Тип шкіри: чому вам не допомагає крем, який рекомендувала подруга

Щоб правильно обрати косметику для догляду за обличчям (крем, тонік, маску, пілінг, засіб для вмивання) потрібно чітко визначити свій тип шкіри. Так, продукти, що підходять подругам, для вас можуть виявитися не лише неефективними, але й навіть шкідливими! А ви впевнені, що точно знаєте свій тип та стан шкіри? Щоб отримати достовірну відповідь на це питання, скористайтеся порадами від EVA Blog.

Тип шкіри закладений генетично й не змінюється протягом життя. Водночас наш спосіб життя, звички, стан здоров’я та безліч інших факторів впливають не лише на організм у цілому, але й на роботу найбільшого його органа — шкіри.

При схожій генетиці ваші індивідуальні особливості (спосіб життя, гормональний фон та інші) можуть уповільнити або прискорити процеси старіння, покращити або погіршити зовнішній вигляд, активізувати роботу сальних залоз або викликати пересушення.

Саме тому шкіра різних типів та вікових груп потребує різної доглядової косметики — від цього залежить її краса та здоров’я. Більш того, варто зважати не лише на свій генетичний тип, але й на стан, обумовлений індивідуальними особливостями. Це допоможе вам правильно підібрати косметичні засоби, дія яких буде зосереджена на збереженні краси та попередженні можливих проблем.

 

Як визначити свій тип шкіри

Самостійно розібратися у цьому питанні виходить далеко не у всіх, адже потрібно об’єктивно оцінити рівень жирності, зволоженості та інших показників. Саме для того, щоб ви могли достовірно визначити свій тип шкіри та отримати індивідуальні поради по догляду, лінія магазинів EVA створила проект «Подорож до краси».

 

Як проходить тестування

Усього за 5 хвилин консультант за допомогою апарата PEN STATION PS100 визначить ваш тип шкіри та розповість про нюанси догляду. Спеціальними датчиками пристрій тестує її за такими показниками:

  • жирність;
  • зволоженість;
  • лущення;
  • стан пор;
  • активність окремих сальних залоз;
  • мікрорельєф та наявність зморшок.

Вимірювання проводяться на різних ділянках обличчя: щоках, лобі, підборідді. Кожного разу використовується нова змінна подушечка для апарату. У результаті ви отримаєте не лише середні показники процесів, що протікають всередині та на поверхні шкіри, але й знатимете про стан та функціонування окремих її ділянок.

 

На основі отриманої інформації, а також особливостей вашого способу життя, кількості часу, що ви проводите на вулиці, спеціаліст визначить тип і стан вашої шкіри та дасть професійні поради щодо догляду.

 

Як підготуватися до тестування

Щоб визначити свій тип шкіри з максимальною достовірністю, зверніть увагу на такі нюанси.

  • За дві години до процедури умийте обличчя та не користуйтеся доглядовими чи декоративними засобами.
  • Ідеальною умовою перед тестуванням є відпочинок протягом 20 хвилин, особливо після фізичного навантаження.

Якщо у вас немає можливості пройти процедуру після вмивання та без косметики, спеціаліст зробить тест на ділянках біля волосся, під підборіддям та за вухом. Зверніть увагу, що у цьому випадку показники можуть бути з деякою похибкою, але вона не є суттєвою для результату.

 

Чи можна раз і назавжди визначити свій тип шкіри

Основні фактори вашого типу шкіри, такі як щільність, пористість, залишаться з вами назавжди. Але внаслідок зміни сезонів та погоди, гормонального фону, вікових особливостей шкіра будь-якого типу може змінювати свій стан, наприклад ставати зневодненою. Тому ми радимо проходити докладне тестування шкіри кожні 3 місяці.

Де можна пройти тестування

Визначити свій тип шкіри та отримати поради по догляду можна абсолютно безкоштовно в магазинах EVA в містах Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Кривий Ріг та Львів. Адреси та графік роботи спеціалістів ви знайдете на сторінці проекту.

Завітайте до EVA та дізнайтеся багато цікавого й корисного про свою шкіру! Краса починається з уваги до себе. А тестування шкіри в EVA — це ще один маленький крок до турботи про себе.

13 Травня / 2019 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Лариса

    Дуже буду рада отримувати корисні поради ❤

Рекомендовані статті