Святкова укладка-трансформер 3в1

Святкування Нового року – справа індивідуальна. Для когось це виключно родинне свято, яке відзначається у спокійній обстановці у затишному колі близьких та рідних. А для когось Новий рік перетворюється на справжні святкові перегони, коли хочеться і потрапити на корпоратив, і зустрітися з друзями, і відірватися на новорічній вечірці.

Іноді в один день відбувається одразу декілька подій, і на кожній з них хочеться виглядати особливо і по-різному. Але встигнути зробити кілька укладок в один день просто неможливо.

Наш експерт, стиліст-перукар Яна Мудрик, розповіла, як зробити новорічну зачіску 3в1 за допомогою самих лише лаку, гель-воску та праски для волосся. В результаті ми отримаємо три святкові укладки: локони, низький хвіст та пучок. Що важливо – на кожну наступну трансформацію ви витратите не більше 10 хвилин і зробити це можна практично за будь-яких обставин!

І почнемо ми зі створення легких локонів за допомогою праски-вирівнювача.

Щоб ваша зачіска зберегла об’єм і протрималась впродовж усього святкування, радимо попередньо прогофрувати корені.

Розчісане волосся ділимо на горизонтальні сектори. Ми будемо накручувати волосся ярусами, починаючи з нижнього. Беремо пасмо тієї ширини, яка відповідає діаметру плойки, і завиваємо його від обличчя. При цьому кінчики залишаємо незавитими – така укладка виглядає більш сучасно і трендово. З протилежного боку обличчя робимо так само і далі, поки не зав’ємо увесь нижній сектор.

Коли ряд готовий, розбираємо пасма і фіксуємо їх лаком Schwarzkopf Got2b 2 Sexy. Повторюємо дії, поки не дійдемо до верхівки. Перш, ніж завивати верхній ярус, розділіть волосся на проділ, і завершіть завивку пасом, зберігаючи рух від обличчя.

Ваша перша святкова укладка готова. І її можна з легкістю трансформувати у стильний низький хвіст.

Для цього залиште лицьові пасма завширшки приблизно в 4 пальці. Решту волосся зберіть у низький хвіст і зав’яжіть звичайною силіконовою гумкою для волосся. Пасма ближче до основи хвоста необхідно трохи підчесати, щоб надати зачісці об’єму.

Бічні пасма розділіть надвоє, одна частина кожного пасма обрамлятиме обличчя – її ми лишаємо вільною, іншу частину ми використаємо, щоб приховати гумку. Для цього скрутіть пасма у джгути, обмотайте їх навколо основи хвоста так, щоб повністю перекрити гумку, і закріпіть невидимкою.

Зайву пухнастість волосся можна прибрати за допомогою гель-воску від Taft. Наша друга зачіска готова.

Третя святкова зачіска – це стильний, злегка недбалий, пучок.

Щоб його зробити, необхідно скрутити хвіст у джгут і злегка розтягнути його, створивши об’єм. Закріплюємо кінець джгута гумкою і обмотуємо навколо основи хвоста. А далі просто фіксуємо наш пучок за допомогою шпильок і невидимок, підкорюючи волосся пронизуючими рухами.

За необхідності, доформуйте зачіску і зафіксуйте кінцевий результат за допомогою лаку MAY hair Perfect Style.

Тепер ви озброєні на усі сто і готові до будь-яких випробувань новорічними святковими заходами. Щасливого Нового року!

20 Грудня / 2018 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *