Весільні зачіски: ідеї для натхнення

Весілля — одна з найбільш чарівних, зворушливих та важливих подій у житті кожної дівчини, й цього дня все має бути бездоганним. Вагомим елементом образу, за допомогою якого можна скоригувати риси обличчя й задати загальний настрій, є зачіска для нареченої. Саме для того, щоб допомогти вам обрати ідеальну зачіску на весілля, ми й створили цю підбірку — просто збережіть її собі та покажіть своєму стилістові або перукареві.

Весільні зачіски для довгого волосся

Ідеально укладені локони, складні конструкції на голові та купа засобів для фіксації — все це лишилося в далекому минулому. Сьогодні актуальні легкість і природність, м’які хвилі, об’ємні плетіння. І не лише для весільної зачіски нареченої, але й для подружок, мам та гостей.

Для волосся довгого та середньої довжини гарно пасують об’ємні пучки на маківці, створені немов би нашвидкуруч, і хвилі, ніби ви щойно повернулися з пляжу. Одна з найголовніших переваг такої весільної зачіски: локон, що вибився з неї наприкінці дня, зовсім не зіпсує вам настрій, а навпаки — підкреслить природність.

Низький пучок з випущеними локонами ідеально підійде тим, хто бажає візуально видовжити кругле обличчя або приховати пишні щічки. А ще це просто дуже ніжна й романтична зачіска.

Романтичні коси — ще один весільний тренд, який дуже полюбився нареченими. За рахунок створення прикореневого об’єму така зачіска на весілля підкреслює виразність очей та глибину погляду.

Весільну косу можна прикрасити перлами, квітами, ланцюжками. Але будьте обережні з декором: якщо його буде забагато, він може перетягти акцент із сукні на себе. Об’ємним та густо декорованим має бути щось одне: або сукня, або зачіска.

Зачіски для короткого волосся на весілля

Власницям коротких стрижок, як нікому іншому, ідеально пасують капелюшки та вуалетки.

Інший спосіб підкреслити красу короткого волосся у весільній зачісці — злегка завити його та прикрасити аксесуарами: гребінцем, вінком чи обідком.

Трохи недбалі хвилі, що гарно пасують дівчатам із довгим волоссям, на коротких локонах виглядають недоречно. Для такої стрижки куди краще пасуватиме охайна об’ємна зачіска.

Ще один гарний варіант для власниць подовженого бобу або каре — легкі кучері та укладене на бік волосся.

Весільні зачіски з фатою або квітами

Ніжні та яскраві квіти — чудова окраса для літнього весілля, що виглядає свіжо, романтично та завжди актуально. А для того, щоб квіти у волоссі гармонійно доповнили загальний образ, можна дібрати їх під весільний букет. Доповнити квітами можна будь-яку зачіску на весілля.

Справжнім трендом останніх кількох сезонів стали квіткові вінки в зачісці для нареченої. Такий весільний акцент відмінно підкреслює ніжність та юність своєї власниці. Вінком можна замінити класичну фату, а можна вдало їх поєднати між собою.

Єдине правило: квіти у вінку мають принаймні частково співпадати з квітами в букеті нареченої. В усьому іншому ви вільні обирати будь-що: польові, садові або екзотичні квіти пастельних, приглушених чи яскравих відтінків.

2 Серпня / 2019 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
17 Лютого / 2023 Догляд за обличчям