Більше блиску! Робимо трендовий новорічний макіяж з глітерами

Саме час готуватися до Нового року, і сьогодні ми розповімо, як зробити яскравий святковий макіяж, навіяний останніми модними тенденціями.

Найгарячішим напрямком у макіяжі цього сезону стали блискітки і глітер. Вони буквально заполонили подіуми. І звичайно такий сяючий мейкап стане ідеальним варіантом для феєричного новорічного свята.

Але як втілити цю тенденцію?

Наш експерт, візажист і весільний стиліст Яна Тимошенко, допоможе вам створити трендовий новорічний макіяж з яскравими кольоровими глітерами і розповість, які косметичні продукти підійдуть для цього найкраще.
Обіцяємо, ви блищатимете!

1 Етап – Тонування шкіри обличчя

Будь-який макіяж починається з підготовки обличчя: маскування проблемних зон і вирівнювання тону. Для усунення таких дрібних недоліків, як синці під очима, почервоніння і пігментні плями, ми використовуємо консілер-кушон від Patricia Ledo.

Святковий макіяж потребує стійкого тонування, яке триматиметься довго і гарно виглядатиме на святкових знімках. Тональна основа Tender Sensation від Patricia Ledo впорається з цим якнайкраще. Наносьте її подушечками пальців, щоб отримати щільніше покриття. Закріплюємо результат за допомогою розсипчастої пудри LCF Face Finish, використовуючи два пензлі: великий – для обличчя і тонкий – для зони навколо очей.

2 Етап – Корекція брів

Усе необхідне для створення ідеальних брів ви знайдете у наборі GlamBee Everbrow Kit Set-For Everyone. І спершу нам знадобиться олівець, яким ми надамо бровам правильної форми. Далі м’яко розтушовуємо основу пензлем і заповнюємо брову найсвітлішим сухим відтінком з палітри, використовуючи для цього плаский пензель.

Коли наші ідеальні брови готові, фіксуємо їх прозорим гелем від LCF.

3 Етап – Макіяж очей

Переходимо до найважливішого етапу створення глітерного образу – макіяжу очей.

Щоб наші глітери добре трималися і не осипалися впродовж усього святкування, нанесіть базу під тіні від Eveline. Далі починається глітерна магія.

В нашому мейкапі ми поєднаємо жирні глітери з палетки LCF Glitter Cream Collection і Glam Bee Glittering з сухими глітерами з палетки Lamel Glitter Factory. Навіщо поєднувати різні текстури? Річ у тому, що самі по собі жирні глітери можуть скататися, а сухі осипатися. Разом ці текстури працюють набагато краще, фіксуючи одна одну, і такий макіяж протримається значно довше.

За допомогою глітерів ми створюємо цікавий кольоровий перехід від сріблястого у внутрішньому куті повіки до фіолетового у зовнішньому. Наносимо глітери подушечками пальців.

Для зовнішнього тушування використовуємо два бордові сатинові відтінки з палітри LCF. Чорним олівцем від Patricia Ledo №1 промальовуємо широкі стрілки по краю вій. Зовнішній куточок ока також поглиблюємо чорним олівцем, розтушовуючи його назовні, і додаємо матові темно-коричневі тіні з палітри для брів Glam Bee Set For everyone. Дублюємо бордові тіні на нижній повіці і також поглиблюємо їх коричневими відтінками.

В якості останнього штриха виділяємо брови – наносимо під них світлі перламутрові тіні з палетки LCF Eye Shadow. Фарбуємо вії тушшю LCF Volume & Twist.

Цікаво по темі: 10 стильних ідей новорічного манікюру

4 Етап – Корекція обличчя

Нашому обличчю також не завадить додати сяяння. Для святкового відблиску шкіри радимо використати хайлайтер Glam Bee Radiant Skin тон №1. Зверху фіксуємо його сухим хайлайтером від Patricia Lеdo тон №1 – так наш сяючий макіяж протримається значно довше.

Корекцію вилиць проводимо за допомогою палетки для контурінгу Eveline Cosmetics Contour Sensation 3in1

5 Етап – Макіяж губ

Справжній новорічний макіяж не буде довершеним без виразного макіяжу губ.

Підкресліть контур губ за допомогою олівця від Glam Bee №106 та нанесіть яскраву помаду від Patricia Ledo Matte тон 06 – ці двоє чудово поєднуються один з одним, і ваші губи виглядатимуть розкішно.

Наш яскравий трендовий макіяж готовий. Як бачимо, зробити його не надто складно, зате результат вартий найгламурнішої новорічної вечірки. А ще можна не обмежуватись макіяжем очей і використовувати глітери на обличчі або на губах. Адже Новий рік – це найкращий привід бути яскравою і сяючою.

21 Грудня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *