10 найкращих зволожувальних кремів для тіла

Приділяючи багато часу догляду за обличчям, іноді ми забуваємо про наше тіло. Відчуття стягнутості після душу, лущення, подразнення та інші симптоми сигналізують нам, що нашій шкірі не вистачає догляду і зволоження. Щоб забути про ці неприємності, ми зібрали для тебе десятку класних засобів для тіла, які захистять шкіру від зневоднення, повернуть їй гладкість і еластичність.

Час читання: 3 хвилини та овочевий салатик 🥗

статья доступна на русском языке

10 найкращих зволожувальних кремів для тіла - 1

Цікаво на тему: Переваги та недоліки натуральної косметики

La Roche Posay Cicaplast Baume

La Roche Posay Cicaplast Baume

La Roche Posay Cicaplast Baume розроблений спеціально для чутливої та сухої шкіри та підходить навіть для малюків від 3 місяців. Це універсальний бальзам з пантенолом, комплексом пребіотиків і цинком у складі, який має зволожувальні, захисні та відновлювальні властивості. Засіб активує регенерувальні функції та ефективно загоює, що робить його must-have продуктом після засмаги або в разі подразнення шкіри.

Marie Fresh Cosmetics Keratolytic Corrector

Marie Fresh Cosmetics Keratolytic Corrector

Шукаєш класний продукт для догляду за проблемною шкірою тіла? Обирай лосьйон від українського бренду Marie Fresh Cosmetics Keratolytic Corrector. У його складі містяться винна, азелаїнова і яблучні кислоти, які запобігають появі висипань і освітлюють пігментацію, а також сечовина, алантоїн і бамбукова пудра, що сприяють себорегуляції та м’якому відлущуванню. Продукт швидко поглинається, не залишаючи жирної плівки, прекрасно зволожує і забезпечує протизапальний ефект.

Шукай EVA Blog в Instagram

Ceraclinic Dermaid 4.0 Ceramide Body Lotion

Ceraclinic Dermaid 4.0 Ceramide Body Lotion

Гіпоалергенний лосьйон від корейського бренду Ceraclinic Dermaid 4.0 Ceramide Body Lotion – ідеальний засіб для зволоження реактивної та чутливої шкіри. Формула містить пантенол, кераміди, олію ши та аргінін, які допомагають відновити природний захисний бар’єр, живлять і захищають від втрати вологи. Продукт пройшов дерматологічні дослідження, вбирається без відчуття липкості та підходить як дорослим, так і дітям.

Цікаво на тему: Чому лущиться шкіра на ліктях

Topicrem Ultra-Moisturizing Body Milk

Topicrem Ultra-Moisturizing Body Milk

Topicrem Ultra-Moisturizing Body Milk має текстуру емульсії, що тане, і водночас дарує зволоження протягом 24 годин. Засіб із сечовиною і бджолиним воском у складі захистить зневоднену шкіру від сухості та відчуття стягнутості. Продукт має ненав’язливий аромат, не залишає липкості та підходить навіть для дітей.

Відновлювальне молочко MAY body

Восстанавливающее молочко MAY body

Молочко MAY body — бюджетний засіб для тіла, який допоможе відновити шкіру. Воно має поживні та зволожувальні властивості, дарує відчуття комфорту і сприяє регенерації клітин. Багатофункціональність продукту забезпечена складом, у якому присутня олія аргани, пантенол, а також екстракти чорниці та яблука. А легкий приємний аромат і швидке поглинання забезпечить комфортне використання.

Bielenda Vege Mama Serum

Bielenda Vege Mama Serum

Як уберегти свою шкіру від розтяжок — одне з найважливіших питань для вагітних і молодих мам. І відповідь на нього є — Bielenda Vege Mama Serum. Це веганська сироватка з оліями какао та таману, а також центеллою азіатською, які живлять, зволожують, підтримують еластичність шкіри, тонізують і розгладжують. Засіб рекомендується використовувати з 4 місяця вагітності.

Orientana Natural Glow Body Balm Sun Protect SPF 50

Orientana Natural Glow Body Balm Sun Protect SPF 50

Orientana Natural Glow Body Balm Sun Protect SPF 50 – ефективний сонцезахисний продукт для теплих днів. Він ефективно вберігає від шкідливого впливу UVA- і UVB-променів, не залишає жирної плівки, має ніжний фруктово-квітковий аромат і дарує благородне золотисте сяйво. Формула містить живильний вітамін Е, кунжутну та мигдалеву олію, а також екстракт корейського женьшеню, який освітлює пігментацію і сприяє омолодженню шкіри.

Цікаво на тему: Антицелюлітне обгортання в домашніх умовах: 10 найкращих рецептів

Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Body Lotion

Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Body Lotion

Завдяки натуральному пальмовому гліцерину в складі, Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Body Lotion забезпечує глибоке зволоження для сухої та чутливої шкіри. Продукт має заспокійливу дію, допомагає боротися з проявом алергії, запобігає зневодненню і дарує еластичність. Лосьйон не має запаху і парабенів, не залишає липкості та зволожує протягом 24 годин.

Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream

Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream

Якщо хочеш проводити SPA-процедури просто у себе вдома, вибирай Rituals The Ritual Of Sakura Magic Touch Body Cream. Крем у привабливій баночці, під яку можна докуповувати рефіли, підходить для всіх типів шкіри, а також має запаморочливий аромат, який буде довго тебе супроводжувати. У його складі — екстракт центелли та квіток сакури, вітамін С та рисове молочко, які зволожують і розгладжують шкіру, роблячи її ніжною і гладенькою.

Clarins Body Firming Extra-Firming Cream

Clarins Body Firming Extra-Firming Cream

48 годин зволоження та м’якості подарує преміальний крем для тіла Clarins Body Firming Extra-Firming Cream. Формула, заснована на натуральних інгредієнтах, містить екстракт ківі та олію ши, які зволожують, тонізують і допомагають відновити захисний бар’єр шкіри, а також витяжки з рослин, що сприяють пружності та зміцненню. Приємний бонус — ніжний аромат і швидке поглинання без відчуття плівки.

У нашу добірку ми постаралися включити як універсальні продукти для зволоження будь-якого типу шкіри, так і більш профільні (з SPF-захистом або для боротьби з розтяжками). І, звичайно ж, включили креми та лосьйони з різних категорій, від недорогих і аптечних до преміальних. Сподіваємося, тут ти знайдеш засіб, в який закохається твоя шкіра.

Читай також:

14 Вересня / 2023 Догляд за тілом

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті