12 найкращих олівців для ідеального макіяжу губ

Складно отримати ідеальний макіяж губ без використання олівця. Цей саме той продукт, який допомагає створити чіткий контур, уберігає від розтікання та додає стійкості. А сучасні лайнери ще й доглядають за шкірою, з легкістю наносяться і розтушовуються, даючи змогу створювати найскладніші варіанти макіяжу. Якщо ти в пошуках класного засобу до своєї косметички, EVA Blog зібрав для тебе 12 олівців для губ, з якими твій мейкап буде ще досконалішим.

Час читання: 4 хвилини та стигле манго 🥭

статья доступна на русском языке

1-макіяж-губ

Цікаво на тему: Як збільшити губи за допомогою макіяжу: 3 актуальні техніки

Patricia Ledo Couture

01 Patricia Ledo Couture (989)

Patricia Ledo Couture – популярний бюджетний лайнер для контуру губ. Завдяки воскам у складі олівець з легкістю наноситься і тушується, не розтікається і порадує своєю стійкістю, а ще він дарує зволожувальний ефект ніжній шкірі. Завдяки багатій і трендовій колірній гамі з його допомогою можна створити як нюдовий макіяж на кожен день, так і яскравий образ на вихід.

Шукай EVA Blog в Instagram

L’Oreal Paris Colour Riche Matte Lipliner

02 L'Oreal Paris Colour Riche Matte Lipliner (1007)

Якщо ти шукаєш стійкий контурний олівець у розкішних глибоких відтінках, зверни увагу на L’Oreal Paris Colour Riche Matte Lipliner. Він дарує розкішний колір і матовий фініш, має кремову текстуру і відмінно наноситься на губи, допомагаючи створювати чіткі лінії. Використовуй його соло або разом з улюбленою помадою — обирай, в якому образі ти будеш сьогодні!

Color Me Soft Gliding Lipliner

03 Color Me Soft Gliding Lipliner (753)

Потрібен гарний продукт для макіяжу губ, який не зникне після кава-брейку чи пристрасного поцілунку? Обирай Soft Gliding Lipliner від німецького бренду Color Me. Водостійкий олівець має у своєму складі силікони, легко наноситься на шкіру та фіксується, наче влитий, хай би які випробування на нього чекали. А широка палітра відтінків дає змогу вибрати ідеальний колір до будь-якого випадку.

Цікаво на тему: Як рівно нафарбувати губи

Lamel Long Lasting Gel Lip Liner

04 Lamel Long Lasting Gel Lip Liner (544)

Lamel Long Lasting Gel Lip Liner – бюджетний улюбленець візажистів і блогерів. У фаворити він потрапив неспроста: він має гелеву текстуру, благородний матовий фініш, неймовірну стійкість і відмінний склад. У формулі засобу є вітамін Е, рицинова олія, бджолиний віск і екстракт алое, які живлять шкіру, захищають її від зневоднення і дії чинників навколишнього середовища. Чудовий варіант, коли потрібен дійсно стійкий макіяж.

Max Factor Colour Elixir Lip Liner

05 Max Factor Colour Elixir Lip Liner (311)

Max Factor Colour Elixir Lip Liner – класичний твердий олівець для губ з доглядовими компонентами, представлений у безлічі відтінків для будь-якого образу. Тут ти знайдеш як глибокі нюдові, так і розкішні темні: червоні, коричневі, теракотові та винні. Завдяки високій пігментації, а також оліям жожоба і насіння бавовни, олівець забезпечує прекрасну передачу кольору, відмінно тушується, допомагаючи створювати найрізноманітніші макіяжі, а також доглядає за шкірою і захищає її.

Dolce & Gabbana Precision Lip Liner

06 Dolce & Gabbana Precision Lip Liner (207)

Догляд за губами, легке нанесення і шикарні відтінки — це все про преміальний косметичний олівець Precision Lip Liner від Dolce & Gabbana. Продукт об’єднує в собі ніжний кремовий продукт для макіяжу, а також зручний пензлик для розтушовування — з ним ти можеш підправити або створити мейк де завгодно! А олія каріте у складі збереже губи зволоженими та живитиме їх.

Цікаво на тему: Від бюджету до люкса: 20 найкращих помад для губ

M.A.C Lip Pencil

07 M.A.C Lip Pencil (81)

M.A.C Lip Pencil – професійний лайнер, за допомогою якого можна створити ідеальний контур, використовувати його як кольоровий праймер для макіяжу губ або як самостійний засіб. Кремова формула з воском і оліями дарує комфортне нанесення, не дряпає шкіру і прекрасно переносить колір, не залишаючи прогалин. З ним твій макіяж буде ще більш стійким і досконалим.

Inglot AMC Lip Pencil Matte

08 Inglot AMC Lip Pencil Matte (62)

Матовий механічний олівець з потовщеним грифелем і точилкою Inglot AMC Lip Pencil Matte – чудовий інструмент для ефектного макіяжу. З його допомогою зручно як створювати тонкі лінії, так і заповнювати ним усі губи, де б ти не знаходилася. А олія авокадо в складі зволожує ніжну шкіру і захищає її від пересушування.

Sisley Phyto Levres Perfect

09 Sisley Phyto Levres Perfect (123)

Sisley Phyto Levres Perfect – ще один люксовий олівець з аплікатором і доглядовими компонентами в нашій добірці. У його складі — олія жожоба, віск, сквалан і екстракт алое, які подарують гладкість і зволоження твоїм губам. Ніжна текстура, що тане, забезпечує соковитий колір і нереальний глянцевий фініш, а також подовжує стійкість макіяжу.

Цікаво на тему: Свято стійкості та кольору: як використовувати тінт для губ?

Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner Pencil

10 Charlotte Tilbury Lip Cheat Lip Liner Pencil (53)

Оксамитовий фініш і стійкість до 6 годин забезпечить Lip Cheat Lip Liner Pencil від британського бренду Charlotte Tilbury. Віск, олії насіння бавовни та жожоба запобігають пересиханню ніжної шкіри та забезпечують прекрасне нанесення, дозволяючи отримувати як досконалий контур, так і повністю створювати макіяж губ. Водостійка формула дозволить тобі не турбуватися про свій мейкап після філіжанки кави або навіть легкого перекусу.

Dermacol Hyaluron Lip Shaper Invisible Matic Lipliner

11 Dermacol Hyaluron Lip Shaper Invisible Matic Lipliner (34)

Шукаєш універсальний безбарвний олівець? Обирай Dermacol Hyaluron Lip Shaper Invisible Matic Lipliner. Це прозорий продукт, головне завдання якого — створити форму макіяжу і запобігти розтіканню блиску, помади або будь-якого іншого засобу для губ. Відсутність пігменту робить олівець універсальним варіантом для декоративної косметики будь-якого кольору і текстури, а гіалуронова кислота у формулі підтримує зволоженість шкіри.

Shiseido Lip Liner Ink Duo

12 Shiseido Lip Liner Ink Duo (29)

Lip Liner Ink Duo від Shiseido – це продукт 2 в 1 для ідеального макіяжу. Його можна використовувати для створення контуру або ж як зволожувальний праймер для губ, особливо якщо ти любиш використовувати матові продукти. Формула InkDuo забезпечує стійкість до 8 годин і представлений він в 12 трендових відтінках, серед яких не важко буде вибрати свій ідеальний колір.

А які твої улюблені олівці для губ? Чи використовуєш ти їх щоразу або вважаєш за краще користуватися лайнерами тільки для особливих випадків? Пиши в коментарях!

Читай також:

26 Грудня / 2023 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *