Догляд за шкірою обличчя після 25: про що варто пам’ятати

Якщо у 18 років ми могли гуляти всю ніч, а зранку нормально почуватися та виглядати, то в 27 так уже не виходить. Для того щоб обличчя було свіжим та відпочилим, потрібен здоровий сон, правильний раціон харчування та трохи складніший догляд, аніж просто умивалка, тонік та крем.

Вікові особливості

У цей час у нашому тілі вже розпочинаються процеси старіння — їх можна помітити й на шкірі обличчя, яка поступово втрачає свою юність. У 25 можуть з’явитися сухість шкіри, перші дрібні зморшки, темні кола довкола очей. Найкраще, що можна зробити, — не боротися зі старінням шкіри, а займатися його профілактикою.

Але є й гарна новина: перші вікові ознаки у 25 років легко можна подолати за допомогою якісних засобів для догляду та правильного способу життя. Що стосується вибору засобів, то 25 — це той вік, коли ви ще можете експериментувати в пошуках свого ідеального догляду: пробувати косметику професійну та з мас-маркету, аптечні засоби й корейські новинки.

Цікаво по темі: Як прибрати кільця Венери в домашніх умовах

Косметика для догляду за шкірою після 25 років

Якщо до цього часу ви користувалися лише молочком або гелем для очищення, тоніком та кремом, то після 25 варто дещо розширити свій догляд такими процедурами:

# 1 Домашній пілінг

Косметологи радять додавати пілінг у свій домашній догляд саме з 25 років. У цей час відбувається уповільнення процесів оновлення клітин шкіри, через що обличчя може стати трохи тьмяним та менш гладким. А пілінг, підібраний згідно з вашим типом шкіри, сприятиме оновленню верхнього шару шкіри й допоможе на довше зберегти її молодість.

Ніжне відлущення:

# 2 Маски для обличчя

Також після 25 років потрібно додати до свого регулярного догляду одну або дві маски для обличчя. Зволожувальна маска знадобиться власницям всіх типів шкіри — це дійсно універсальний продукт. Дівчатам зі змішаною та жирною, окрім зволожувального засобу, також варто мати у своїй косметичці якісну очищувальну маску. Якщо маєте суху шкіру, додайте до зволожувальної живильну маску, а якщо чутливу — заспокійливу.

Ефективний догляд:

# 3 Крем або гель для області довкола очей

Шкіра в зоні біля очей надзвичайно ніжна й тонка. Вона починає старішати значно раніше, ніж шкіра всього обличчя. Додайте до анатомічних факторів ще й надмірні навантаження: моргання, міміку, екрани смартфонів та комп’ютерів — і отримаємо перші дрібні зморшки. Щоб запобігти передчасному старінню, застосовуйте легкий зволожувальний гель або крем довкола очей уже з 25 років, не чекаючи на появу перших зморшок.

Делікатна турбота:

Професійні процедури

Звісно, що кожна з нас індивідуальна, і перші ознаки старіння можуть з’явитися як у 25, так і в 37 років. Перш за все, у цьому винні генетика, часті стреси, нездоровий спосіб життя. У такому разі для профілактики старіння регулярний домашній догляд треба доповнювати салонним. Зазвичай фахівці радять процедури для зволоження, поверхневі пілінги, масаж обличчя, мікротокову терапію та інші заходи, направлені на активізацію резервів шкіри.

 

Подаруйте своїй шкірі трохи більше уваги вже у 25 — це дозволить насолоджуватися її красою та власною молодістю значно довше!

Крем для повік Krauterhof Hyaluron з Фітокомплексом і Гіалуроновою кислотою

499.00
Купити

Маска для обличчя Евелін Ультразволожуюча корейська

30.00
Купити

Пілінг-крем для обличчя від пігментних плям Elizavecca Face Care Milky Piggy Real Whitening Time Secret Pilling Cream

249.00
Купити

Глина біла Green Way ФітоЛінія з екстрактом зеленого чаю

15.79
Купити

Гель для шкіри навколо очей Gordbos Golden Power

2899.00
Купити

Маска-пілінг Bielenda JUICY JELLY MASK освіжаюча ківі і кактус для змішаної і жирної шкіри 2в1

226.00
Купити

Крем-гель для шкіри навколо очей MARKELL DETOX

99.90
Купити

Тканинна маска для обличчя FREEMAN Feeling Beautiful зволожуюча Алое і Обліпиха

77.00
Купити

Пілінг Lirene ензимний Мигдальний з папаїном

50.00
Купити
8 Серпня / 2019 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Елена

    Спасибо.Узнала очень много полезной и нужной информации.

  2. Marina

    Дуже корисна інформація спасібо

Рекомендовані статті