Модні стрижки на середню довжину волосся

Середня довжина — мабуть, найвигідніша. На такому волоссі можна зробити практично будь-яку стрижку, і кожна з них матиме відмінний вигляд. Сьогодні EVA Blog розкриває секрети вибору стрижки на середнє волосся.

Каскад на середнє волосся: типи та фото

Каскад уже багато років не виходить із моди. Перукар вкорочує довжину пасом від верхівки до кінчиків, і виходить «шарувата» стрижка. До речі, цей варіант образу — улюблений у Дженніфер Еністон. Кому підійде каскад:

  • дівчатам із широкими вилицями, які він приховує;
  • тим, хто любить експерименти з укладанням;
  • жінкам з тонким волоссям, оскільки стрижка надає додатковий об’єм.

Класичний варіант роблять з плавними переходами по довжині, рваний — з різкими. Не хочете постійно мучитися з укладанням? Обирайте градуйований каскад — стиліст вкорочує окремі пасма, які завжди лежать на своєму місці.

Варіанти каре на середнє волосся

Якщо любите класику, то вибирайте пряму стрижку. У такому випадку пасма рівномірно вкорочують і вирівнюють. Але у 2021 році в моді інші різновиди каре:

  • з боковим проділом;
  • з укороченою або довгою прямою гривкою;
  • з об’ємними пасмами біля коренів.

Ці різновиди роблять каре більш універсальним. Найкращий вигляд стрижка має на здоровому, рівному волоссі — його простіше укладати, і воно добре тримає форму.

Стрижка боб на середнє волосся: види та фото

Боб у класичному варіанті роблять з короткими пасмами ззаду і подовженими — біля обличчя. Виходить схоже на каре, тільки асиметричне. Але за час популярності бобу з’явилися й інші варіанти цієї стрижки.

Наприклад, подовжений боб з кольоровим фарбуванням окремих пасом, омбре або шатушем. Це чудовий варіант, коли хочеться освіжити образ. Скуйовджений боб підійде для власниць негустого волосся: він додає об’єм. Зараз у тренді поєднання цієї стрижки з довгою косою гривкою.

Стрижка драбинка на середнє волосся: типи та фото

Драбинка відрізняється від каскаду тим, що укорочення пасом роблять не від маківки, а з рівня підборіддя або трохи вище. Виходить, що різні за довжиною пасма зібрані внизу. Від цього майже не страждає довжина, та й укладання робити набагато простіше.

Класичну драбинку рекомендують:

  • дівчатам з трикутною і квадратною формою обличчя;
  • якщо хочеться оновити образ, але немає бажання жертвувати довжиною;
  • власницям пошкодженого, ламкого волосся.

Яку стрижку краще вибрати для тонкого волосся середньої довжини

Тонке волосся здається необ’ємним. Складається враження, ніби його дуже мало, і доводиться довго робити укладання, щоб домогтися зворотного ефекту. Для такого типу пасом підійдуть такі стрижки:

1. Каскад, драбинка, боб або рване каре, про які вже згадувалося раніше.

2. Шегі — варіант із рваними кінчиками та пасмами різної довжини. Їх укладають так, щоб створити «легкий безлад», недбалість. Скуйовджене волосся здаватиметься значно об’ємнішим.

3. Малет — складається з пишної «шапочки», подовжених пасом на потилиці та гривки.

Також можна зробити інші варіанти, але вони вимагають зменшення довжини. Наприклад, піксі — дуже коротке волосся з пасмами різної довжини та невеликою гривкою. Скроні та потилиця в такій стрижці або поголені, або дуже коротко підстрижені.

Варіанти стрижок для прямого волосся середньої довжини

Зверніть увагу і на інші варіанти для прямого волосся. Завдяки своїй текстурі воно матиме ідеальний вигляд:

  • у короткому або подовженому каре з рівним зрізом;
  • у варіанті сесун — коротка пишна стрижка, схожа на об’ємну шапку з волосся;
  • у креативних варіантах з поголеними скронями, асиметричністю тощо.

А проте, якщо не хочеться втрачати довжину, вибирайте подовжені боб або каре, драбинку. У тренді довга гривка з рваним краєм у поєднанні з каре. Особливо яскравий вигляд така зачіска матиме на темному волоссі.

Ідеї ​​стрижок для кучерявого волосся середньої довжини

Кучеряві пасма зазвичай не вимагають створення додаткового об’єму. Тому власницям кучерявого волосся рекомендують такі стрижки:

  • Мікробоб з центральним або бічним проділом. Хороший варіант для неслухняних пасом. Попри невелику довжину волосся, воно матиме ефектний вигляд.
  • Каре. Так-так! Це геометрична стрижка, яка створює базову форму. А кучерики будуть лежати в легкому безладді, надаючи легкість образу. Підходить дівчатам з різкими рисами обличчя, тому що пом’якшує їх.

На жаль, драбинка і каскад не зовсім підходять кучерявим. Вам або доведеться постійно випрямляти волосся, щоб зробити укладання, або стрижка матиме неохайний вигляд. Але якщо волосся у вас в’ється ближче до кінчиків, спробувати можна.

Насправді на волоссі середньої довжини можна зробити безліч стрижок, хоч воно рівне, хоч кучеряве. Вибирайте ту, що вам до душі, і не бійтеся експериментувати!

18 Серпня / 2021 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті