Fix it: 21 кращий лак для волосся

Твоя укладка — твої правила. І ніяка вологість або вітер за вікном не повинні її зіпсувати! І для того, щоб усе було ідеально і пасма лежали, як влиті, без лаку для волосся не обійтися. Щоб тобі було легше протистояти мінливості погоди та приборкати навіть найнеслухняніші локони, зібрали для тебе 21 класний засіб для стайлінгу.

Час читання: 4 хвилини та стигле яблуко

статья доступна на русском языке

Твоя укладка — твої правила

Цікаво на тему: 6 причин чому волосся не тримає укладку

Засоби для легкої та пружної фіксації

Що може бути краще на кожен день, ніж м’яка фіксація і пружні локони? Якщо ти віддаєш перевагу легким засобам для ефекту природної укладки, нижче ти знайдеш 8 відмінних сухих лаків для волосся для ідеальних зачісок. Як і більшість подібних продуктів, вони належать до категорії унісекс і підходять як для жінок, так і для чоловіків.

НавзаФіксаціяКраїнаДодатково
ORising Protective Hair Spray And VolumeСередняІталія- підходить для створення прикореневого об'єму.
Revlon Professional Haarpflege Style Master HairsprayСередняІспанія- пантенол у складі.
Kerastase Couture StylingСередняІспанія- дрібнодисперсний розпилювач.
L'anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing SprayЛегкаСША- кератин;
- натуральні олії та екстракти.
Schwarzkopf Professional Osis+ 1 Keep It LightЛегкаНімеччина- термозахист до 230°C.
Bumble and bumble Does It All Light HoldЛегкаСША- без парабенів, мінеральної олії.
Rene Furterer Style Finishing SprayСередняФранція- вітамін В5;
- екстракт жожоба.
Paul Mitchell Flexible Style Super Clean SprayСередняСША- антистатичний ефект;
- швидке висихання.

ORising Protective Hair Spray And Volume

01 ORising Protective Hair Spray And Volume (973)

ORising Protective Hair Spray And Volume – це професійний лак для волосся, застосовний не тільки для фіксації, а й для надання об’єму у коріння. Продукт не має у своєму складі газу, розпорошується легкою вуаллю і забезпечує пружну укладку. Лак захищає локони від вологості та вберігає від ефекту «кульбабки», не склеює волосся і забезпечує природний вигляд зачіски.

Revlon Professional Haarpflege Style Master Hairspray

02 Revlon Professional Haarpflege Style Master Hairspray (531)

Хочеш створити стильну структурну зачіску без склеювання пасом і обтяження? Обирай Revlon Professional Haarpflege Style Master Hairspray. Цей професійний продукт для укладки волосся має у своєму складі пантенол, який вберігає локони та шкіру голови від пересушування, а також забезпечує волоссю пружність, рухливість і натуральний вигляд.

Шукай EVA Blog в Instagram

Kerastase Couture Styling

03 Kerastase Couture Styling (303)

Couture Styling – і цим все сказано! Лак для волосся від іспанського бренду Kerastase – це гнучке укладання, легкість, фіксація і захист від пухнастості. Дрібнодисперсний спрей дозволяє зручно дозувати продукт, який лягає на волосся невагомою димкою. З ним твоя укладка завжди буде на висоті та викликатиме захват оточення.

L’anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray

04 L'anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray (196)

L’anza Keratin Healing Oil Lustrous Finishing Spray – фінішний лак з ефектом блиску і надійною, але гнучкою фіксацією. У його складі — амінокислоти кератину, а також натуральні екстракти й олії, які огортають кожну волосинку, оберігаючи її від впливу зовнішніх чинників, живлять, а також надають здоровий і доглянутий вигляд. Неймовірно блискучі та пружні локони допоможуть створити незабутній образ для будь-якого випадку.

Цікаво на тему: Як зробити локони на коротке, середнє і довге волосся?

Schwarzkopf Professional Osis+ 1 Keep It Light

05 Schwarzkopf Professional Osis+ 1 Keep It Light (75)

Чи можна об’єднати стайлінг і ефективний термозахист? Можна, якщо йдеться про Schwarzkopf Professional Osis+ 1 Keep It Light. Цей сухий лак для волосся має легкий ступінь фіксації та швидковисихну формулу, не обтяжує і підходить для щоденного використання. А ще він захищає локони під час термічного укладання і забезпечує їм здоровий природний вигляд.

Bumble and bumble Does It All Light Hold

06 Bumble and bumble Does It All Light Hold (117)

Bumble and bumble Does It All Light Hold легко наноситься і не залишає слідів на волоссі, дозволяючи експериментувати зі стилем і створювати нові образи. Гнучкі та слухняні, твої локони матимуть природний вигляд, і водночас їм нестрашна вологість або порив вітру. У складі засобу немає мінеральної олії, парабенів, фталатів і формальдегіду, і він безслідно вичісується гребінцем.

Rene Furterer Style Finishing Spray

07 Rene Furterer Style Finishing Spray (741)

Rene Furterer Style Finishing Spray – це лак-фініш із багатим складом для ідеальних укладок. Формула передбачає вітамін В5 і екстракт жожоба, які зволожують і допомагають зберегти захисний бар’єр волосся, а також смоли, що дарують пасмам гнучкість і пружність. Результат — шовковиста, блискуча і рухлива укладка без обтяження і липкості.

Paul Mitchell Flexible Style Super Clean Spray

08 Paul Mitchell Flexible Style Super Clean Spray (57)

Об’ємні, рухливі та блискучі локони можна з легкістю створити за допомогою лаку Paul Mitchell Flexible Style Super Clean Spray. Продукт має антистатичний ефект, фіксує, але не залишає видимих слідів, а також має приємний аромат, що зробить процес укладання ще більш приємним. Лак швидко сохне, непомітний на волоссі, не склеює локони та підходить як для побутового, так і професійного використання.

Цікаво на тему: 5 модних укладок на коротке волосся

Лаки для волосся з суперфіксацією

Якщо ти любиш побалувати себе складними й оригінальними укладками, без сильного стайлінгу не обійтися. Зібрали 9 лаків для волосся, які збережуть твої зусилля біля дзеркала з ранку до пізнього вечора.

НазваФіксаціяКраїнаДодатково
Chi Magnified Volume Finishing SprayСильнаСША- керамокоплекс CHI44.
TIGI Masterpiece Hairspray Extra Strong HoldЕкстрасильнаСША- глянцевий фініш.
Schwarzkopf Professional SilhouetteУльтрасильнаНімеччина- мікрочастинки Silhoute Pure у складі.
Intesa Ecofix Styling ExtraЕкстрасильнаІталія- екстракт кропиви;
- пантенол.
Matrix Vavoom Extra Full Freezing SprayЕкстрасильнаСША- атласний блиск;
- посилює яскравість кольору.
Wella Professionals EIMI Super SetЕкстрасильнаНімеччина- УФ-фільтри;
- захист від вологості.
Lakme Master Lak Professional Hair SprayЕкстрасильнаІспанія- УФ-фільтри;
- захист від вологості.
Dikson ArgaBeta 14 Extra Strong SprayЕкстрасильнаІталія- захист від вологості.

Chi Magnified Volume Finishing Spray

09 Chi Magnified Volume Finishing Spray (992)

З цим лаком для волосся ти будеш готова до всього! Chi Magnified Volume Finishing Spray забезпечує сильну фіксацію, а також має вологостійку формулу, яка швидко висихає, не залишаючи видимих слідів на пасмах. З його допомогою навіть тонкі та позбавлені об’єму локони матимуть вигляд, як з обкладинки журналу.

TIGI Masterpiece Hairspray Extra Strong Hold

10 TIGI Masterpiece Hairspray Extra Strong Hold (49)

Хочеш додати блиску волоссю і забезпечити йому надійну стійкість, навіть якщо за вікном вітряно і сиро? Обирай Masterpiece Hairspray Extra Strong Hold від TIGI. Завдяки полімерам у складі лак безвідмовно фіксує укладку, залишаючи її рухомою і живою, дарує глянсовий фініш, який надасть волоссю доглянутого і здорового вигляду, а також має ніжний тропічний аромат.

Schwarzkopf Professional Silhouette

11 Schwarzkopf Professional Silhouette (31)

Які б сюрпризи тобі не підкидала погода, з Schwarzkopf Professional Silhouette твоя укладка буде ідеальною за будь-яких обставин. Маючи сильну фіксацію, засіб не склеює локони та дарує їм здорове сяйво. Формула передбачає особливі частинки Silhoute Pure, які обволікають кожну волосинку і «ламінують» їх у тому положенні, яке ти їм надала, не обтяжуючи зачіску.

Intesa Ecofix Styling Extra

12 Intesa Ecofix Styling Extra (26)

Intesa Ecofix Styling Extra – бюджетний засіб для стайлінгу ультрасильної фіксації від італійського бренду. У його формулі міститься екстракт кропиви та пантенол, які підтримують локони зволоженими та здоровими, захищаючи їх від впливу негативних факторів. Лак надає волоссю природного сяйва, а також робить його колір яскравішим для неймовірних образів.

Цікаво на тему: Стайлінг короткого волосся: тонкощі вибору засобів

Matrix Vavoom Extra Full Freezing Spray

13 Matrix Vavoom Extra Full Freezing Spray (21)

Шовковий блиск і структурна зачіска, яка зберігає первісний вигляд весь день — це реально з Matrix Vavoom Extra Full Freezing Spray. Продукт прекрасно фіксує укладку, допомагає створити стильний прикореневий об’єм, водночас не склеює пасма і не обтяжує їх. Лак для волосся миттєво висихає, даючи змогу економити час, а також підсилює колір локонів і забезпечує їм ефектне сяйво.

Wella Professionals EIMI Super Set

14 Wella Professionals EIMI Super Set (20)

Wella Professionals EIMI Super Set – незримий щит, що зберігає зачіску за будь-яких погодних випробувань. Його формула забезпечує надсильну фіксацію, вберігає волосся від пухнастості за високої вологості, а також захищає його від впливу ультрафіолету і пересушування від стайлерів. З ним локони не склеюються і мають природний вигляд, водночас зберігаючи початковий вигляд протягом дня.

Lakme Master Lak Professional Hair Spray

15 Lakme Master Lak Professional Hair Spray (18)

Потужна фіксація без обтяження і склеювання пасом — так працює Lakme Master Lak Professional Hair Spray. Засіб наноситься на волосся безслідно, зберігає зачіску надовго і дарує здоровий вигляд локонам. Особлива формула забезпечує захист від ультрафіолету, а також уберігає укладку від ефекту «кульбабки».

Dikson ArgaBeta 14 Extra Strong Spray

16 Dikson ArgaBeta 14 Extra Strong Spray (13)

Dikson ArgaBeta 14 Extra Strong Spray – надійний партнер у створенні ідеальної укладки, що дарує впевненість у своїй зачісці в будь-яку погоду. Його формула Humidity Resistant забезпечує захист від вологості та неохайного вигляду зачіски, надійно фіксує волосинки так, як це потрібно, і надає доглянутості. Попри неймовірну стійкість, лак непомітний на пасмах і легко вичісується за допомогою гребінця.

Цікаво на тему: Приховане фарбування в домашніх умовах

Рідкий лак для волосся: моделювання + фіксація

Любиш складні укладки, а вони, як на зло, погано тримаються? Спробуй рідкий лак для волосся. Він відрізняється від сухого тим, що його можна наносити як на висушене волосся для фіксації, так і на вологе для моделювання зачіски. Ці продукти сьогодні набирають популярність і з кожним днем у різних брендів їх стає все більше. Нижче ти знайдеш п’ятірку рідких лаків для волосся для твоїх beauty-експериментів.

НазваниеФіксаціяКраїнаДодатково
jNOWA Professional Style 3 Ultra Strong Hair SprayСильнаУкраїна- надає блиску.
Tico Professional Stylistico Extreme Fix Hair SprayЕкстрасильнаІталія- УФ-фільтри;
- антистатичний ефект.
Рідкий лак RambootanСередняУкраїна- можна застосовувати на сухому і вологому волоссі.
DeMira Professional Style Line SprayСильнаУкраїна- екстракт мірри;
- комплекс Keradyn.
REF Firm Hold Spray N°545СильнаШвеція- протеїни кіноа;
- збереження кольору.

jNOWA Professional Style 3 Ultra Strong Hair Spray

17 jNOWA Professional Style 3 Ultra Strong Hair Spray (12)

jNOWA Professional Style 3 Ultra Strong Hair Spray – бюджетний рідкий лак для волосся для будь-яких твоїх зачісок. Продукт забезпечує максимальну, але при цьому пружну фіксацію, не склеює і не обтяжує локони. Також у ньому міститься пантенол і гліцерин, які зволожують волосся і роблять його більш гладким та еластичним.

Tico Professional Stylistico Extreme Fix Hair Spray

18 Tico Professional Stylistico Extreme Fix Hair Spray (9)

Шукаєш екстрасильний рідкий лак для волосся з професійного сегмента? Обирай Tico Professional Stylistico Extreme Fix Hair Spray. З його допомогою можна приручити будь-який тип волосся, навіть жорстке, яке відмовляється зберігати укладку. Лак надійно фіксує пасма і дає змогу моделювати зачіски будь-якої складності, не обтяжує, надає здорового блиску, а також захищає локони від ультрафіолету і має антистатичний ефект.

Рідкий лак Rambootan

19 Рідкий лак Rambootan (10)

Ще один рідкий продукт для стайлінгу в нашій добірці — лак Rambootan. Використовуй його на вологе волосся, щоб створити запаморочливу текстурну укладку будь-якої складності, або на сухе, щоб зафіксувати її. З рідким лаком від Rambootan ти вільна вибирати, якою бути сьогодні.

Цікаво на тему: Зіпсувати за 7 днів: помилки в догляді за волоссям

DeMira Professional Style Line Spray

20 DeMira Professional Style Line Spray (7)

Line Spray від українського професійного бренду DeMira Professional Style містить у складі доглядовий комплекс Keradyn і екстракт мірри, які зволожують волосся, роблять його більш гладким і забезпечують ефект кондиціонера. Володіючи сильним ступенем фіксації, з цим лаком ти можеш бути впевненою у своїй укладці за будь-яких обставин.

REF Firm Hold Spray N°545

21 REF Firm Hold Spray (13)

Надійна фіксація, рухливі локони та розкішний блиск — усе це поєднано у флаконі REF Firm Hold Spray N°545. Формула рідкого лаку передбачає протеїни кіноа, які заповнюють локони та насичують їх, зберігаючи гладкість та еластичність, а також систему захисту кольору для фарбованих локонів. Завдяки тривалому висиханню, з ним ти можеш створювати креативні укладки, виділяти окремі пасма або створювати прикореневий об’єм — будь різною, коли тобі цього захочеться!

А які стайлінгові засоби тобі допомагають зберігати укладку? Ділися в коментарях своїми фаворитами!

Читай також:

6 Грудня / 2023 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті