24 найкращі засоби від гіперпігментації

Сліди від акне, вікові зміни та сонячні ванни без SPF-засобів – лише деякі фактори, які сприяють небажаній пігментації на шкірі. А так хочеться мати рівний тон обличчя і забути про тональні засоби! Здорово, що косметичний ринок має відповіді на будь-який запит і впоратися з пігментацією сьогодні можна за допомогою доглядових продуктів просто у себе вдома. Якщо ти шукаєш засоби, які допоможуть освітлити шкіру і зробити її ще кращою, зібрали для тебе 24 класні баночки для догляду за обличчям і тілом.

Час читання: 6 хвилин і жменя чорниці

статья доступна на русском языке

засоби від гіперпігментації

Цікаво на тему: Як позбутися пігментних плям у домашніх умовах?

Точно в ціль: сироватки та емульсії від пігментації

Додаткові доглядові засоби, до яких належать емульсії, есенції та сироватки, є досить ефективним і популярним рішенням, коли потрібно впоратися з конкретною проблемою шкіри. Ці продукти чудово впроваджуються в beauty-рутину між тонізацією та зволоженням і, завдяки високій концентрації активних компонентів, показують чудові результати.

НазваКраїнаАктивні компоненти
Medi-Peel Melanon X AmpouleПівденна Корея- гіалуронова кислота;
- ніацинамід;
- ретинол.
The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12%Канада- вітамін С.
Емульсія ABOUT face з вітаміном CКитай- вітамін С;
- ніацинамід;
- гліцерин.
Vichy Liftactiv Specialist B3 SerumФранція- біопептиди;
- гліколева кислота;
- ніацинамід.
Clarins Bright Plus Dark Spot-Targeting EmulsionФранція- ацерола;
- екстракт лілії;
- вітамін С.

Medi-Peel Melanon X Ampoule

01 Medi-Peel Melanon X Ampoule (980)

Melanon X Ampoule – ампульна сироватка від пігментних плям від корейського бренду Medi-Peel. Її ефективність забезпечена прекрасним складом, який вирівнює тон обличчя, зволожує і робить шкіру сяючою. У складі сироватки — ніацинамід, гіалуронова кислота, ретинол і олія каріте, які допомагають у боротьбі з гіперпігментацією і віковими змінами, а також захищають шкіру від втрати вологи та мають виражений ліфтинг-ефект.

The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12%

02 The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12 (523)

Вітамін С — один з найбільш популярних і ефективних компонентів, який освітлює, вирівнює мікрорельєф та «стирає» зморшки. У The Ordinary Solution міститься 12% аскорбіл глюкозиду — водорозчинної та більш щадної форми аскорбінової кислоти, що дає змогу використовувати засіб навіть для чутливої шкіри. А ще сироватка не має олій і швидко поглинається, зміцнює судини, стимулює вироблення колагену і робить шкіру більш гладенькою та еластичною.

Шукай EVA Blog в Instagram

Емульсія ABOUT face з вітаміном C

03 ABOUT face (961)

Ніацинамід і висока концентрація аскорбінової кислоти в складі емульсії ABOUT face допомагають вирівняти колір обличчя, прибрати сліди постакне і пігментацію просто в домашніх умовах. Бетаїн забезпечує глибоке зволоження шкіри, а гліцерин пом’якшує і захищає її від зневоднення. Вітамін С також забезпечує антиоксидантну дію та бореться з вільними радикалами, що робить емульсію актуальним продуктом і для вікової шкіри.

Цікаво на тему: Кислотний догляд: у чому особливості?

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum

04 Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum (731)

Сироватка Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum – відбілювальний і омолоджувальний засіб від популярного аптечного бренду. Створений на основі вулканічної морської води, продукт збагачений ніацинамідом, гліколевою кислотою і біопептидами. Клінічні дослідження довели, що цей коктейль здатний не тільки знизити видиму пігментацію, а й запобігає появі нової, а також забезпечує м’який відлущувальний ефект і бореться із заломами на шкірі.

Clarins Bright Plus Dark Spot-Targeting Emulsion

05 Clarins Bright Plus Dark Spot-Targeting Emulsion (296)

Освітлити чутливу і реактивну шкіру — завдання із зірочкою для будь-якого косметичного бренду. Адже формула засобу має бути, з одного боку, робочою, а з іншого — щадною і не викликати негативної реакції. У Clarins знайшли рішення і створили емульсію Bright Plus Dark Spot-Targeting. Продукт містить натуральні рослинні екстракти (насіння ацероли, морської лілії, рожевого мирта), аскорбінову кислоту й абрикосову олію, які вирівнюють тон обличчя й усувають тьмяність, розгладжують зморшки, а також пом’якшують і живлять ніжну шкіру.

Освітлювальні креми для обличчя

Крем — це одна з основ у базовому догляді за шкірою. Але він може не тільки зволожувати або живити, а й бути більш функціональним: загоювати та перешкоджати запаленням, розгладжувати зморшки й, звичайно ж, справлятися з пігментацією. Нижче ти знайдеш п’ять крутих продуктів, які допоможуть вирівняти колір обличчя і забути про тональники.

НазваКраїнаАктивні компоненти
Be The Skin BHA+ Dark Spot Zero CreamПівденна Корея- BHA-кислоти.
Medi-Peel Melanon CreamПівденна Корея- арбутин;
- вітамінний комплекс;
- рослинні екстракти.
Biotrade Melabel Whitening Day CreamБолгарія- гліцерин;
- гліколева кислота.
Clarins Super Restorative ConcentrateФранція- рослинні екстракти.
Image Skincare Iluma Intense BrighteningСША- вітамін С;
- пептиди;
- олія обліпихи.

Be The Skin BHA+ Dark Spot Zero Cream

06 Be The Skin BHA (45)

BHA+ Dark Spot Zero Cream від Be The Skin – це багатофункціональний крем для обличчя з різнобічною дією. У його складі – 1% BHA-кислот, пантенол, вітамін С, вербовий гідролат, а також екстракти центелли, анісу й оливи. Крем зменшує запалення і бореться з акне, вирівнює тон і мімічні зморшки, заспокоює і зміцнює шкіру.

Medi-Peel Melanon Cream

07 Medi-Peel Melanon Cream(190)

Шукаєш дієвий освітлювальний крем, який допоможе впоратися з дрібними рубцями, зморшками, пігментацією і навіть веснянками? Обирай корейський Medi-Peel Melanon Cream, створений на основі інноваційних формул. Склад передбачає багатий вітамінний комплекс, альфа-арбутин, транексамову кислоту і натуральні рослинні екстракти. Разом вони підвищують захисну функцію шкіри, допомагають освітлити її та вирівняти мікрорельєф, підвищують тонус і опірність до негативних чинників довкілля.

Biotrade Melabel Whitening Day Cream

07 Biotrade Melabel Whitening Day Cream(112)

Чи можна поєднати освітлювальний крем із захистом від УФ-випромінювання? Можна, якщо йдеться про Biotrade Melabel Whitening Day Cream. Його формула містить гліколеву кислоту, яка вирівнює колір шкіри та рельєф, олію ши та гліцерин, що відповідають за живлення та підвищення шкірного імунітету, а також фізичні SPF-фільтри (діоксид титану та оксид цинку), що захищають від негативного впливу ультрафіолетових променів. І більше не потрібно робити на обличчі багатошаровий пиріг із кремів різної дії.

Цікаво на тему: Пілінги: докладна інструкція з використання

Clarins Super Restorative Concentrate

08 Clarins Super Restorative Concentrate (71)

Clarins Super Restorative Concentrate – це антивіковий крем-концентрат для шкіри обличчя, декольте та шиї. У його основі лежать цілющі рослинні екстракти (центелли, хурми, листя камелії, петрушки та бамбука), дія яких спрямована на зміцнення шкіри, її освітлення та перешкоджання утворенню пігментації, зволоження, підвищення пружності та розгладження зморшок. А легка текстура забезпечує швидке поглинання без відчуття плівки та липкості.

Image Skincare Iluma Intense Brightening

09 Image Skincare Iluma Intense Brightening (53)

Поєднуючи в собі високотехнологічні інгредієнти та інноваційні розробки, Image Skincare Iluma Intense Brightening Creme спрямований на боротьбу з пігментацією і регуляцію вироблення меланіну. Його формула збагачена натуральними екстрактами ромашки та швейцарського крес-салату, здатними боротися з пігментацією і нерівним тоном шкіри, пептидами, що стоять на варті молодості та пружності, а також гексілрезорцином і аскорбіновою кислотою, що забезпечують антиоксидантну дію і стимулюють синтез колагену.

Засоби для шкіри навколо очей

Для тебе, напевно, не секрет, що шкіра навколо очей тонша і ніжніша. Їй не підходять ті активні продукти, які використовуються для боротьби з пігментацією на шкірі обличчя. Для періорбітальної зони створено спеціальні засоби, які враховують всі ввідні, але при цьому дають помітний результат. З п’ятьма з них ми познайомимо тебе нижче.

НазваКраїнаАктивні компоненти
Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye SerumЯпонія- вітамінний комплекс;
- гліцерин.
Dermalogica Biolumin-C Eye SerumСША- вітамін С.
Filorga Oxygen-Glow EyesФранція- гіалуронова кислота;
- L-ензим.
Farmona Retin Gold Eye CreamПольща- кофеїн;
- косметичне золото;
- олія ши.
Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye BalmФранція- рослинні екстракти;
- олії жожоба та макадамії.

Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum

11 Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum (27)

Сироватка Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum має у своєму складі вітамінний комплекс і цитрусові кислоти, спрямовані на ущільнення і зміцнення, боротьбу з віковими змінами та нерівним кольором шкіри. Інноваційний інгредієнт Carnosine DP нівелює дію вільних радикалів і забезпечує омолоджувальний ефект, а легка текстура чудово поглинається і не обтяжує.

Dermalogica Biolumin-C Eye Serum

12 Dermalogica Biolumin-C Eye Serum (22)

Ще одна сироватка для шкіри навколо очей у нашій добірці – Biolumin-C Eye Serum від Dermalogica. Його фішкою стало використання подвійної стабільної молекули вітаміну С, яка відповідає за ефективне освітлення і забезпечує антиоксидантну дію. Доповнюють її олія чіа, а також екстракти арджуни, грибів порія і мікроводоростей, які живлять і розгладжують шкіру, повертають їй сяйво і пружність.

Filorga Oxygen-Glow Eyes

13 Filorga Oxygen-Glow Eyes (18)

Французький бренд Filorga славиться не тільки косметичними ін’єкційними препаратами, а й ефективними зовнішніми засобами для шкіри. Oxygen-Glow Eyes містить комплекс кислот (цитрусову, аспарагінову, глутамінову) і L-ензим, спрямовані на розгладження зморщок і освітлення, а також гіалуронову кислоту, яка забезпечує глибоке зволоження. Засіб підходить для будь-якого віку і типу шкіри, а також пройшов дерматологічні та офтальмологічні дослідження.

Цікаво на тему: Найкращі патчі під очі: рейтинг від EVA Blog

Farmona Retin Gold Eye Cream

14 Farmona Retin Gold Eye Cream (17)

Farmona Retin Gold Eye Cream – омолоджувальний ліфтинг-крем для періорбітальної зони. Склад засобу передбачає кофеїн, косметичне золото, олію ши та сечовину. Дія крему спрямована на боротьбу з темними колами та пігментацією, зняття набряклості та припухлостей, розгладження та зменшення глибини мімічних зморшків.

Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm

15 Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm (15)

Крем-бальзам Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm містить ударну дозу омолоджувальних компонентів для вікової шкіри. Олія макадамії, жожоба, кокоса і ріпаку у складі живить і допомагає утримувати вологу, рослинні екстракти забезпечують освітлення і зміцнення шкіри, підвищують тонус, а також борються з набряклістю і заломами на шкірі. Приємний бонус — легкий квітковий аромат і ніжна текстура, яка вбирається за лічені хвилини.

Маски для обличчя

Для розв’язання будь-якої проблеми зі шкірою часом недостатньо одного цільового засобу. Щоб домогтися рівного і красивого кольору обличчя краще зробити підхід комплексним, що значно прискорить бажаний результат. І маски — чудовий варіант додаткового догляду, який допоможе зменшити пігментацію і зробити шкіру кращою.

НазваКраїнаАктивні компоненти
Christina Sea Herbal Beauty Mask AzuleneІзраїль- олія шипшини;
- оксид цинку;
- екстракт ромашки.
Dr. Jart+ Cryo Rubber With BrighteningПівденна Корея- вітамін С;
- пребіотики.
Natura Bisse Diamond Luminous Balm MaskІспанія- алое вера;
- гліцерин;
- олія лаванди.
pHarmika Mask WhiteningУкраїна- AHA-кислоти;
- арбутин;
- вітамін С.
Glow Hub Purify&Brighten MaskВеликобританія- саліцилова кислота;
- екстракт чорного чаю і чорниці.

Christina Sea Herbal Beauty Mask Azulene

16 Christina Sea Herbal Beauty Mask Azulene (12)

Чутлива шкіра, а тим більше вагітність, накладають низку обмежень на використання косметичних засобів. Тому ізраїльський бренд Christina подбав про те, щоб у твоєму beauty-арсеналі завжди були відповідні доглядові продукти. Маска Sea Herbal Beauty Mask Azulene має гіпоалергенний і безпечний для майбутніх мам склад. Її формула містить сквалан, натуральні олії та екстракт ромашки, поєднання яких дає змогу м’яко освітлити шкіру, заспокоїти й живити, зробити її пружною та сяючою.

Dr. Jart+ Cryo Rubber With Brightening

17 Dr. Jart+ Cryo Rubber With Brightening (12)

Dr. Jart+ Cryo Rubber With Brighteningальгінатна маска-кріотерапія з вітаміном С для миттєвого перетворення. Охолоджувальний ефект забезпечує приплив крові до верхніх тканин і покращує сприйнятливість шкіри до активних інгредієнтів. Серед них — аскорбінова кислота, пребіотики, ніацинамід, олії манго і макадамії, а також екстракти банана, водоростей і артишоку. Усього пів години — і твоя шкіра освітлена, підтягнута та сяюча!

Natura Bisse Diamond Luminous Balm Mask

18 Natura Bisse Diamond Luminous Balm Mask (11)

Екстракт граната у формулі Natura Bisse Diamond Luminous Balm Mask допомагає зменшити сліди постакне і пігментацію, а бетаїн запобігає її появі. Екстракт алое, пшениці та берези відповідають за зволоженість, а бісаболол і олія лаванди борються із запаленнями та заспокоюють. Результат — рівний тон обличчя, еластична і насичена шкіра, від якої ти будеш у захваті.

Цікаво на тему: 5 ефективних способів звузити пори на обличчі

pHarmika Mask Whitening

19 pHarmika Mask Whitening (9)

Маска pHarmika Mask Whitening поєднує в собі ударну дозу компонентів, які ефективні за небажаної пігментації для нормальної та проблемної шкіри. Арбутин і комплекс кислот, серед яких винна, аскорбінова, яблучна, гліколева та молочна, спрямовані на боротьбу з нерівним кольором обличчя і запобігають появі плям. Екстракти паростків крес-салату і мучниці тонізують і зміцнюють, а олії персика і кокоса забезпечують еластичність і пружність.

Glow Hub Purify&Brighten Mask

20 Glow Hub Purify&Brighten Mask (8)

Маска Glow Hub Purify&Brighten Mask представлена у форматі стіка, що робить її нанесення ще простішим і зручнішим, а ще її класно брати з собою в поїздки — вона не витече і не займе багато місця. В її основі міститься каолін, який сприяє себорегуляції та знижує жирність шкіри. Саліцилова кислота ніжно відлущує ороговілі клітини, екстракт чорниці освітлює, а екстракт чорного чаю — тонізує і зміцнює.

Освітлювальні засоби для тіла

На жаль, до небажаної пігментації схильні не тільки постійно відкриті ділянки, як-от обличчя або руки, а й шкіра тіла. На щастя, сучасна косметична індустрія знає, як із цим можна впоратися. Лови п’ятірку класних освітлювальних засобів для тіла.

НазваКраїнаАктивні компоненти
Topicrem Mela Lightening Ultra-Moisturizing MilkФранція- гліцерин;
- бджолиний віск;
- кислоти.
Byphasse Lait Eclaircissant WhiteningІспанія- алантоїн;
- AHA-кислоти;
- екстракт вівса.
Sky Girl Sweet Life Body MousseПольща- вітамінний комплекс;
- олії манго і бабассу.
Geomar Thalasso Scrub IlluminantІталія- лимонна пудра й екстракт.

Topicrem Mela Lightening Ultra-Moisturizing Milk

21 Topicrem Mela Lightening Ultra-Moisturizing Milk (6)

Аптечне молочко для тіла Topicrem Mela Lightening Ultra-Moisturizing Milk – це глибоке зволоження до 24 годин і ефективне освітлення шкіри. Октадеценедіоїкова кислота бореться з пігментацією і перешкоджає її «рецидивам», а гліцерин і бджолиний віск насичують і вберігають від втрати вологи. Засіб має ступінь захисту від ультрафіолету SPF 15, швидко поглинається без відчуття липкості та має ніжний аромат бергамоту і фіалки.

Byphasse Lait Eclaircissant Whitening

22 Byphasse Lait Eclaircissant Whitening (4)

Екстракт вівса, алантоїн і AHA-кислоти у формулі Byphasse Lait Eclaircissant Whitening – потужне тріо для рівного і красивого кольору шкіри. А тандем із гліцерину та олії жожоба додадуть шкірі м’якості та зволоженості. До речі, молочко можна використовувати не тільки на тілі та руках, а й на шкірі шиї та обличчя.

Цікаво на тему: 10 найкращих зволожувальних кремів для тіла

Sky Girl Sweet Life Body Mousse

23 Sky Girl Sweet Life Body Mousse (3)

Шукаєш суперпоживний продукт для сухої та атопічної шкіри? Обирай Sky Girl Sweet Life Body Mousse. Мус має у своєму складі безліч олій (манго, бабассу, ши, рису), які впораються зі зволоженням і живленням навіть екстремально сухої шкіри з лущенням. Комплекс вітамінів (А, С, К, В і Е) сприяє освітленню пігментації, відновлює і зміцнює, а також забезпечує пружність і підвищує тонус.

Geomar Thalasso Scrub Illuminant

25 Geomar Thalasso Scrub Illuminant (1)

Не тільки олії та молочко для тіла ефективні в боротьбі з пігментацією. Скраб Geomar Thalasso Scrub Illuminant має у своїй основі морську сіль, яка ніжно полірує шкіру і допомагає позбутися ороговілих клітин, а лимонна пудра та екстракт сприяють освітленню і вирівнюванню тону. Доповнюють їх олігоелементи Мертвого моря, які зміцнюють і зволожують шкіру, а також стимулюють синтез еластину і колагену.

У нашій добірці ми зібрали найрізноманітніші засоби, які допоможуть тобі в боротьбі за рівний колір не тільки обличчя, а й тіла. Чим ти доповниш свій догляд з нашого ТОПу?

Читай також:

16 Листопада / 2023 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
15 Червня / 2021 Догляд за тілом