Зачіски під шапку: 3 стильні укладки для зими

Влітку наші локони виглядають чудово, адже так просто про них піклуватися, додаючи в раціон свіжі овочі й соковиті фрукти, застосовувати трави та плоди для ополіскування й доглядаюючих масок. А от взимку зберегти красу й доглянутість волосся складніше. Тут і шапки, і різкі температурні перепади, і безліч фіксуючих засобів. Що ж відбувається з нашим волоссям взимку? Перш за все, локони втрачають вологу: на вулиці — від морозу, а в приміщенні — через пересушене повітря. В результаті локони втрачають свій блиск, стають більш сухими, ламкими, електризуються, а їхні кінчики січуться. Як же залишатися жіночною та яскравою навіть в морозну зиму? Про це в новiй статтi розповiсть наш експерт – весiльний стилiст Яна Тимошенко

В першу чергу, варто відмовитися від важких стайлінгових засобів. Гелі та муси застосовуйте якомога рідше — тільки для укладок для вечірок або фотосесій. Нинішня тенденція — повітряна легкість і розкіш, яка не потребує перевантаження додатковими засобами. Адже всім відомо, що зайві старання обтяжують волосся, а відповідно воно матиме несвіжий вигляд. Щоб цього уникнути, давайте розберемо кілька варіантів зачісок, які можна носити під шапку.

Укладка на потрійну плойку

Інша назва цього приладу — тризуб. З ним ви зможете швидко, красиво і, головне, правильно завити локони в цікаві кучері. Ця плойка створює професійну зачіску за рахунок того, що кожен локон укладають на одну з робочих поверхонь і притискають двома іншими. За допомогою потрійної плойки ви зможете створити стильну вечірню зачіску, а також просту повсякденну укладку. Словом, це надзвичайно універсальний і функціональний інструмент.

Для створення такої укладки поділіть весь об’єм волосся на зони:

  • перша зона поділу — від вуха до вуха;
  • другою зоною виділіть підкову — маківку, яку згодом можна підчесати;
  • третя зона — вся решта волосся. Відокремлюючи невеликі пасма, починайте завивати з цієї зони.

Фіксувати найкраще вже підкручені пасма — тільки так вони залишатимуться легкими й повітряними. В якості фіксатора підходить гель-спрей для волосся Wella Shockwaves «Текстура та блиск». Покращена формула засобу для стайлінгу обволікає кожну волосинку, миттєво створюючи феєричний 3D-об’єм! Пасма піднімаються від самого кореня й утримуються в такому положенні аж до 24 годин. Продукт також підходить і для сухого укладання. Незважаючи на дивовижну фіксацію видалити його з волосся легко — просто ретельно прочешіть кучері гребенем. Це не тільки надасть їм легкості, але й миттєво освіжить укладку. Наносіть гель-спрей з відстані 10–15 см.

Зухвала в афроукладка

Це неймовірне укладання вже котрий рік лідирує серед усіх інших. Таку популярність можна пояснити його приголомшливою стійкістю, а також можливістю трансформації в різні види зачісок і, звичайно ж, легкістю! Зважитися на таку травматичну процедуру як хімічна завивка може не кожна дівчина, а ось приміряти такий образ бажають багато з нас.

Накручування на тонку плойку (9–10 мм) з легкістю допоможе вам здійснити свої бажання. Особливість цієї плойки в тому, що її діаметр досить малий і тому нагрів відбувається дуже швидко. Це дозволяє локону прогріватися з блискавичною швидкістю. Накручування в афростилі здійснюється в техніці «джгут»:

  1. 1) розділіть волосся на тонкі локони;
  2. 2) скрутіть кожен з них у щільний джгут;
  3. 3) по черзі накручуйте їх на плойку-паличку;
  4. 4) почекайте, доки пасма охолонуть;
  5. 5) переходьте до розбору локонів.

Тепер все залежить від того, укладку якого об’єму ви бажаєте отримати. Якщо це легкі локони, то просто розділяємо джгут на 3–4 частини, злегка фіксуючи спреєм Taft FULLINESS. Цей продукт добре фіксує укладку, не обтяжуючи її та не залишаючи слідів. Завдяки своїй формулі засіб візуально ущільнює локони, зберігає чудовий об’єм на весь день.

А якщо ви бажаєте мегаоб’ємні локони як у Насті Каменських, то діліть джгут також на 3–4 частини, але при цьому розтягуйте локони від кореня до кінчика, фіксуючи кожен окремо. Для цього використовуйте лак got2b «Об’єм». Продукт чинить делікатну дію на волосся й доглядає за ним при використанні.

Романтична хвиля

Для цієї ніжної укладки нам знадобиться плойка-гофре.

1. Відділіть невеликі пасма й рівномірно прогофруйте коріння, рухаючись від потилиці до обличчя.

Це допоможе надати максимального об’єму біля коріння й полегшити подальше моделювання зачіски. На даному етапі краще не використовувати фіксуючих засобів — це дозволить вам у будь-який момент змінити напрямок хвилі.

2. Прогофроване волосся розчешіть та виділіть необхідні проділи спереду.

3. На рівні нижньопотиличної зони зафіксуйте об’єм за допомогою невидимок.

Об’єм може бути як гладким, так і ребристим. Цікаво виглядає виділення ребер на об’ємі. Їх з легкістю можна створити за допомогою гель-спрею Wella Shockwaves «Текстура та блиск». Ребра в об’ємі волосся мають бути саме текстурними, тому цей засіб підходить ідеально.

4. Наступним етапом визначаємо, у який бік піде хвиля: викладаємо невеликими прядками локони в потрібному напрямку та фіксуємо в заздалегідь підготовлений шар з невидимок.

5. Кінчик хвилі підкручуємо плойкою, виділяючи структурні пасма для гарного малюнка.

Без сумнівів, зимовий період — справжнє випробування для нашого волосся! Але ж зима — це не тільки холод і мороз, але й повітряний перший сніг, і легкі зимові укладки, в яких немов зірки затримуються перші сніжинки. Бажаємо вам прекрасної зими та відмінного настрою!

4 Грудня / 2018 Зачіски

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ксенія

    Плойки дуже шкідливі для волосся 🙁

  2. Олена

    Коротше кажучи, “укладка під шапку” повинна хвилювати лише дівчат, і тільки тих, які мають довге волосся. Усім іншим що, підстригтися налисо чи що?