Секрети жіночності: як створити образ у стилі Моніки Беллуччі?

Незабаром, ймовірно в лютому, ми побачимо Моніку Беллуччі у фільмі «Фантазії для дорослих». Комедія розповість історію шести пар, яких об’єднує бажання зберегти шлюб і повернути до нього колишню пристрасть і, судячи з трейлера, фільм обіцяє бути цікавим:

Істинне втілення краси по-італійськи, Моніка Беллуччі вже стала легендою, а її глибинною жіночністю та грамотним стилем захоплюється весь світ. Ми вирішили простежити, як мінялася Моніка з початку її модельної кар’єри до наших днів, і водночас узяти на замітку кілька прийомів у створенні образів.

Образи та макіяж Моніки Беллуччі: від юності до наших днів

Контрастна брюнетка з блискучим темним волоссям, загадковою усмішкою, бездоганною шкірою та пухкими губами — такою була Моніка Беллуччі в юності й такою ми її знаємо тепер. Зрідка вона експериментувала з макіяжем і стрижками, а одного разу навіть повністю освітлила волосся, проте візитна картка актриси — типовий італійський стиль.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)


Можливо, секрет жіночності Моніки Беллуччі полягає в її здатності працювати зі своїм типажом Софт Драматика. В одязі вона віддає перевагу елегантним спадаючим тканинам і м’яким драпіровкам, які підкреслюють талію та жіночну фігуру.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)


Побачити на публіці Моніку Беллуччі без макіяжу практично неможливо. В одному зі своїх інтерв’ю вона сказала, що обличчя без косметики виглядає надто вразливим і що за допомогою макіяжу ми «відточуємо свою жіночність». Крім того, витрачаючи зусилля на його створення, «ми ніби повідомляємо оточуючим, що їхня думка нам небайдужа».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Cartier Official (@cartier)


Хоча у своєму інстаграмі актриса поділилася своїм першим професійним фото, на якому їй 13 років, і здається, на її обличчі немає ані граму косметики:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Макіяж Моніки Беллуччі завжди гармонійний і підкреслює риси обличчя: природні брови, злегка підняті за допомогою гелю, трохи коричневих чи сіро-чорних тіней або класичні стрілки. А якщо помада, то найчастіше природних відтінків або червона класика. Ось кілька прикладів фото макіяжу Моніки Беллуччі:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Як нафарбуватися як Моніка Беллуччі

У юності Моніці Беллуччі не потрібно було нічого, щоб виглядати чудово: помада натурального відтінку й трохи туші на віях — ось і весь макіяж. Утім, у наступні роки вона так само лишається вірною собі: жодних екстравагантних акцентів — лише природне підкреслення рис обличчя. І це, мабуть, ще один секрет жіночності Моніки Беллуччі.

Давай подивимося на фото макіяжу Моніки Беллуччі та спробуємо повторити:

Впізнавана деталь макіяжу Моніки Беллуччі — димчасті очі. Додати погляду драматичності можна за допомогою розтушовки сіро-чорного олівця та графітових тіней.

Щоб повторити макіяж очей, як у Моніки Беллуччі, спробуй:

У макіяжі губ все так само помірковано. Актриса не використовує підкреслено матові або надто блискучі помади, а щодо відтінків, то це найчастіше н’юдові або наближені до них тони, а ще червоний і вишневий:

До речі, протягом своєї кар’єри Моніка співпрацювала з різними відомими марками та, серед інших, стала обличчям помади Rouge Dior.

Не обходиться Моніка Беллуччі й без макіяжу обличчя: у актриси смаглява шкіра й вона злегка освітлює її за допомогою тональних засобів на пів тону світліших за природний відтінок. Важкий контуринг і багато хайлайтера вона не використовує, а рум’яна, якщо і наносить, то акуратно й завжди ретельно розтушовує. Найчастіше Моніка вибирає рум’яна темно-рожевих тонів, що теж виглядають природно.

Щоб нафарбуватись як Моніка Беллуччі, спробуй такі продукти:

Бонус: які парфуми використовує Моніка Беллуччі?

Жоден стильний look не буде на 100% довершеним без правильного аромату, окрім, хіба що, випадків, коли його відсутність — частина задуму. Але іноді аромат запам’ятовується навіть більше, ніж одяг чи макіяж.

Які парфуми використовує Моніка Беллуччі? З 90-х років вона дружить з брендами Christian Dior та Dolce&Gabbanna й називає їхні парфуми серед своїх улюблених. У 2010 році актриса зіграла роль Єви в рекламі чуттєвого аромату Hypnotic poison — композиції зі східними та ванільними відтінками.

Щоб ефектно завершити свій образ, розглянь також ці варіанти:

Моніка Беллуччі — яскравий приклад того, як особистий стиль та вміння підкреслити свої унікальні риси перевершують усі тренди та миттєву моду. В одному з інтерв’ю актриса сказала, що дотримуватись цієї лінії їй порадила мама-художниця. І життя показує, що мама мала рацію.

Пудрова компактна рум’яна для обличчя Lancome Blush Subtil

1037.00
Купити

Рум’яна для обличчя Belor Desing Velvet Touch

90.00
Купити

Гелевий олівець для очей Maybelline New York Tattoo Liner

134.00
Купити

Зволожувальна помада для губ Max Factor Colour Elixir

163.00
Купити

Christian Dior Poison Туалетна вода жіноча

2185.00
Купити

Помада для губ L’Oreal Paris Color Riche

239.00
Купити

Dolce & Gabbana Anthology L’Imperatrice

1499.00
Купити

Тіні для повік BelorDesign Color Mania

98.00
Купити
17 Грудня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *