Знайомство з брендом: знайди свою палетку Make Up Me

Професійний макіяж у домашніх умовах — це реальність! За умови, якщо під рукою є декілька вдалих продуктів. Сьогодні EVA Blog презентує яскравий бренд із впізнаваним обличчям і характером, бьюті-засоби якого широко використовуються для зйомок і показів у fashion-індустрії. Зручну й просту в користуванні косметику вже встигли протестувати візажисти майже всього світу й України зокрема. Палетки Make Up Me Professional — ті самі, від яких запалюються очі! Вони стануть вашим секретом у досконалості мейку, адже за лічені хвилини допомагають створювати незабутні образи.

Бренд Make Up Me: історія народження

Корейська компанія Make Up Me знайома світовому ринку з 2010 року. Її продукція — товари, на яких припиняються запеклі суперечки про те, що ж першочергове для професійного мейкапу: стійкість чи насиченість пігментів. Бренд відразу ж зробив ставку на багаті палітри відтінків, різноманітність наповнення кейсів, приголомшливу стійкість і доступну вартість. Тим самим розширив коло своїх фанатів. Косметику однаково люблять і вимогливі модниці, і професіонали-візажисти. Асортимент заставляє серце бьютіголиків битися частіше. Є чим підкреслити очі, наповнити сяйвом обличчя, надати виразності рисам обличчя. І про це слід сказати в деталях.

Про наповнення та переваги палеток Make Up Me

Головний меседж — зручність застосування за будь-яких обставин як компактних кейсів на 4–8 кольорів, так і професійних, де зібрані декілька продуктів та десятки відтінків. Ергономічні футляри деяких мають дзеркала. Кремові та сухі текстури вражають влучними комбінаціями. Наприклад, серед тіней можна підібрати матові, шимерні або сатинові для фантазійних мейків та пастельні композиції для стильних буднів.

Палітри Make Up Me представлені такими продуктами:

  • тіні;
  • пудри (розсипчасті та мінеральні);
  • помади;
  • коректори;
  • контурінги;
  • рум’яна;
  • хайлайтери;
  • блиски для губ;
  • набори для макіяжу.

Також буде цікаво. «NYX: які палетки та помади поповнять вашу косметичку»

Необхідна палетка супроводить на важливий захід, коли треба швидко зробити образ магнетичним. Обирайте під власні потреби: компактні футляри на кожен день або розширені версії для професійних імпровізацій.

Що особливого:

  • дивовижна гамма відтінків;
  • висока пігментація — навіть один шар передає заявлений відтінок;
  • можливість отримати в одному футлярі декілька засобів.

ТОП засобів від Make Up Me для першого знайомства

Професійна палітра пудр Make Up Me

Існують декоративні засоби, що створюють ілюзію свіжої зовнішності. Один із них — палітра пудр Make Up Me. Вона містить 9 відтінків, за допомогою яких можна делікатно скоригувати зовнішність: змоделювати контур, приховати недоліки, висвітлити певні ділянки. Її шовковиста текстура наче споріднюється зі шкірою. Ідеальна помічниця не тільки для аматорського, але й професійного використання. Стійка формула — ще одна ознака високої якості.

Набір хайлайтера та бронзера Make Up Me Professional

У всіх різні запити до косметики, але майже всі візажисти синхронізуються в одному — бажанні підсвітити обличчя та показати легку засмагу. Ваш квиток на цей рейс — набір хайлайтера та бронзера. Чотири відтінки ідеально співзвучні між собою. Комбінувати їх — одне задоволення!

Палетка для контурінга Make Up Me Professional

Контурінг активно тиражується індустрією моди, тож палетка для контурінга обличчя буде ще довго доречною у базовій косметичці. Навіть, якщо ви захочете зробити «макіяж без макіяжу». У стильному магнітному футлярі, як у справжній скарбничці, заховані коштовні засоби: кремовий коректор у 3-х відтінках, 2 тони сухої пудри та 1 кремовий хайлайтер. Текстури підібрані так, щоб ви швидко зробили риси виразнішими, а образ у цілому свіжим.

Професійна палетка рум’ян Make Up Me Professional

Ще більше вас зацікавить косметика Make Up Me, коли до вашого обличчя торкнуться текстури цієї палетки рум’ян. Справді крута палітра з 9 відтінків з великим дзеркалом. Шовковиста вуаль м’яко лягає, залишаючи по собі необхідний фініш: матовий або шимерний. Її можна використовувати не тільки на вилицях, але й на повіках. Рум’яна і бронзери просто створені для того, щоб ви зробили неперевершений образ та вирушили на фотосесію. Гадаємо, вона вже давно у планах!

Палетка матових тіней Make Up Me Professional

Матові тіні Make Up Me Professional — про той випадок, коли захочеться фарбувати очі і завтра, і післязавтра, і взагалі. 9 відтінків добре міксуються між собою, тож відкривають нові межі для експериментів. Підійдуть для мономейку чи смокі у кавових відтінках. Надійна пігментованість і стійкість — головні коди якості.

Якщо ваші макіяж-версії про елегантність та серйозну витримку, косметиці Make Up Me Professional обов’язково бути у цій грі!

Набор хайлайтера и бронзера Make Up Me Professional

450.00
Купити

Палетка для контуринга лица 3 в 1 Make Up Me Professional

428.00
Купити

Палетка теней Make Up Me Professional

390.00
Купити

Профессиональная палитра пудр Make Up Me P9-R 9 оттенков

540.00
Купити

Профессиональная палетка румян Make Up Me Professional

339.00
Купити
23 Лютого / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA