House Aloe Fresh Emulsion

The Skin House Aloe Fresh Emulsion

В основі формули The Skin House Aloe Fresh Emulsion лежить сік алое, який славиться своїми заспокійливими, зволожувальними, антибактеріальними та регенерувальними властивостями. Доповнюють його олії жожоба й оливи, лікопен і екстракт гарбуза, завдяки чому засіб відновлює шкіру, забезпечує їй пружність і вирівнює тон обличчя.

Embryolisse Filaderme Emulsion

Embryolisse Filaderme Emulsion

Якщо у тебе суха і чутлива шкіра, зверни увагу на емульсію Embryolisse Filaderme Emulsion. Вона містить олію ши та ріпаку, сквалан, алое і соєві протеїни, а її мета — відновити гідроліпідний баланс, позбавити від лущення, відчуття стягнутості і підвищити імунітет шкіри. Засіб пройшов дерматологічні дослідження і, як приємний бонус, може стати чудовою базою для макіяжу.

Цікаво на тему: У чому різниця між сухою і зневодненою шкірою?

Academie Light Fluid

Academie Light Fluid

Academie Light Fluid містить у собі яблучну воду та екстракт, які сповільнюють природні процеси старіння і мають омолоджувальний ефект. За зволоження без відчуття липкості та захист від впливу зовнішніх факторів в емульсії відповідає гіалуронова кислота, алое та олія макадамії. Прекрасний продукт для нормальної, жирної та комбінованої шкіри, і на роль праймера він теж підходить.

Missha Bee Pollen Renew Moisturizer

Missha Bee Pollen Renew Moisturizer

Bee Pollen Renew Moisturizer від корейського бренду Missha — це «медова бомба» з глибоким живленням для всіх типів шкіри, включно з реактивною, зневодненою і чутливою. В її формулі — олія ши, екстракти трав, маточне молочко, пилок і, звичайно ж, сам мед. Емульсія прискорює регенерацію шкіри, підсилює її захисні властивості та допомагає позбутися лущення і стягнутості.

Erborian Yuza Sorbet

Erborian Yuza Sorbet

Екстракти юзу і семи трав (серед яких центелла азіатська, зелений чай, розмарин і ромашка), а також олії кунжуту, сої та мигдалю в Erborian Yuza Sorbet підсилюють природний захисний бар’єр, зволожують і заспокоюють шкіру. Засіб має ніжну текстуру, натуральний склад без сульфатів і парабенів і може бути застосований для будь-якої шкіри, що потребує відновлення, живлення і пружності.

Антивікові та ліфтинг-емульсії

Переходимо до вузькопрофільних засобів. Тут ти знайдеш найкращі емульсії для вікової шкіри, які допоможуть зменшити глибину і кількість зморшок, поліпшити тургор шкіри та овал обличчя, і подарують їй свіжий і підтягнутий вигляд.

НазваКраїнаАктивні інгредієнти
Mizon Collagen Power Lifting EmulsionРеспубліка Корея- колаген;
- гіалуронова кислота.
Uriage Age Protect Multi-ActionФранція- ретинол;
- гіалуронова кислота;
- AHA-кислоти.
Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence EmulsionРеспубліка Корея- гіалуронова кислота;
- пептиди;
- комплекс олій;
- рослинні екстракти.
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Emulsion SPF 20Японія- формула ReNeura Technology+;
- SPF 20.

Mizon Collagen Power Lifting Emulsion

Mizon Collagen Power Lifting Emulsion

Склад антивікової емульсії Mizon Collagen Power Lifting Emulsion дійсно дивує. У ньому міститься 54% морського колагену — білка, який відповідає за молодість і пружність нашої шкіри. Його «напарниками» є аденозин і гіалуронова кислота, що забезпечують глибоке зволоження, зміцнення і регенерацію епідермісу.

Цікаво на тему: 27 найкращих засобів професійної косметики для обличчя

Uriage Age Protect Multi-Action

Uriage Age Protect Multi-Action

Uriage Age Protect Multi-Action створена спеціально для боротьби з віковими змінами для комбінованої та нормальної шкіри. В основі емульсії міститься легендарна термальна вода Урьяж, багата корисними мікроелементами. У компанію до неї додали низькомолекулярну гіалуронку, ретинол і АНА-кислоти, завдяки чому засіб глибоко зволожує шкіру, вирівнює мікрорельєф і сприяє оновленню клітин.

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion

Пептиди — один з найбільш ефективних компонентів в антивіковій косметиці, і в емульсії Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Emulsion налічується 9 їхніх різновидів. Крім них у формулі є олії, рослинні екстракти та 4 види гіалуронової кислоти, яка діє на різних рівнях. Результат від застосування емульсії від Medi-Peel — зволожена, захищена, гладенька шкіра і чіткіший овал обличчя.

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Emulsion SPF 20

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Emulsion SPF 20

«Зупинити» час допоможе легкий засіб Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Emulsion. Він має сонцезахисні властивості, перешкоджає фотостарінню і зневодненню шкіри, і стане твоєю ідеальною «парасолькою» від ультрафіолету, якщо ти не любиш щільні санскріни. Емульсія зволожує і розгладжує шкіру, борючись з віковими змінами, а унікальна формула ReNeura Technology+ забезпечує більш ефективне проникнення і засвоєння активних інгредієнтів.

Для жирної та проблемної шкіри

Себорегуляція, зменшення жирного блиску та зменшення запалень, вирівнювання тону обличчя — це те, чого потребує жирна і схильна до недосконалостей шкіра. Серед емульсій є безліч гідних засобів, які допоможуть впоратися з цими проблемами.

НазваКраїнаАктивні інгредієнти
Bielenda Dr Medica АсneПольща- комплекс кислот (мигдальна, лактобіонова, азелаїнова);
- ніацинамід.
La Roche-Posay Effaclar MatФранція- гліцерин;
- комплекс Sebulyse;
- саліцилова кислота.
A'pieu Nonco Tea Tree EmulsionРеспубліка Корея- олії чайного дерева і розмарину;
- екстракт шавлії;
- ромашка.
SkinClinic HelixylІспанія- муцин равлика;
- алое;
- календула.
FarmStay Cica Farm Solution EmulsionРеспубліка Корея- олії жожоба і макадамії;
- центелла азіатська.

Bielenda Dr Medica Асne

Bielenda Dr Medica Асne

Bielenda Dr Medica Асne — бюджетна очищувальна емульсія для боротьби з недосконалостями шкіри обличчя і тіла. У її складі є ніацинамід і кислоти (азелаїнова, лактобіонова і мигдальна), які мають потужну антибактеріальну дію, ефективно борються з висипаннями та перешкоджають утворенню нових, а також допомагають позбутися від пігментації, регулюють вироблення себума і вирівнюють тон.

Цікаво на тему: 5 ефективних способів звузити пори на обличчі

La Roche-Posay Effaclar Mat

La Roche-Posay Effaclar Mat

La Roche-Posay Effaclar Mat — ідеальне рішення для жирної та комбінованої шкіри. Емульсія має тривалу матувальну і себорегулювальну дію, а також звужує пори та добре зволожує. Цьому сприяє склад, який містить гліцерин, саліцилову кислоту і такий унікальний інгредієнт, як Sebulyse, спеціально розроблений у лабораторіях La Roche-Posay для шкіри, схильної до жирності та недосконалостей.

A’pieu Nonco Tea Tree Emulsion

A’pieu Nonco Tea Tree Emulsion

У формулі емульсії Nonco Tea Tree Emulsion від корейського бренду A’pieu є олія чайного дерева, що славиться антибактеріальною, загоювальною і підсушувальною дією. Екстракти ромашки, лаванди та м’яти заспокоюють і тонізують, а олія розмарину — живить і допомагає утримувати вологу. Легка текстура без липкості та обтяження — те, що потрібно жирній та комбінованій шкірі.

SkinClinic Helixyl

SkinClinic Helixyl

SkinClinic Helixyl з муцином равлика, амінокислотами, алое, олією календули та органічним кремнієм допомагає нормалізувати вироблення шкірного сала, усуває запалення і перешкоджає утворенню нових, а також бореться зі слідами постакне, вирівнюючи тон шкіри. Емульсія допомагає позбутися жирного блиску і стимулює оновлення клітин, швидко вбирається і підходить як для денного, так і нічного застосування.

FarmStay Cica Farm Regenerating Solution Emulsion

FarmStay Cica Farm Regenerating Solution Emulsion

Завдяки присутності центелли азіатської у складі FarmStay Cica Farm Regenerating Solution Emulsion, засіб чудово підходить як для проблемної шкіри, схильної до висипань, так і вікової. Продукт бореться із заломами та зморшками, відновлює, заспокоює і захищає від негативного впливу середовища. Антиоксидантний і ліфтинг-ефект забезпечується аденозином, а олії жожоба і макадамії живлять шкіру та утримують вологу в ній.

Емульсії для чутливої шкіри

Найскладніше доводиться власницям чутливої та реактивної шкіри. Адже знайти доглядові засоби, які не викликатимуть шкірної реакції, включно з алергією, свербінням і лущенням, досить непросто. Пропонуємо тобі кілька класних есенцій, які розроблялися брендами зі світовим ім’ям спеціально для тих, хто стикається з подібними проблемами.

НазваКраїнаАктивні інгредієнти
Biotherm Life Plankton Sensitive EmulsionФранція- термальний планктон;
- сквалан;
- пребіотики;
- ніацинамід.
Clarins Bright Plus Dark EmulsionФранція- екстракт лілії;
- ацерола.
Holika Holika Good Cera Super Ceramide EmulsionРеспубліка Корея- кераміди;
- олія камелії;
- екстракт дріжджів.
Pelart Laboratory Emulsion Couperose And RosaceaУкраїна- екстракт центелли та зеленого чаю;
- муцин равлика;
- пантенол.

Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion

Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion

Фішкою Biotherm Life Plankton Sensitive Emulsion став інноваційний компонент — ферменти термального планктону. У них міститься безліч натуральних амінокислот, ліпідів, білків, а також вітамінів і мінералів, які ефективно підтримують здоров’я нашої шкіри. Доповнюють їх сквалан, олія ши, пребіотики й ніацинамід, що дає змогу посилити захисну функцію епідермісу, зволожити й пом’якшити його, позбутися лущення й відчуття стягнутості.

Цікаво по темі: ТОП 5 масок для зволоження шкіри обличчя

Clarins Bright Plus Dark Emulsion

Clarins Bright Plus Dark Emulsion

Clarins Bright Plus Dark Emulsion — освітлювальний продукт, який підходить для всіх типів шкіри, включно з реактивною і чутливою. Завдяки вітаміну С і рослинним екстрактам, емульсія м’яко і дбайливо «стирає» пігментацію і робить тон обличчя рівним, заспокоює подразнену шкіру і забезпечує якісне зволоження.

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Emulsion

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Emulsion

Holika Holika Good Cera Super Ceramide Emulsion з керамідами знижує гіперчутливість, регулює вироблення себума і гідроліпідний баланс, підтримуючи імунітет дерми, сприяє регенерації клітин і робить шкіру пружною і підтягнутою. Олія камелії та дріжджовий екстракт у складі знижують запальні процеси, заспокоюють і зволожують, перешкоджаючи зневодненню й утворенню лущення.

Pelart Laboratory Emulsion Couperose And Rosacea

Pelart Laboratory Emulsion Couperose And Rosacea

Pelart Laboratory Emulsion спеціально розроблена для боротьби з куперозом і розацеа — неприємними станами шкіри, які потребують особливої уваги та турботи. Комплекс активних речовин, що включає екстракт центелли, зеленого чаю, муцин равлика і пантенол, дає змогу впоратися з почервоніннями, подразненнями та розширеними капілярами, відновлюючи природний тон і текстуру шкіри. Крім цього, продукт має освітлювальний і зволожувальний ефект і допомагає зміцнити стінки судин.

Сподіваємося, в нашій добірці ти знайдеш оптимальний засіб, який зробить твою шкіру ще красивішою і здоровішою, а тобі подарує гарний настрій від відображення в дзеркалі. Якщо у тебе є на прикметі класні продукти, які не потрапили в наш рейтинг, чекаємо на тебе в коментарях.

Читай також:

13 Липня / 2023 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті