Оригінальні зачіски-трансформери з косами

Коси – універсальний варіант для дівчат з довгим волоссям. Їх можна використовувати і як повсякденну, і як святкову зачіску, а також легко трансформувати одну в іншу. У новому майстер-класі від EVA Blog стиліст зачісок Анна Екало продемонструє різні способи плетіння, що в лічені хвилини дозволять змінювати свій образ!

Також буде цікаво: Пляжні локони — зачіски для літнього настрою

Корисні поради для плетіння кіс

Найнеприємніше, що може завадити заплести красиву й охайну косу, — волосся, що розсипається. Щоб воно менше вибивалося із зачіски, деякі стилісти рекомендують мити волосся мінімум за день до плетіння.

А якщо вас усе-таки спіткала ця проблема, полегшити створення коси допоможе звичайна вода в пульверизаторі. Злегка зволожте волосся, і воно буде простіше заплітатися. Це хороший спосіб для дитячих і повсякденних зачісок, коли немає бажання перевантажувати волосся взагалі ніякими засобами для укладки. А якщо потрібно, щоб зачіска якомога довше зберегла свій первозданний вигляд, тоді без фіксуючих засобів не обійтися.

Цікаво почитати: Зачіски під шапку: 3 стильні укладки для зими

Засоби для надійної фіксації зачісок

В EVA Blog підібрали для вас кілька засобів різного ступеня фіксації.

Сироватка Confume Argan Hair з аргановою олією. Продукт хоч і не має фіксувальних властивостей, зате добре розгладжує та зволожує волосся. У результаті воно краще розчісується й укладається в косу.

Гель Taft Power Invisible Gel Невидима фіксація. Ідеальний засіб для тугих косичок і довготривалого укладання. Якщо нанести його до плетіння, коса вийде щільною та блискучою. Ним також зручно пригладжувати волоски, що вибилися із зачіски.

Мус для волосся Syoss Ceramide Complex — легкий і невідчутний засіб з чудовим фіксуючим ефектом до 48 годин. Містить кераміди, що захищають волосся від пошкоджень.

Лак Schwarzkopf Professional Professionnelle Laque Super Strong Hold — засіб надсильної фіксації, який надійно закріплює косичку. При цьому не склеює та зберігає рухливість. Можна використовувати в процесі плетіння для розгладження пасом або наприкінці — для закріплення результату.

Цікаво по темі: Стайлінг короткого волосся: тонкощі вибору засобів

Грайлива зачіска-трансформер з плетінням

Стильні коси “риб’ячий хвіст”

Почнемо з грайливої та зухвалої зачіски. В її основі – дві коси “риб’ячий хвіст”.

  1. Розчісуємо волосся і розділяємо його на прямий проділ.
  2. Починаємо плести наш риб’ячий хвіст. Для цього відділимо два невеликі пасма з одного боку від проділу. Беремо одне маленьке пасмо і навхрест кладемо його на протилежне: праве пасмо на ліве, а потім ліве на праве. Повторюємо ці дії, поки не дійдемо до маківки. Закріплюємо косу резинкою для волосся.
  3. За тим же принципом плетемо другий “риб’ячий хвіст” і закріплюємо резинкою на маківці так, щоб голова виглядала охайно.
  4. Фіксуємо лаком для волосся got2b 2 sexy    

У нас вийшла ніжна і романтична зачіска, яку можна трансформувати в більш креативний варіант.

Зачіска з плетінням та косами з джгутів

Для цього беремо отриманий хвіст, поділяємо його на два пасма, кожне загортаємо в джгут, після перекручуємо одне з одним. В процесі розтягуємо пасма по всій довжині. Фіксуємо отриману косу з джгутів резинкою.

Плетемо джгути для другої коси.

Креативні ріжки з кіс

Третій варіант трансформації нашої зачіски – трендовий і зухвалий.

Для нього беремо отримані джгути і закручуємо в недбалі гульки на маківці, формуючи своєрідні ріжки. Закріплюємо кінець хвостика невидимкою, потім пронизуючими рухами фіксуємо гульку за допомогою шпильок. Закріплюємо зачіску лаком got2b 2 sexy.  

Доповнимо зачіску невеликими джгутами по всій довжині. Можна декорувати їх стрічками, намистинами або пофарбувати в яскравий колір.

Наша грайлива зачіска-трансформер готова.

Елегантна зачіска-трансформер

Переходимо до другої зачіски.

Зворотна коса

  • Обробляємо волосся гель-спреєм Wella Shockwaves texture & shine, щоб наша зачіска виглядала більш рельєфно.
  • Робимо косий проділ і виділяємо пасмо шириною з долоню.
  • Відокремлюємо три тонкі пасма в виділеній зоні і плетемо з них зворотну косу. На відміну від простої коси, в перевернутій пасма накладаються не одне на інше, а пропускаються одне під одним.
  • Плетемо, закладаючи одне пасмо під інше і роблячи підхоплення: пальцем захоплюємо пасма з боків від коси і вплітаємо їх в малюнок.
  • Рухаємося навскіс – від початку коси до протилежної сторони потилиці.
  • Злегка витягуємо окремі пасма з коси для додаткового об’єму.

На цьому етапі зачіска чудово підійде для буднів. Вона незвичайна, але при цьому проста у виконанні.

Святкова зачіска з косою

Трансформуємо зачіску, щоб отримати більш святковий варіант.

Поділяємо наш хвіст на два пасма, кожне закручуємо в джгут, після чого перекручуємо їх між собою. Фіксуємо кінець джгута резинкою і трохи випускаємо пасма.

Фіксується укладка лаком для волосся  got2b 2 sexy 

Вишуканий та романтичний пучок з кіс

Для третього варіанту зачіски зберемо волосся в пучок. Закручуємо косу-джгут в об’ємну недбалу гульку, беремо шпильки і фіксуємо.

Поправляємо зачіску, трохи витягаючи потрібні пасма. Фіксуємо готовий результат лаком.

Така зачіска-трансформер дозволить вам бути романтичною в першій половині дня і вишуканою леді на вечері з друзями.

Пучки та локони після кіс

Якщо фіксація вам більше не потрібна, попрощатися із засобами для укладання простіше простого — треба лише добре розчесати волосся. Одержаний водоспад з локонів можна лишити як є, додавши йому трохи прикореневого об’єму за допомогою того ж лаку. А можна зібрати у високий чи низький пучок. За рахунок завитків, що лишилися після косичок, він буде виглядати об’ємно, навіть якщо у вас від природи рідке волосся.

Наші зачіски готові. Який варіант обрати: зухвалий або вишуканий – вирішувати вам! Кожен з них дозволить бути різною і неповторною протягом усього дня. З вами була Анна Екало   спеціально для EVA Blog.

20 Травня / 2019 Зачіски

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. #Мирослава

    Супер. Подобається друга зачіска.