Макіяж для вечірки: знайдіть свій рівень сміливості

Розпочинається сезон запальних вечірок і масштабних фестивалів, а це означає, що саме час починати підготовку до культурно-розважальних заходів, зокрема плануючи образ і продумуючи оригінальний макіяж.

Ми пропонуємо вам повною мірою розкрити власний творчий потенціал і спробувати  втілити одну зі сміливих ідей, які ми відібрали як найбільш актуальні саме у форматі вечірки.

Художні стрілки

Стрілки – це чи не єдина з деталей макіяжу, яка ніколи не вийде з моди. Графічні стрілки незвичних форм, стрілки у поєднанні з геометричними елементами, фантазійні стрілки, трикутні або заокруглені, схожі на мазки фарби, подвійні і потрійні, відверто гротескні – будь-які творчі рішення доречні, коли йдеться про мейкап для вечірки.

Джерелом натхнення може стати подіумний макіяж. Цікаві варіанти художніх стрілок можна знайти у Moschino, Lanvin, Jean Paul Gaultier, Anthony Vaccarello, Marc Jacobs, Marni, John Richmond, Zac Posen та інших дизайнерів.

Інший шлях – відтворення впізнаваного образу відомої особистості. Це можуть бути драматичні стрілки Емі Вайнгауз, грайливий мейкап зі стрілками у стилі Твіггі або складна композиція з кількох графічних елементів, на кшталт макіяжу Леді Гага у кліпі на пісню Judas (власне у неї можна знайти й інші ідеї зі стрілками).

Оригінальний макіяж для вечірки не обмежується жодними канонами і правилами, тож ви можете сміливо вдаватися до будь-яких власних експериментів зі стрілками, і це стосується не лише форми, а й кольору.

Акцентовані кольорові стрілки – це один з найцікавіших трендів у мейкапі, який однозначно вартий уваги. Неонові відтінки стануть найкращим вибором для тих, хто прагне виділитися з натовпу. Яскравими маркерними стрілками можна доповнити актуальний образ у стилі рейверських 90-х. Стрілки кольору індиго також не втрачають популярності.

Гра кольором

Гучний музичний івент – це чудовий привід спробувати щось дійсно яскраве, наприклад кольоровий мікс з тіней або олівців. Ви можете поєднувати будь-які кольори і відтінки та створювати небанальні комбінації. Чим вищим буде контраст кольорів, тим виразнішим і цікавішим буде ваш мейкап.

У кольоровому макіяжі є один важливий момент – це правильна розтушовка. Вона особливо важлива, якщо ви бажаєте створити  непомітні переходи між кольорами. Щоб кольори були чистими і добре читалися, радимо обирати тіні зі стійким пігментом і використовувати окремий пензель для кожного кольору. Наносячи кольори на повіки, не змішуйте їх і залишайте між ними невеличкі проміжки для розтушовки. Розтушовуйте тіні легкими рухами без натиску, рухаючись у напрямку зовнішнього кута ока. Також радимо перед використанням тіней наносити на повіки праймер.

Тіні – це не єдиний спосіб створити кольоровий мейкап для вечірки, олівці підійдуть для цього не гірше. Порівняно з тінями, олівець тримається довше і дає насиченіший відтінок. Звичайно, досягти ідеальної розтушовки з олівцями буде доволі складно, зате за допомогою них можна створювати складні художні композиції, наприклад, макіяж у вигляді пера павича, макіяж з написами або іншими графічними елементами, а також макіяж у техніці color block.

Блискітки

Вечірка не вечірка без блиску та сяйва! Шимер, глітер, блискітки і навіть стрази – будь-які блискучі засоби або декоративні елементи підійдуть для створення вражаючого вечірнього образу.

Макіяж для вечірки має добре триматися, тому доведеться подбати про додаткові засоби фіксації – спеціальну базу під глітер та блискітки. Зверху бажано наносити фіксуючий спрей для макіяжу – так глітер не тільки краще триматиметься, а й легше зніматиметься, не осипаючись і без ризику потрапляння в очі. Для закріплення крупних елементів на кшталт страз можна використати клей для накладних вій.

За допомогою блискіток можна створити безліч трендових варіантів макіяжу, все залежить від того, куди ви наносите блискітки і у якій кількості. Ви можете використати темні блискітки замість тіней, вкривши рівним шаром усю верхню повіку, можете створити блискучий smoky eyes, нанести блискітки тільки під брови або на вилиці, а також вкрити блискітками самі лише губи. А можливо ви вигадаєте свій авторський мейкап для вечірки з глітером або стразами.

Пір’я

Показ весняно-літньої колекції Valentino Couture відзначився появою на подіумі моделей з 3-D мейкапом у вигляді пір’я замість накладних вій. Створила цей оригінальний макіяж Пет Макграт, відома як візажист з прогресивним баченням і сміливими ідеями. Звичайно, макіяж з пір’ям фігурував на подіумах і раніше, але саме показ Valentino Couture викликав нову хвилю цікавості до цього прийому, тому і ми не можемо обійти його увагою.

Пір’я легше за стрази, а тому з ним можна створювати абсолютно різні композиції: зробити пухнастий smoky, закріпити тонкі пір’їни на повіках у вигляді стрілок або оформити за допомогою пір’я брови – усе залежить виключно від вашої фантазії. Для надійної фіксації пір’я використовуйте клей для накладних вій.

Не бійтеся експериментувати, адже макіяж для вечірки просто покликаний бути яскравим і зухвалим, а сама вечірка – це найкращий привід вирватися з повсякдення і спробувати щось нове і екстраординарне.

3 Квітня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *