Найпопулярніші товари: ТОП продажів липня

Липень — особливий місяць. Екватор літа, коли відпустки та яскравий відпочинок у самому розпалі. І хоча цього року липень нечасто нас радував сонцем та спекою, це не завадило нам насолоджуватися літом по максимуму. Відобразилося це й на покупках жінок: у липні вони переважно купували класичні літні парфуми, апетитні гелі для душу, матуючі пудри та, звісно ж, туші для вій — must have у будь-якій косметичці.

Декоративна косметика

Бездоганна шкіра та виразний погляд

Туш для вій — найпопулярніший засіб декоративної косметики у світі. Іноді її однієї вже достатньо, щоб підкреслити виразність очей та почуватися на всі сто. Водночас без туші неможливо створити жоден мейкап — вона потрібна і для непомітного nude, і для вражаючих smoky. Липень не став виключенням — серед товарів декоративної косметики найбільше дівчата купували саме туші.

Літній макіяж обличчя — це максимум природності та матування. Для денних та вечірніх образів цього літа дівчата обирають легкі тональні креми, пудри та крем-пудри. Усі вони покривають обличчя непомітною вуаллю, вирівнюють його тон, маскують дрібні недоліки й при цьому лишаються стійкими.

  • Матуючий тональний крем Fit Me Matte + Poreless від Maybelline New York з частинками пудри, що абсорбують надлишок себуму, для жирної та комбінованої шкіри.
  • Компактна пудра SILK EDITION (тон 53) від Bourjois дарує гладкість, матовість та приховує дрібні недоліки.
  • Компактна крем-пудра CREME PUFF від Max Factor не лише створює бездоганний тон, але й піклується про живлення, зволоження та захист вашої шкіри. Найпопулярніші її відтінки — 41 та 50.

Догляд за собою

Легкість, свіжість та впевненість

Внаслідок підвищення температури повітря влітку активізується діяльність сальних та потових залоз. Тож для того, щоб почуватися комфортно та впевнено, цього липня дівчата багато купували «літніх» товарів — гелів для душу, дезодорантів для себе та любих чоловіків.

Ще одна сезонна особливість — ослабленість волосся та шкіри внаслідок контакту з ультрафіолетовим випромінюванням. Для боротьби з цією проблемою покупці EVA обрали зміцнювальні шампуні та зволожувальні маски.

  • Шампунь «Густі та міцні» від Pantene Pro-V — для відновлення слабкого, тонкого волосся, надання йому сили й густоти.
  • Тканинна маска для обличчя з колагеном Pure Skin від Esfolio живить та зволожує суху й нормальну шкіру, повертає їй гладкість та пружність.

Окрім складних технік омбре та веселкових відблисків на локонах, цього літа не втрачають популярності й традиційні натуральні відтінки: шоколадні, русяві, каштанові. А найпопулярнішою фарбою липня стала Casting Crème Gloss.

  • Фарба для волосся Casting Crème Gloss від L’Orе́al Paris— це природний колір та сліпучий блиск ваших локонів. Безаміачний засіб дарує стійкий відтінок, що тримається аж до 28 використань шампуню, а тон 515 «Морозний шоколад» виглядає просто приголомшливо!

 

Парфумерія

Енергійні й освіжаючі чи пряні й екстравагантні?

Існує два принципи вибору літніх ароматів. Перший — традиційний — це свіжі та легкі композиції, що тонізують та створюють відчуття бажаної прохолоди. Другий — ризикований — принцип поєднання подібного з подібним, коли в тягучу літню спеку обирають такі ж густі східні аромати. Ризикований, тому що з такими парфумами дуже легко перестаратися й «задушити» всіх довкола. Обираючи цей варіант, варто бути дуже обережними й наносити усього одну-дві краплини. При правильному та дозованому застосуванні пряні та східні парфуми розкриваються неймовірно повно та чуттєво саме в спекотну погоду.

Найпопулярніші парфуми липня 2019:

 

Більша частина літа лишилася позаду, а попереду на нас чекає останній теплий місяць у цьому році. Нехай він принесе вам радість, затишок та неймовірні емоції!

7 Серпня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
9 б'юті-обіцянок своєму тілу
2 Січня / 2024 Волосся
17 Лютого / 2023 Догляд за обличчям