Чим зробити трендовий мейк з кольоровими стрілками

Макіяж з класичними оксамитово-чорними стрілками, звісно, поза часом. Але вони надто довго правили б’юті-світом, поки на подіум зійшли яскраві акценти й абсолютна демократія у виборі кольору. Фіолетові, коричневі, зелені, сині, червоні та навіть білі стрілочки виглядають грайливо та дуже по-літньому. Ми розповімо, яка косметика підійде для створення такого макіяжу та які прийоми використовувати тим, хто поки не готовий до настільки сміливого акценту.

Час читання: 3 хвилин та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Тренд сезону — кольорові стрілки

Кольорові стрілки зайняли особливе місце серед вічно модного натурального макіяжу та сяйливої шкіри. Бум на них трапився приблизно 3 роки тому, коли тенденцію представили на світових фешн-подіумах. Потім її підтримали б’юті-блогери, зірки, після чого барвистий макіяж міцно закріпився в повсякденному житті.

EVA в инстаграм

Головна фішка яскравих стрілок — в оригінальній подачі. Звичайно, класична форма нікуди не поділася, але разом з тим можна відійти від правил і поекспериментувати з різними варіантами. Приміряти короткі майже не помітні, широкі видовжені, градієнтні та подвійні. Або спробувати найгарячіші тренди в макіяжі цього сезону:

  • Foxy eyes — погляд лисиці. Щоб повторити його, потрібно намалювати лінію з кокетливо піднятим кінчиком у напрямку до хвостику брови, і додати трохи гостроти внутрішнім кутикам очей.
  • Floating crease — акцент над повіками. Цей мейкап-прийом буквально звів з розуму б’юті-світ. Тонкі лінії між бровою та складкою верхньої повіки особливо стильно й авангардно виглядають у барвистому виконанні.
  • Подвійна чорно-кольорова стрілка. Чудовий варіант, якщо ти поки не готова до надто сміливих рішень у макіяжі.

Залежно від форми очей

Класичне правило говорить, що довжину і напрямок стрілки треба обирати в залежності від форми очей. Наприклад, для невиразної повіки ідеально підходить розтушована, а подовжена — для опуклих очей.

Цікаво по темі: Макіяж для навислих повік: як зробити?

Чим малювати стрілки

Це може бути олівець, фломастер, підводка, тіні. Головне, щоб макіяж був стійким, а косметика — добре пігментованою. Це особливо важливо, якщо ти обрала яскраві відтінки. У такому випадку напівтонів не має бути, а стрілки повинні бути добре помітні.

Вибір Єва Блог:

Чим малювати стрілки

1. Олівець GlamBee Love To Love Delight з великою палітрою насичених відтінків. М’яка текстура дарує максимум комфорту й легкості у створенні макіяжу. Стрілки можна лишити чіткими або м’яко розтушувати з тінями.

2. Фломастер Lamel Professional The Myth Of Utopia Long-Lasting Eyeliner дозволяє створювати широкі або тонкі лінії з чітким і гострим хвостиком.

3. Рідка підводка NYX Professional Makeup Epic Wear — професійний інструмент, освоївши який, ти зможеш малювати абсолютно будь-які стрілки.

Кольорові стрілки

4. Гелева підводка Inglot AMC Eyeliner Gel — така ж насичена та стійка, як рідка. Гелева текстура добре тушується, тому її можна використовувати і як базу для тіней.

5. Тіні Ninelle Caleidoscopio. 8 матових відтінків і 1 гелевий з мерехтливим ефектом дозволяють експериментувати з відтінком і фінішем, легко нашаровуються і розтушовуються. Щоб зробити кольорові стрілки тінями, комбінуй їх з олівцем або лайнером у техніці розтушовки.

Головні правила макіяжу з кольоровим лайнером

Щоб твій макіяж виглядав професійно, спершу підготуй до нього шкіру:

  1. Почни з праймера — він буде запобігати розтіканню й допоможе зберегти чіткість ліній.
  2. Припудри повіки або нанести бежеві матові тіні — щоб знежирити шкіру й не дати лінії відбитися на них.

Якщо захочеш ще більше підкреслити виразність очей, можна злегка виділити складку верхньої повіки та підвести контур між віями.

Заверши свій макіяж парою шарів чорної туші та прозорим блиском — у такому виконанні образ буде виглядати особливо цікаво й оригінально. Ні в денному, ні в вечірньому образі не варто додавати до яскравого мейкапу інші помітні акценти (насичену помаду, масивні аксесуари, незвичний принт на одязі).

Цікаво по темі: Ефектний вихід: ідеї вечірнього макіяжу для будь-якого типу зовнішності

Поради щодо вибору та використання колірної гами

Стрілки можуть бути як яскравими (сині, жовті, рожеві, фіолетові), так і стриманими (сірі, коричневі, бордові, темно-сині). При виборі кольору можна спиратися на свій кольоротип і рівень контрастності або відтінок очей.

Якщо абсолютна свобода у виборі відтінку для макіяжу тебе насторожує, орієнтуйся на такі правила:

  • Для карих очей добре підходять глибокий синій, зелений, фіолетовий, рожевий.
  • Блакитнооким красуням можна придивитися до коричневих, золотистих, холодних рожевих, бірюзових відтінків.
  • Підкреслити красу сіро-блакитних очей можна за допомогою сріблястих, жовтих і бордових тонів.
  • Власницям зелених очей варто звернути увагу на всі теплі відтінки: вишневий, золотистий, червоний, баклажан.

Звичайно, це загальні поради, і всюди є свої нюанси. Наприклад, практично всім в макіяжі підходять червоний і коричневий. Рожевий — теж усім, але в залежності від тональності:

  1. Ніжний рожевий — якщо у тебе світла шкіра.
  2. Неоновий — власницям смаглявої шкіри й контрастної зовнішності.
  3. Яскравий — рудоволосим красуням.

Кольорові стрілки допоможуть створити той самий вау-макіяж, з яким ти завжди будеш у виграші. Будь внутрішньо впевнена в обраному образі, адже увагу від оточення тобі забезпечено.

 

Читайте також:

17 Травня / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті