Огляд доглядової косметики від бренду Just Kawaii

Хочете порадувати себе якісною доглядовою косметикою? Тоді продукти нового бренду Just Kawaii — те, що ви шукаєте. У лінійці представлені креми, пілінги, пінки, тканинні маски для обличчя, бальзами для губ та інші засоби для різних типів шкіри. EVA Blog знайомить з продуктами бренду на конкретних прикладах.

Особливості доглядової косметики Just Kawaii

Кумедні звірятка на пакуванні та флакони у формі аніме-фруктів є частиною фірмового стилю торгової марки Just Kawaii.

Крім оригінального аніме-дизайну пакування косметики, Just Kawaii також може похвалитися:

  • фіторецептами, що складені власною групою дерматологів, хіміків і фармакологів на зразок косметики від провідних корейських брендів;
  • новітніми автоматизованими лініями виробничого обладнання;
  • суворим контролем безпеки та перевіркою якості вихідної сировини та матеріалів;
  • сертифікацією менеджменту якості за міжнародним стандартом ISO 9001, яка підтверджує потужну клієнтоорієнтованість і прагнення до вдосконалення, а також є гарантією випуску якісної продукції;
  • доступною вартістю, особливо в порівнянні з аналогічними товарами корейських брендів.

Виробничі потужності бренду розміщені у двох країнах — Китаї та Україні. Це дозволяє здійснювати постійний перехресний взаємоконтроль і бути впевненими в якості косметичної продукції Just Kawaii.

І ще один плюс — це гарантія оперативного постачання нещодавно виготовленої доглядової косметики в роздрібні магазини, тож покупці можуть отримувати найсвіжіші засоби.

Креми та скраби для обличчя від Just Kawaii

Щоб довше залишатися молодими та зберігати здоровий вигляд, жінкам необхідно регулярно доглядати за шкірою обличчя. Але захищатися від ультрафіолетових променів і користуватися зволожуючим кремом недостатньо. Щоб колір обличчя залишався рівним, а шкіра — пружною, потрібні засоби, які очистять її від забруднень, шкірного сала (себума) та ороговілих клітин.

Дітям пілінгові процедури не потрібні, оскільки до 14 років епідерміс повністю самоочищається. Але в підлітковому віці процес ексфоліації починає сповільнюватися і до 23 років зупиняється зовсім. Мертві рогові лусочки відпадають не відразу і не всюди, тому шкіра здається шорсткою, а під мікроскопом і зовсім виглядає, як погано очищена риба. Як наслідок, дитячий натуральний блиск і природний рум’янець зникають, а епідерміс помітно тьмяніє, набуваючи нездорового відтінку.

Для ефективного відновлення кожної клітини епідермісу не обов’язково відвідувати дорогі косметологічні процедури. Достатньо раз на тиждень виконувати поверхневий пілінг у домашніх умовах. Робити його краще ввечері, тоді процедура ще й посилить дію живильних засобів.

У лінійці продукції доглядової косметики Just Kawaii для відлущування ороговілих клітин представлені пілінг з чорним виноградом і скраб з кісточками абрикоса. Пілінг від бренду Just Kawaii добре очищає шкіру від себума, м’яко видаляє ороговілі клітини та сприяє відновленню епідермісу. Екстракт винограду також створює антиоксидантний і бактерицидний ефект, зменшуючи набряклість і знімаючи запалення.

Скраб для проблемної та комбінованої шкіри від Just Kawaii не містить великих абразивних частинок, які можуть подряпати або пошкодити молодий епідерміс. У складі продукту — пил кісточок абрикоса і шкаралупи мигдалю, який м’яко очищає шкіру. Крім того, витяжка з ядер абрикосових кісточок додатково живить клітини та зволожує епідерміс.

Але до процедури пілінг-очищення обличчя потрібно підготувати, а після неї — нанести на шкіру живильний нічний крем. Найкраще використовувати засоби того самого косметичного бренду Just Kawaii. Фахівці компанії рекомендують:

  1. Гель для вмивання з алое та оливковою олією. Він гарантує ефективний очищувальний, антиоксидантний і протизапальний догляд за шкірою. Засіб можна використовувати перед пілінгом і для щоденного очищення шкіри перед сном.
  2. Тим, хто потребує більш інтенсивного очищення шкіри обличчя, підійде пінка для вмивання «Зелений виноград». В її складі є невелика кількість міристинової, стеаринової та лауринової кислот, які створюють м’який пілінг-ефект. Після такої пінки очищення скрабом пройде легше та ефективніше.
  3. Живильний крем для обличчя Зелене яблуко підходить для будь-якого типу шкіри. До його складу входить олія ши, яка глибоко живить і зволожує сухі клітини епідермісу, захищає їх від втрати вологи та надає крему тонкий горіховий аромат. Екстракт яблука має заспокійливу і протизапальну дію, алантоїн сприяє регенерації, а вітамін Е вирівнює колір обличчя і знижує ризик фотостаріння.

Цікаво по темі: Найкращі пінки для вмивання обличчя за версією EVA Blog

Косметичні тканинні маски від Just Kawaii

Живлення епідермісу — обов’язкова складова грамотного догляду за шкірою обличчя. Крім щоденного нанесення крему, потрібно використовувати ще й живильні маски, які насичують шкіру корисними компонентами та допомагають зберегти природний і здоровий колір обличчя.

Маски для обличчя Super Funny Koala та  Super Lazy Sloths від Just Kawaii завдяки екстракту родіоли рожевої ефективно розчиняють себум, заспокоють запалені ділянки епідермісу та знижують вплив на шкіру агресивного навколишнього середовища . Гіалуронова кислота глибоко зволожує і запобігає зневодненню клітин. Як результат – пружна, еластична шкіра та рівний колір обличчя.

До речі, на всі тканинні маски від Just Kawaii нанесені кумедні образи аніме-тварин, зображених на пакуванні. Тож такі засоби не тільки ефективно доглядають за вашою шкірою, але й можуть поліпшити настрій.

Особливу увагу під час догляду за обличчям потрібно приділяти зоні навколо очей. Шкіра на нижній повіці ще більш чутлива і вимагає делікатного зволоження. Жінкам, у яких немає проблем з цією зоною, достатньо використовувати спеціальні патчі або маску під очі від Just Kawaii раз на тиждень. Якщо під очима часто виникають набряки чи синці, потрібно повторювати процедуру частіше.

Інші цікавинки від Just Kawaii

Не тільки обличчя, а й губи потребують регулярного догляду та зволоження. У лінійці косметики Just Kawaii продукти для догляду за губами представлені досить широко. Ми рекомендуємо бальзам для губ Honey & Orange. Натуральний бджолиний віск та інші компоненти у складі засобу живлять і створюють захисний шар, що перешкоджає пересиханню, обвітрюванню і розтріскуванню. Приємний апельсиновий аромат доречний в будь-яку пору року, а стильний футляр бальзаму досить компактний і зручний у використанні.

Зверніть увагу на набір для догляду за шкірою рук «Зігріваюча кава» від Just Kawaii. У нього входить пілінг і крем для рук. Пілінг містить м’які частинки зерен арабіки, які дбайливо відлущують ороговілі клітини. Застосовувати його потрібно 1-2 рази на тиждень. Багатокомпонентний крем з олією з виноградних кісточок забезпечує якісне зволоження та живлення. Шкіра рук стане м’якою, як у дитини, якщо щодня наносити його перед сном. До речі, тюбики та подарункове пакування оформлені так, що цей недорогий набір від Just Kawaii можна сміливо дарувати на різдвяні та новорічні свята.

Відкрийте для себе якісний догляд за шкірою разом з продуктами бренду Just Kawaii!

Рекомендуємо також:

Бальзам для губ Just Kawaii Honey & Orange с ароматом апельсина

50.00
Купити

Питательный крем для лица JUST KAWAII Зеленое яблоко

90.00
Купити

Бальзам для губ Just Kawaii Avocado&Lime

29.99
Купити

Маска для обличчя Just Kawaii Super Funny Koala з гіалуроновою кислотою

13.00
Купити

Пенка для умывания JUST KAWAII Зеленый виноград

103.00
Купити
30 Грудня / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Марія

    Думала, что не пользовалась продуктами этого бренда, и обходила милые баночки стороной. Но после ознакомления со статьёй, поняла, что ошибалась. Мне понравились пилинг-салф с улиткой, ананас бальзам, масло-киви и лимонный бальзам. жалела, что не видела скрабы, но, мне кажется они и не были представлены в магазине, и пенку было-бы интересно попроб. Предпочитаю интенс средства для молод кожи (в мои 35 ха-ха). Лучше я потом+увлажню. Но уже купила пенку, Корею, подороже

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA