5 модних укладок на коротке волосся

Красиві локони на довге волосся – це прям еталонна журнальна картинка. Але що робити, якщо укладку зі стильними завитками хочеться, але маєш коротку стрижку й тонке волосся? Звісно ж, треба йти за натхненням на EVA Blog! 

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Разом зі стилістом-перукарем та майстром по зачіскам Вікторією Резниченко зробили добірку відеотуторіалів, як зробити швидку щоденну укладку в домашніх умовах. Головне – уважно подивись на відео, як треба тримати стайлер-праску, щоб отримати завиток необхідної форми та розміру. Додай кілька аксесуарів – і повсякденний варіант легко перетвориться на вечірню зачіску

Майстер по зачіскам Вікторія Резниченко

А якщо додаси свій лайк до сердець цій статті, ми розумітимемо, що треба ще частіше ділитись класними відео! 

Гладенька об’ємна укладка з акцентом на передні прядки

Секрети об’єму для тонкого волосся

Почнемо з досить повсякденної укладки – гладенького прямого волосся. Основною її фішкою буде напрямок, в якому прогріваються пасма. До речі, аналогічну схему можна використовувати й при сушінні тонкого волосся феном. Зверни увагу на цей спосіб укладання в домашніх умовах, якщо маєш стрижку з гривкою або каскад.   

Гладенька укладка з акцентом на передні прядки

Як зробити гладеньку укладку на коротке волосся покроково:

  1. Ретельно прочеши волосся та оброби термозахистом по всій довжині. 
  2. Нанеси на корені сухий шампунь для свіжості та зроби інструментом гофре прикореневий об’єм. Цей крок виконуй за бажанням, але не радимо пропускати, з ним матимеш дійсно довготривалу укладку.  
  3. Далі гребінцем виділи пасма нижньої зони. Стайлером-праскою вирівняй волосся, але не повністю. Біля кінчиків трохи підкрути пасма у напрямку до шиї, як на відео.
  4. Пропрацьовувати цю щоденну укладку треба невеличкими пасмами, гребінець плюс стайлер для вирівнювання мають діяти у тандемі. 
  5. На маківці відтягуй при нагріванні пасма вперед, і лише потім назад. Завдяки цьому отримаєш пружну на об’ємну укладку. 
  6. Після того, як вирівняєш усе волосся, підкорегуй форму пальчиками та використай лак сильної фіксації

Шукай EVA Blog в Instagram

Цікаво на тему: 5 ідей укладання каре в домашніх умовах

Локони-хвилі за допомогою стайлера

Швидкий варіант легкої хвилястої укладки на кожен день 

Трохи недбалі локони для повсякденної укладки – завжди гарна ідея. Скажімо “Дякую” тренду на невимушеність та природність. Зробити чіткіші завитки можна за допомогою плойки, а для грайливо дрібних стануть у пригоді бігуді. Та якщо маєш мало часу, сміливо вмикай стайлер-праску. 

Локони-хвилі на коротке волосся

Як зробити стильні локони-хвилі покроково:

  1. Як і в попередньому варіанті укладок на коротке волосся, починай з термозахисту по усій довжині. 
  2. Далі оброби волосся спреєм для укладання із фіксацією та виділи нижню зону для накручування.
  3. Випрямляч повертай спочатку зверху донизу, а далі не виходячи із пасма знизу доверху. Техніку обов’язково подивись на відео вище. В результаті маєш отримати красиву хвилю. 
  4. Повтори аналогічні дії по всій голові, доки пасма не закінчаться. Намагайся робити перший поворот якнайближче до кореня. 
  5. Локони вже на цьому етапі мають гарний вигляд. Але щоб зробити більш невимушений варіант повсякденної укладки, прочеши волосся великим гребінцем та зафіксуй лаком сильної фіксації з приємним ароматом.

Цікаво на тему: Як робити зачіски з джгутами: відео майстер-клас

Об’ємні локони за допомогою стайлера

Вишуканий варіант для вечірньої зачіски або на весілля

Якщо подобаються об’ємні укладання з безтурботними кучерями, зверни увагу саме на цю ідею. ЇЇ фішка у тому, щоб не одразу оформлювати завиток після зняття зі стайлера-праски, а дати йому спочатку охолонути. А якщо доповнити об’ємні локони стильним аксесуаром, то отримаєш чудовий варіант вечірньої зачіски, який навіть на весіллі буде доречним!

Об'ємні локони на коротке волосся

Як зробити об’ємні локони за допомогою стайлера-праски покроково:

  1. Перший крок – термозахист та спрей для укладання. 
  2. Виділи нижню зону та накрути її у напрямку від обличчя стайлером-праскою, як показано на відео. 
  3. Після прогрівання притримай пасмо та підколи його невидимкою. 
  4. Усі довжину накручуй в одну сторону – від обличчя. І обов’язково одразу закріплюй завитки, щоб вони охололи. Не поспішай, на це потрібен час. Зате красивий результат точно сподобається!
  5. Після того, як всі кучері охолонуть, вийми невидимки та великим гребінцем ретельно прочеши всю довжину. За потреби пальчиками скорегуй форму цієї об’ємної жіночої укладки.
  6. Професійний лак для фіксації – і готово!

Цікаво на тему: Добірка найкращих масок для волосся за версією EVA Blog

Локони з прямими кінчиками

Стильний варіант швидкої укладки в домашніх умовах

Аналогічний спосіб укладання є досить популярним варіантом зачіски на довге волосся. Але якщо маєш такі стрижки як подовжений боб чи каре – довжини також вистачить, щоб сформувати красивий локон з прямим кінчиком. Такам легка укладка виглядає модно й актуально і не займе багато часу у створенні. Тож якщо шукала ідею швидкої вечірньої зачіски – ось вона!

Локони з прямими кінчиками на коротке волосся

Як зробити локони з прямими кінчиками на коротке волосся покроково: 

  1. Як завжди, першим пунктом не пропускай термозахист по всій довжині, щоб мінімізувати шкідливий вплив високих температур. 
  2. Виділи нижню зону та інструментом гофре зроби прикореневий об’єм. До речі, цей лайфхак дозволяє отримати більш довготривалу укладку. 
  3. Далі оброби волосся спреєм для стайлінгу
  4. Стайлером-праскою повертай у різні боки пасмо, але сам кінчик вирівнюй. Повтори те саме по всій голові: накручуй до низу, а кінчик вирівнюй.
  5. Роби це у різні боки, щоб отримати більш об’ємну укладку. 
  6. Дай кучерям охолонути та великим гребінцем ретельно прочеши волосся. 
  7. Пальчиками розподіли локони та вклади, як подобається. 
  8. Зафіксуй лаком – та насолоджуйся красивою укладкою!

Цікаво на тему: Зачіски з косами: ТОП-5 простих та стильних варіантів плетінь

Локони та плетіння з кільцями

Грайлива зачіска з кучерями на вечірку або свято

Можеш використати цю ідею, щоб зробити вечірню зачіску або додати родзинку у повсякденну жіночу укладку. А ще це класний спосіб додати елемент, що об’єднує, якщо вирішили влаштувати фотосет з подругами. Бо останнім часом кіски з кільцями – дуже популярна деталь модного образу. А у поєднанні з локонами в домашніх умовах – взагалі безпрограшний варіант. 

Локони з кіскою

Як зробити зачіску з локонами та плетінням покроково:

  1. Виділи нижню зону, візьми випрямляч та поверни його від обличчя назад. Тягни донизу не скидаючи із пасма, доки воно не закінчиться. 
  2. Направляй волосся діагонально донизу, допомагай тим самим йому закрутитися. 
  3. Далі, як легко можеш здогадатися, знову черга великого гребінця. Ретельно прочеши завитки й закріпи їх лаком сильної фіксації. 
  4. Виділи пасмо під плетіння. Оброби його лаком та зроби дуже тугеньку кіску. Закріпи її силіконовою резинкою.
  5. Підготуй кільця. Роз’єднай та продінь крізь плетіння косички. Як це краще робити, дивись на відео.

Кількість прикрас залежить від твого смаку. Можна підібрати їх не тільки у сріблі, але й в золоті. Експериментуй, адже кільця бувають дуже й дуже різні! 

Цікаво на тему: Як зробити локони на коротке, середнє та довге волосся?

Як бачиш, коротка стрижка – не привід відмовлятись від стильних зачісок з об’ємними укладками. Головне – частіше практикуватися. І сміливіше експериментувати: замість стайлера для вирівнювання використати браш для створення прямих, гладеньких пасом. Підібрати оптимальний розмір кучерів для укладки каскаду в домашніх умовах. А щоб додати зухвалості образу, придивись до мокрої укладки. А EVA Blog підтримає тебе у будь-яких починаннях! 

Читайте також:

21 Серпня / 2023 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *