Масло ши

Масло ши (каріте) — це натуральне масло з твердою консистенцією, яке отримують з насіння однойменного дерева, яке росте в Африці. Воно має приємний горіховий аромат та корисну дію на шкіру та волосся.

Як діє

Масло ши зволожує й живить, заспокоює запалення, робить шкіру еластичною й на кілька годин створює захисну плівку. Також воно вважається природним сонцезахисним фільтром з фактором SPF від 3 до 6.

Крім того, це масло містить:

  • вітамін А — потужний антиоксидант;
  • вітамін F — активізує регенерацію;
  • вітамін Е — уповільнює процеси старіння.

Де використовується

Компонент універсальний і застосовується в багатьох косметичних засобах:

  1. Для волосся — відновлює структуру, захищає від сонця, зволожує. Можна наносити в чистому вигляді за 30 хв. до миття. Або на кінчики після миття, щоб запобігти ламкості й сухості.
  2. Для обличчя — надає м’якості, зволоженості, прибирає почервоніння й лущення. Вважається некомедогенним, тому підходить, у тому числі, для жирної й комбінованої шкіри.
  3. Для тіла — допомагає запобігти розтяжкам, надає пружності. Можна наносити на ніч на ступні та п’яти, щоб зробити їх м’якими.
  4. Для губ — пом’якшує, захищає, відновлює, загоює тріщини.

Як знайти компонент в складі

Butyrospermum Parkii Butter
Shea Butter

Масло ши в складі косметичних засобів

Elizavecca Face Care Milky Piggy Shea Butter

Перейти

KOELF Pearl & Shea Butter eye patch

Перейти

Bioaqua Shea Butter Moisturize Body Scrub

Перейти

Bellmar Impero Nourishing Mask With Shea Butter

Перейти

Missha Pure Source Pocket Pack Shea Butter

Перейти

The Face Shop Shea Butter

Перейти

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті