Літній макіяж: 6 яскравих образів на літо

Тренди у макіяжі цього літа діаметрально протилежні, але разом із тим прямолінійні. На зміну складним технікам прийшли прості прийоми, здатні підкреслити індивідуальність, а щільні текстури потіснили легкі формули з тонким сяйвом. Однак не пішли за куліси і яскраві акценти на очах і губах. Єдиний момент — для макіяжу в спеку вибираємо засоби із SPF, уникаємо багатошаровості й робимо ставку на моноакцент. В EVA Blog зібрали добірку макіяжів для блондинок та брюнеток, які потрібно пробувати без зайвих роздумів: для повторення не знадобиться багато часу і професійних навичок.

Час читання: 5 хвилин та склянка лимонаду 🥤

статья доступна на русском языке

Сяй: акценти за допомогою хайлайтера або шимеру

Сяючий макіяж з хайлайтером

Здорове сяйво виглядає лаконічно й аристократично в будь-яку пору року. Однак влітку під променями сонця цей благородний блиск чарівний і прочитується як самостійний образ. Створити його за допомогою косметики просто: хайлайтер або пудру із шимерними частинками розподіляємо на верхню зону вилиць, зачіпаючи зону рум’ян і відводячи світіння наверх до скронь. Легким дотиком залишаємо акценти під бровою, на спинці носа і в куточках очей. Для точки над верхньою губою достатньо одного торкання – і повсякденний макіяж готовий.

Зручні формати для літнього мейку — стік Golden Rose, розсипчаста мерехтлива пудра Patricia Ledo, рідкий хайлайтер Eveline Cosmetics Variete. Саме час застосувати знання на практиці! Детальніше про техніки і рекомендації говоримо в матеріалі «Як правильно наносити хайлайтер: покрокова інструкція».

Цікаво на тему: Ефект фотошопу: особливості макіяжу обличчя в техніці бейкінг

Макіяж очей з кольоровими тінями

Макіяж з кольоровими тінями

Експериментальний мейк набирає обертів серед блогерів і професійних візажистів. Почесне місце в макіяжі очей цього літа (в тому числі для фотосесії) — смарагдовому і червоному кольорам. Вони розкішні як соло, так і в техніці градієнта. У моді також синій, бірюзовий, рожевий і бордо. Небуденно виглядає веселкове нанесення пігментів: коли зверху одного відтінку смугою лягає наступний. Але враховуйте: яскравому вечірньому макіяжу — особливе місце і час.

Палетки Lamel Professional Hope, GlamBee My Wings Butterfly Effect і Eveline Cosmetics Ruby Glamour виручать у будь-якій ситуації: і коли кличуть на вечірку, і коли хочеться трендово виглядати на пляжному відпочинку, і коли у спекотний день знайшовся час для артвиставки. Погодьтеся: зручно мати в одному футлярі матові, сатинові й шимерні пігменти, які підійдуть і для блондинок, і для брюнеток. Легко тушуються, відмінно міксуються — для новачків саме те.

Цікаво на тему: Яскравий макіяж очей для новачків на літо (з фото та відео)

Макіяж очей з кольоровими стрілками

Макіяж з кольоровими стрілками

Гарячий тренд — об’ємні стрілки. А якщо вони ще й яскраві, то це 100% влучно, і для повсякденного макіяжу, і для фотосесії або вечірнього виходу! Підводка робить очі виразним, а насичені кольорові пігменти добре «розкривають» глибину кольору очей. Красиві стрілки — мистецтво, тому техніка тут у пріоритеті. Після пари майстер-класів як намалювати стрілки, можна сміливо приступати до міксування відтінків:

  1. Для блакитних очей грайте на контрасті. Увага на золотисті, коричневі, жовті підводки. Можно потестувати відтінки червоного.
  2. Для зелених очей підійдуть фіолетові, бордові, сливові маркери та олівці.
  3. Для карих очей вигідним доповненням стануть насичений фіолетовий, смарагдовий, темно-синій.
  4. Для сірих очей підводки темно-червоного та баклажанового відтінків підкреслять зелені нотки райдужки, а золотисті та темно-сині візуально наблизять до блакитних.

У повсякденному або вечірньому макіяжі зі стрілками пробуйте малювати лінії та візерунки незвичайних форм під бровами, грати з «хвостиком» і товщиною, не соромлячись щедрих мазків. Експериментуйте і з нижньою повікою.
Соковиті комбінації гарантовані з підводками GlamBee Love to Love Нave Fun, Lamel Hope Color Eyeliner Palette і Shiseido Micro liner Ink. Такий колоритний літній образ зажадає лаконічних доповнень: туші на віях в один шар і світлого блиску для губ. Перевантажувати макіяж не варто.

Цікаво на тему: «Чим зробити трендовий мейк із кольоровими стрілками»

Макіяж-невидимка: максимальна природність

Природний нюдовий макіяж

Нюдовий макіяж для брюнеток і блондинок чудово справляється зі своїм головним завданням — підкреслює бездоганність тону шкіри, контур обличчя, а також злегка виводить на перший план переваги зовнішності. Наприклад, пухкі губи можна підсвітити прозорим або карамельним блиском, виразні вилиці відтінити бронзером, а густі брови укласти гелем. Такий мейк добре пасує як для робочого часу, так і міських прогулянок. Його самобутність у якості повсякденного макіяжу продиктована прагненням до мінімалізму.

Придивіться до напівпрозорих текстур ВВ-кремів, нюдових палеток тіней, сатинових пудр, контурінгу і нюдового блиску. Наносити сухі текстури краще широким пухнастим або трохи скошеним пензлем.

Цікаво на тему: Нюдовий макіяж з косметикою Patricia Ledo

Персикові відтінки в макіяжі

Макіяж в персикових тонах

Нове прочитання «макіяжу без макіяжу» цього літа — це відтінки персикового. Попри те, що він знаходиться в діапазоні нюдових, миттєво змінює образ. Тут і світіння, і свіжість, і відсилання до юнацької сором’язливості. Дуже добре підходить для святкових літніх заходів, коли вечірній макіяж виглядає надто насиченим, оскільки урочистості починаються вже вдень.

Мовою візажистів персиковий — це теплий рожевий, в якому переважає жовтий пігмент. Через свою «теплоту» він додає об’єму, тому на шкірі вимагає доброго розтушовування. Натомість губам додає потрібної пікантності. Вибираючи свій тон, орієнтуйтеся на колір шкіри та волосся: для блондинок та світлошкірих підійдуть напівпрозорі текстури, брюнеткам та дівчатам-смуглянкам можна дивитися в бік коралових і насичених помаранчевих.

Серед головних «персиків» у літній косметичці — продукти різних текстур. Оформіть рухому повіку рідкими тінями Essence Luminous Eye Tint Liquid Shadow, розставте акценти рум’янами Maybelline New York Cheak Heat та доповніть усе красивим відтінком помади Patricia Ledo Bamboo Collection — модний макіяж завершено!

Цікаво на тему: Ніжний денний макіяж (з фото та відео)

Червона і темні помади

Макіяж з червоною помадою

Хітовий відтінок червоної помади  — яскраво-горобиновий, що перетинає межу між червоним і рудим. Чудова новина: він пасує практично всім дівчатам і доречний у денному макіяжі.

Колір стиглої вишні, сливовий і бургундський також включені до модної палітри цього літа. Такий вибір дає місце для б’юті-маневрів:

  • для карих очей – насичені відтінки червоного;
  • для блакитних очей – вишневий;
  • для сірих очей – відтінки, що близькі до сливового;
  • для зелених очей – теракотовий.

Пам’ятайте лише про самодостатність глибоких відтінків. Складний мейк очей краще залишити для інших приводів, наприклад, як самостійний акцент для фотосесії або вечірнього макіяжу.

Сміливо адаптуйте ці ідеї під свої смаки, експериментуйте у процесі зі стрілками, палітрами та помадами. Нове літо — нові ми!

 

Читайте також:

21 Липня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті