Стайлінг короткого волосся: тонкощі вибору засобів

Кожна зачіска потребує особливого поводження. Але стайлінг короткого волосся — це окремий випадок. Достатньо однієї ночі, щоб стильна вчорашня укладка перетворилася на суцільний безлад. Найменший вихор або прим’ятість здатні звести нанівець усі старання вашого майстра. Тому володарки коротких стрижок часто змушені відновлювати зачіску буквально кожного дня. І для цього існує безліч різноманітних продуктів.

Ми розповімо, які засоби для стайлінгу короткого волосся підійдуть для тієї чи іншої зачіски, з огляду на особливості волосся і ефект, якого ви бажаєте досягти.

Укладка короткого волосся: об’єм та текстура

Об’єм

Щасливиці, яких природа наділила густою шевелюрою, можуть дозволити собі будь-які градуйовані або філіровані стрижки і не мати у подальшому проблем з укладкою. Якщо ж вашої природної густини волосся недостатньо, можна скористатися професійним засобом для створення об’єму:

  • рідиною для волосся Taft надсильної фіксації «Сила об’єму» (не склеює волосся і допомагає приборкати неслухняні пасма; підійде для прямого волосся і зачісок з чітким контуром);
  • рідиною для укладки волосся феном Wellaflex екстрасильної фiксацiї «Об`єм до 2-ох днів» (надійно фіксує і підіймає окремі прядки; підійде для градуйованих зачісок і кучерів);
  • піною для волосся Wellaflex суперсильної фіксації «Об’єм для тонкого волосся» (створює об’єм по всій довжині, захищає від дії ультрафіолету та високих температур; підійде для тонкого пересушеного волосся).

 

Текстура і креативні укладки

Стайлінг короткого волосся може бути надзвичайно оригінальним і навіть екстравагантним. Для створення чіткої текстури або складних креативних зачісок існує безліч різноманітних засобів. Ми відібрали засоби для стайлінгу короткого волосся, які дійсно заслуговують на увагу:

  • гель-віск для волосся Taft надсильна фіксація «Сяйво діамантів» (досить універсальний засіб, який підійде і для гладких укладок, і для рельєфних зачісок, і для пружних локонів; захищає волосся від ультрафіолету);
  • віск для волосся MAY hair (допоможе сформувати і зафіксувати навіть найскладнішу зачіску);
  • паста SYOSS INVISIBLE HOLD (використовується для створення різноманітних зачісок: виразних кучерів або рельєфних пасом, забезпечує тривалу фіксацію і прикореневий об’єм);
  • текстуруюча глина для волосся got2b iStylers (надійно фіксує складні креативні зачіски і допомагає привести до ладу навіть жорстке і неслухняне волосся; на відміну від воску або пасти, створює матовий фініш);
  • моделююча павутинка для волосся MAY hair (засіб з легкою текстурою, який не склеює і не обтяжує волосся; допомагає виділити текстуру, зберігаючи природний вигляд зачіски);

Завдяки цим засобам укладка короткого волосся перетворюється на справжній творчий процес.

 

Стайлінг короткого волосся: літні тренди

«Подружка серфера» або ефект мокрого волосся

Ефект мокрого волосся можна створити на стрижці будь-якої довжини. Для цього радимо скористатися гелем з ефектом мокрого волосся Wella Shockwaves або Acme Style .

Нанесіть невелику кількість гелю на вогке волосся і трохи помніть його руками. Просушіть волосся феном, злегка його пригладжуючи.

Кучерявому волоссю краще дати висохнути без фена, оскільки тепле повітря може розпушити пасма.

 

«Недбалість»

У створенні «недбалої» зачіски важливу роль відіграють прикореневий об’єм і виділені, але необтяжені прядки. З цими завданнями найкраще впорається стайлінг-пудра для волосся Taft «Миттєвий об’єм» надсильної фіксації.

Завдяки пудрі «недбала» укладка короткого волосся виглядатиме максимально природно, оскільки текстура засобу надзвичайно легка і його присутність на волоссі абсолютно непомітна. Характерний матовий фініш також грає на користь природності.

За бажанням ви можете додатково виділити окремі прядки за допомогою невеликої кількості мусу для волосся got2b twisted.

 

«Скляний» боб

Ідеально гладкий глянцевий боб вже певний час залишається одним з провідних трендів серед коротких зачісок.

  • Якщо ваше волосся позбавлене природної гладкості, на допомогу прийде спрей для випрямлення волосся got2b crazy sleek.
  • Для випрямлення хвилястого і кучерявого волосся використовуйте щипці.
  • Для «скляної» зачіски також важливо, щоб волосся виглядало здоровим і доглянутим. Щоб надати здорового блиску тьмяному і сухому волоссю, використовуйте олію для волосся got2b Dry Oil Mist.
  • Для фінальної фіксації бажано обрати лак з ефектом блиску: Nivea «Блиск та об`єм»  або Intesa «З ефектом блиску» .

Сучасні засоби для стайлінгу короткого волосся дозволяють втілювати будь-які креативні ідеї і експериментувати з зачісками майже щодня. З ними стайлінг короткого волосся перетворюється з головного болю на захопливу розвагу, а ви отримуєте змогу розкрити власні здібності стиліста. Тому не бійтеся експериментувати із зачісками і пробуйте нові цікаві образи.

Текстуруюча глина для волосся got2b iStylers

122.00
Купити

Піна для волосся Wellaflex супер сильної фіксації Об’єм для тонкого волосся

89.90
Купити

Спрей для випрямлення волосся got2b crazy sleek

155.00
Купити

Гель для волосся Level EXTRA STRONG & HOLD

75.00
Купити

Рідина для укладки волосся феном Wellaflex екстрасильної фiксацiї Об`єм до 2-ох днів

129.00
Купити

Лак Intesa для волосся з ефектом блиску

94.00
Купити

Паста моделювальна SYOSS з природним блиском

125.00
Купити

Гель-віск для волосся Taft надсильна фіксація Сяйво діамантів

107.00
Купити
10 Червня / 2019 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті