Гліцерин

Гліцерин — відомий зволожувач рослинного походження, який зустрічається в більшості видів косметики. Як косметична речовина він недорогий і ефективний. Як природний компонент шкіри — синтезується з жирів та бере участь у системі внутрішньої циркуляції води в організмі.

Як працює

Головна функція гліцерину — зволоження шкіри. Як і гіалуронова кислота, він притягує до себе вологу та утворює на поверхні епідермісу невідчутну плівку, що перешкоджає її випаровуванню.

Крім того, ця речовина:

  • заповнює вологою дрібні зморшки;
  • робить шкіру гладкою, м’якою, еластичною;
  • покращує процеси регенерації клітин;
  • захищає від подразнень і запалень;
  • захищає від сухості через пересушене повітря.

У яких засобах міститься

Його можна знайти практично в усіх різновидах декоративної, доглялальної і очищувальної косметики: у тональному кремі, пудрі, тінях, помаді, кремах для обличчя й тіла, гелях для вмивання, шампунях, бальзамах, кондиціонерах тощо.

Гліцерин продається також у чистому вигляді й використовуються для збагачення косметичних засобів.

Як знайти компонент в складі

Glycerin
Glycerol
Diglycerin

Гліцерин в складі косметичних засобів

Ароматика Glycerin Vegetable

Перейти

Biotrade Cosmeceuticals keratolin bodi

Перейти

Elizavecca Face Care Milky Piggy Vitamin C 21% Ample Mask

Перейти

Maybelline New York HYDRA EXTREME MATTE

Перейти

L’Orе́al Paris Alliance Perfect

Перейти

LCF Face Finish

Перейти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті