Як зберегти свіжий макіяж у спеку?

Як ви гадаєте, ідеальний мейкап складніше створити в домашніх умовах чи зберегти протягом усього дня? На нашу думку, майстерності вимагає саме створення стійкого макіяжу, адже це діло, яке вимагає практики та врахування модних тенденцій. А ось збереження візажу — це чарівна дія окремих косметичних продуктів та декілька секретів у техніці нанесення. Яких саме? Ми залюбки дамо практичні поради та розповімо вам, за допомогою яких б’юті-продуктів можна самостійно значно продовжити неперевершеність образу.

Час читання: 5 хвилин та склянка лимонаду 🥤

статья доступна на русском языке

Стійкий літній макіяж

Цікаво по темі: 6 модних літніх аксесуарів

Підготовчий етап: правильне зволоження

Перша нота у довгій симфонії макіяжу — правильна підготовка шкіри. Після очищення зволожуємо. Краще відмовитися від насичених кремів на користь легких есенцій або сироваток. По-перше, вони швидше поглинаються, не залишаючи жирної плівки. По-друге, в їхніх формулах концентрація корисних речовин вище. Обираючи засіб для зволоження, враховуйте свій тип шкіри.

Підготовка шкіри до макіяжу

Наступний крок у підготовці в домашніх умовахнанесення праймера. Він по праву вважається перлиною в літній косметичці, але і надійним «заспокійливим» його можна назвати. Виробники пропонують мультифункціональні продукти з різними текстурами: рідкими та сухими. Прикладом, база під макіяж відповідає за підготовку шкіри та стійкість іншої косметики. А з пудрою-праймером легко самостійно створити makeup, який протримається протягом усього дня та допоможе не хвилюватися про ідеальний зовнішній вигляд навіть на вечірці до самого світанку.

Пензлі для макіяжу

Цікаво по темі: Як зробити легкий літній макіяж

Більшість праймерів додатково збагачені SPF-фільтрами для захисту від сонячних променів. Вони чудово маскують розширені пори, а також не дають іншим засобам згубно вплинути на гідроліпідний баланс шкіри.

Порада від EVA Blog: Сухе повітря може провокувати зневоднення шкіри. Щоб освіжити її, тримайте поруч спрей з термальною водою. Він забезпечить зволоження та додаткову фіксацію.

Макіяж у спеку: декілька слушних порад

Контурінг

  1. Влітку для стійкого макіяжу в домашніх умовах підбирайте косметику з SPF-фактором.
  2. Для нанесення декоративних засобів використовуйте техніку «вбивання».
  3. Усі продукти з рідкою текстурою краще розподіляти за допомогою пензлика. Так шкіра поглинатиме стільки засобу, скільки їй необхідно. Надлишки залишатимуться на аплікаторі.
  4. Для вирівнювання тону шкіри оберіть ВВ-крем або легкий флюїд з ефектом тонування, а для маскування недоліків — кремовий консилер. Завершити підготовку обличчя самостійно допоможе фіксуюча пудра з напівпрозорою текстурою. Її шовковисто-матовий фініш лягає легкою вуаллю.
  5. Дія бази під тіні незамінна, адже зводить до мінімуму ризики розмазування косметики на очах.
  6. Для макіяжу очей на весь день замість олівця використовуйте підводку. А для яскравих акцентів оберіть кремові тіні, які завдяки особливій текстурі легко наносяться і довго тримаються. Поради щодо підбору кремових тіней можна знайти у нашій статті.
  7. Для фіксації брів використовуйте гель, а для створення виразного погляду — водостійку туш.
  8. Не зловживайте занадто яскравими блисками для губ, бо від спеки вони можуть «розпливатися». З прозорим бальзамом-блиском із тендітним мерехтінням ви завжди виглядатимете гармонійно. Візьміть до уваги, що в топі цього літа — тінти для губ.
  9. Помада і тільки вона? Для літніх днів зупиніть свій вибір на сатиновій. Вона перетинає грань між матовою та глянцевою, забезпечуючи ідеальний баланс: рівне покриття і легке сяйво зсередини.
  10.  Стійкий макіяж у домашніх умовах не можна вважати завершеним, якщо на щоках не з’явився рум’янець. У спеку добре зарекомендували себе рум’яна з кремовою текстурою. Тренди цього року: світлі відтінки персикового та рожевого кольорів.

Цікаво по темі: Як обрати ідеальні рум’яна?

 «Зберегти обличчя»: про засоби для фіксації макіяжу в спеку

Легкий літній макіяж

Настрій стійкого макіяжу може бути різним, але серед його функцій влітку з’являються додаткові — захист від сонця і стійкість на весь день. З останнім на допомогу приходять сучасні досягнення косметології. Якщо раніше такі бьюті-продукти були доступні лише для зірок fashion-індустрії, то сьогодні — для всіх без винятку.  Фіксатор для стійкості макіяжу створює на обличчі невидиму плівку, стійку до високих температур та вологи. Подібні продукти запобігають появі жирного блиску, нормалізуючи вироблення себуму, додатково зволожують завдяки комплексу корисних речовин, миттєво поглинаються, «затримуючи» усі акценти на своїх місцях. Хіба не чарівна паличка для особливих подій, коли треба з раннього ранку і до пізнього вечора виглядати неперевершено?

Цікаво по темі: Алергія на сонце: симптоми, причини, лікування

Спрей-фіксатор в домашних условиях можна використовувати на різних етапах: на чисту шкіру, після нанесення окремих декоративних продуктів, як фінальний штрих або після кожного нашарування косметики. Обираючи необхідний засіб для фіксації, звертайте увагу на маркування, яке дає виробник щодо застосування.

Порада від EVA Blog: Якщо протягом дня шкіра починає блищати, скористайтеся матуючим серветками задля усунення надлишків себуму. Нашарування пудри на спітнілу шкіру — це табу!

Попереду ще два місяці літа, а за ним осінь огорне теплом бабиного літа. Тож є час попрацювати самостійно над яскравими образами та вдосталь насолодитися відображенням у дзеркалі. Озброюйтеся всім необхідним на EVA.UA та підкорюйте своєю виразністю!

Читайте також:

Фиксатор для макияжа Inglot Makeup Fixer

390.00
Купити

Вологостійка пудра для обличчя Gosh Waterproof Setting Powder фіксувальна розсипчаста

609.00
Купити

Пудра фіксуюча NYX Professional Makeup High Definition Finishing Powder

279.00
Купити

Спрей база-фиксатор макияжа Rimmel Insta Fix & Go

183.00
Купити
18 Червня / 2022 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Аня

    Люблю Єва,завжди приємно дивує❤❤❤

  2. Аня

    Люблю ЄВУ ❤ завжди гарні акції

  3. Ольга

    Супер магазин і все що в ньому!!!

  4. Алла

    Єва чудовий магазин з великим вибором косметики.

  5. Тетяна

    Єва завжди дивує