Яке звучання аромату вибереш ти: огляд новинок від Play and Live

Чи не замислювалася ти, що найкраща аналогія для парфумерного мистецтва — музика? Варто тільки подивитися на термінологію: акорд, нота, композиція… Буває почуєш якусь мелодію — і в пам’яті спливають люди, заняття, моменти. Або в ранковому поспіху вдихаєш аромат і розумієш, що ось вона — сьогоднішня ти й історія твого нового дня.

Натхнення музикою лягло в основу нової колекції жіночих ароматів від Play and Live. Як і улюблені музичні композиції, їхні парфумерні акорди пробуджують емоції та заряджають енергією.

Цікаво по темі: Унісекс парфуми з Alchemist Collection від Fabien Marche: які вибрати?

Просто продовжувати танцювати з Play and Live Dance

Твій танець — це абсолютна свобода, потужна емоційна розрядка або спосіб розслабитися? Під яку музику б ти не танцювала, аромат туалетної води Dance від Play and Live зробить твої почуття ще яскравішими.

Звучання сонячного апельсина й солодкувато-терпкого гренадіна гармонійно поєднується з елегантністю сандалового дерева. У цьому ароматі стільки світла й чарівності, що він не може не подобатися!

Грати свою внутрішню музику з Play and Live Track

Не стримуй свою внутрішню музику, коли вона рветься з душі, і сміливо приймай рішення, час яких настав. Відповідний парфум — Track від Play and Live — допоможе знайти життєві сили та натхнення.

Цей чуттєвий і переливчастий аромат зітканий із квітів і фруктів. На самому початку ноти груші, полуниці та ананаса інтригують уяву. Серце розпускається букетом з мільйона троянд, а шлейф грає спокусливими нотами мускусу, прикрашеними деревною шляхетністю кедра.

Бути неповторною з Play and Live Sound

«Звуки — мов відбитки пальців. Двох однакових не існує», — ця кіношна фраза якнайкраще розкриває концепцію туалетної води Sound від Play and Live. Унікальне звучання цього жіночого аромату запечатане у квіткових, фруктових і деревних нотах.

У міру солодкий і сповнений сонячного тепла парфум грає солодкою малиною та легкою гіркуватістю цитрусової цедри. Дивує екзотичним звучанням квітів імбиру та гарденії. Дарує солодку насолоду, огортаючи ванільно-карамельним шлейфом.

А як ти користуєшся парфумерією: просто щоб добре пахнути або вибираєш парфум, що доповнює настрій або навіть підштовхує до правильних дій? Що думаєш про це? Напиши в коментарях.

А якщо бажаєш дізнатися, який парфум підходить тобі за гороскопом, радимо прочитати нашу статтю про вибір парфумів за знаком зодіаку 🌟

5 Жовтня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Наталія

    Я думаю що ще треба вибирати аромат під настрій, який ти хочеш щоб у тебе був навперед . Це допоможе бути у гарному настрої довше не тільки вам, а і людям поруч

  2. Олена

    Дуже цікава стаття. Чекаю на щось подібне до зелених очей,хоча у донечки блакитні😊

  3. Ніна

    Які ж Ви. Молодці, що учете правельно фарбуватися і розкриваєте кучу секретиків❤️

  4. Наталія

    Дякую, дуже цікава та корисна стаття!

  5. Марія

    Вауу, як цікаво!!

  6. Катя

    На мій вибір аромату впливає, як правило, настрій, стиль одягу, а також в залежності від того, куди йду: зустріч з подругами, побачення, офіс…