Макіяж для навислих повік: як зробити?

Навислі повіки часто ускладнюють жінкам створення макіяжу. Чаклуєш, чаклуєш тінями, а результату не видно.🤦 Знайома історія? Тоді ця стаття буде для вас особливо корисною!

Час читання: 3 хвилини та смузі 🥤

статья доступна на русском языке

EVA Blog💚🧡 разом з візажистом Ладою Холі  розібрали основні помилки у створенні макіяжу для навислих повік.

Візажист Лада Холі

А також поділимось цікавими лайфхаками:

  • Як візуально підняти повіки за допомогою тіней?
  • Як вдало зробити стрілки?
  • Які цікаві елементи додати в макіяж?

Тож не поспішайте засмучуватись, що з навислими повіками “не видно результату”.🤷 Дізнавайтесь прямо зараз на EVA Blog тонкощі створення приголомшливого образу! 👈

Макіяж для навислих повік за допомогою тіней

Навислі повіки без макіяжу

Нависла повіка – це не привід плакати та ставити хрест на макіяжі очей. Сучасні тренди макіяжу вже давно вийшли за межі звичайних смокі айз, тож не слухайте тих, хто вважає, що мейкап – це не для вашого типу очей. Я живу з такою повікою вже 26 років і зараз поділюся лайфхаками, після яких ви зрозумієте, що макіяж може бути цікавим і для вас також.

Навислі повіки без макіяжу: фото з боку

Почати можемо зі звичайного макіяжу тінями.

Цікаво по темі: Макіяж для невиразної повіки: відео майстор-клас від EVA Blog

Крок 1: Правильне місце нанесення

📍Відкриті очі зі спокійним поглядом  вперед – це ваша перша позиція для створення макіяжу. Знаю, що іноді так і хочеться закрити їх, підняти брови догори, щоб було більше простору для творчості, але не робіть цього. Бо вашого мистецтва потім не буде видно на повіках.

Початкова позиція макіяжу для навислих повік

Дивіться вперед спокійним поглядом, пухнастим пензликом наберіть нейтральні коричневі тіні, і згори складочки, де рухома повіка переходить у нерухому, створіть напівдугу.  Це буде наша ілюзія складочки повіки, наша межа, далі якої ми не будемо наносити тіні.

Цікаво по темі: Мистецтво збільшення очей за допомогою мейкапу

Крок 2: Визначіться з тінями

📍 На рухому повіку можете нанести рідкі тіні, блискітки, або просто матові тіні – обирайте самі, що вам більш до вподоби. Головне, щоб ваш основний обраний колір не заходив вище тієї напівдуги, яку ми намалювали спочатку.  І щоб він зміг легко з цією дугою “подружитися”, тобто нормально тушувався.

Намальована складка над рухомою повікою

Крок 3: Розтушуйте тіні

📍  Перехід від основних тіней здається занадто різким? Це не проблема. Візьміть середній пухнастий пензлик для очей та зроби тушовочні рухи у тому місці, де основний колір поєднується з нашою намальованою дугою. Починайте з м’яких рухів та не давіть сильно на пензлик – чим легше ви будете водити по повіці, тим ніжніше буде тушовка.

Цікаво по темі: Особливості макіяжу для квадратної форми обличчя

Стрілки у макіяжі для навислої повіки 

📍 Можливо, для макіяжу тінями у вас дійсно недостатньо місця на оці. Не переживайте, це лише один варіант макіяжу тінями, але насправді варіантів безліч – наприклад, креативні стрілки, які можна малювати де завгодно. 

Якраві стрілки над рухомою повікою

Я люблю використовувати яскраві підводки, але стрілки також можна малювати добре наточеними олівцями або навіть тонким пензликом та тінями. Але заздалегідь попереджаю: варіант з тінями може бути не дуже стійким.

Кольорові підводки у макіяжу для навислої повіки

Стрілки можуть бути не лише класичними: лінія під бровами, геометричні форми, цяточки, напівмісяці – можна увімкнути фантазію та зробити біля своїх очей цілу картину.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ЛАДА ХОЛІ 🇺🇦 (@dopelada)

Цікаво по темі: Тонкощі макіяжу для круглого обличчя

Макіяж для навислої повіки: помилки та лайфхаки 

Якщо думаєте, що не зможете намалювати все ідеально чисто та геометрично – не хвилюйтесь, ніхто не може. Навіть блогери, за якими ви слідкуєте у соцмережах, потім підправляють усе консилером, а деякі, навіть, фотошопом.  Ви теж не забувайте, що помилки може виправити невеличкий пензлик та тоненький шар консилеру.

Креативні елементи у макіяжі для навислої повіки

📍Нижня повіка теж існує! Туди можна додавати глітери, розтушовувати олівці та закріплювати їх тінями. Можна навіть змішати декілька кольорів. Якщо не боїтеся виглядати яскраво, то зверніть увагу на кольорову туш: з нею будь-який мейкап виглядає незвично.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ЛАДА ХОЛІ 🇺🇦 (@dopelada)

📍І звісно, не забувайте, що все обличчя – це твій простір для експериментів. Можливо, макіяж очей може даватися вам складно, але рум’яна, хайлайтери, скульптори та помади також додають макіяжу барв та яскравості та роблять процес веселим. Особливо зараз, коли дрейпінг зробив камбек з 80-х років, активними чи незвичними рум’янами на вашому обличчі точно нікого не налякаєш.

Вдалих експериментів!

Читайте також:

14 Листопада / 2022 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Марина

    В першу чергу при виборі тонального крему звертаю увагу lдля якого типу шкіри він подходить та наявність SPF

  2. Заріна

    При виборі тонального крему звертаю увагу на склад та для якого типу шкіри призначено. Звертаю також увагу чи є він сонцезахисним.