Красиві шкільні зачіски на довге волосся для дівчаток

Серпень прямує до свого кінця, і зовсім скоро розпочнеться новий навчальний рік — цікавий, неповторний, сповнений нових відкриттів та емоцій. Якщо у вашої доньки довге волосся, ймовірно, вам не хочеться, аби вона кожен день ходила до школи з косою або простим високим хвостом. Тож у новій статті у EVA Blog ми підготували для вас добірку фото з нескладними шкільними зачісками для дівчат на довге волосся — ті самі хвости та коси, але трохи вдосконалені.

Час читання: 2 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Незвичайні коси для школи

Незвичайні коси

Модна коса-джгут виглядає цікаво, зате робиться дуже просто та швидко. Ідеальна зачіска для школи на кожен день.

Цікаво по темі: Зачіски з косичками: ТОП-5 простих та стильних варіантів плетінь

Коса-напівкорона

Довге розпущене волосся заважає під час навчання. А якщо ваша донька хоче саме так ходити до школи, тоді ось вам альтернативний варіант — коса-напівкорона. Одну частину волосся заплетіть, а другу — залиште розпущеною. А якщо часу на заплетення коси-напівкорони не вистачає, прибрати волосся від обличчя можна такою косичкою-обідком.

Косичка-обідок

Дві об’ємні коси — дуже нарядні та красиві. Така зачіска підійде і для свята, і на кожен день.

Цікаво по темі: Оригінальні зачіски-трансформери з косами

Банти з волосся

Бант з волосся

Білі шкільні бантики можна замінити такими стильними бантами із волосся. Вони робляться зовсім просто, з ними впораються навіть підлітки. Головне — добре закріпити зачіску шпильками, щоб вона не розпалася.

Оригінальні та класичні пучки

Класичний пучок

Це одна з найбільш зручних, охайних та легких у виконанні повсякденних зачісок. Навіть звичайний пучок заграє по-новому, якщо прикрасити його аксесуарами для волосся: шпильками чи обідком.

Цікаво по темі: Як робити зачіски з джгутами: відео майстер-клас від EVA Blog

Пучок з косичкою

Шукайте стильні дитячі аксесуари для волосся в магазинах EVA та інтернет-магазині EVA.UA.

Високий пучок з коси

Ще один гарний та простий у виконанні варіант для старшокласниць — високий пучок з коси. Просто заплетіть косичку з хвоста та складіть її у пучок, закріпивши невидимками.

Цікаво по темі: Прості та стильні зачіски для літа

Неординарні хвостики

Кінський хвіст

Простий та улюблений багатьма кінський хвіст можна урізноманітнити цікавим плетінням, прикрасити шпильками або бантиками.

Лайфхак від EVA Blog: щоб ваш кінський хвостик довше тримався «на висоті», зафіксуйте його знизу біля основи за допомогою невидимок.

Як приховати резинку волоссям

Спробуйте також приховати резинку волоссям: збираючи хвіст, залиште невелике пасмо. А потім обкрутіть його довкола резинки й зафіксуйте невидимками. Такий хвостик з резинками зможе зробити навіть дитина, а виглядає він цікаво й невимушено.

Поки останні літні дні ще попереду, бажаємо вам провести їх весело, щоб увійти в новий навчальний рік відпочилими та сповненими сил.

Читайте також:

14 Серпня / 2019 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *