Розкіш північного сяйва у новій колекції AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo

Взимку ми інтуїтивно вибираємо матові засоби для шкіри та макіяжу, але разом з наближенням новорічних свят усе більше хочеться гламуру та блиску. Мерехтливі часточки, глітер і мікс матово-блискучих текстур — те, що допоможе тобі розбавити повсякденні образи й відчути себе королевою на вечірці.

Нова мейкап-колекція від Vivienne Sabo — AURORA BOREALIS — підкреслить не тільки риси обличчя, але й настрій. Адже кожен продукт містить мерехтливі часточки різних текстур і допомагає створювати макіяжі різного ступеня інтенсивності, експериментувати та бути задоволеною результатом.

Тіні для повік

Багатство сяйливих часточок у палітрі тіней Vivienne Sabo Aurora Borealis Eyeshadow Palette схоже на мерехтіння Чумацького Шляху: майже неможливо охопити поглядом кожен відблиск! Але ми спробували передати красу кожного з 8 відтінків:

Палетка містить різні рефіли: блискучі холодні, як льодинки, і ніжні, як напівпрозорі сніжинки на щоках, і матові — для створення відповідних акцентів. Тіні добре пігментовані, їхня шовковиста текстура легко тушується в димку та не осипається.

Палетка глітерів

Глітери Vivienne Sabo Aurora Borealis Glitter Palette миттєво втамують твою спрагу до блиску. Чотири блискучі в усіх сенсах відтінки сяють, немов сніг на сонці, і заряджені за оригінальні поєднання, стильні образи та яскраві акценти.

Повіки, брови, ключиці, декольте — неважливо, куди ти вирішиш його нанести, цей продукт на 100% універсальний і чудово працює на всіх ділянках обличчя й тіла. Дрібні та крупні глітери роблять мейк вражаючим і не осипаються тривалий час, та все ж якщо у тебе чутливі очі, в області повік використовуй їх з обережністю.

Олівець для очей

Третя зірка в огляді колекції — олівець Vivienne Sabo Aurora Borealis в ультрамодному сніжно-блакитному відтінку. Його можна використовувати як кайал, щоб отримати ефект льодяних іскор у погляді, або для проведення ефектних світлих стрілок — у будь-якому разі увага до очей забезпечена!

А ще круто, що автоматичний олівець не доведеться підточувати, його стрижень добре пігментований і демонструє відмінну стійкість.

Рум’яна і хайлайтер

Палітра для обличчя Vivienne Sabo Aurora Borealis Face Palette — це дует з хайлайтера та сяйливих рум’ян, які дивовижним чином підлаштовуються до будь-якого кольоротипу шкіри. Лише поглянь, які відтінки:

Шовковисту текстуру рум’ян і хайлайтера легко нашаровувати та розтушовувати: у будній день вони делікатно освіжають і підсвічують, а у вихідні та по вечорах, якщо захочеш, — засяють як розсип дрібних льодинок на твоєму обличчі.

До речі, ніхто не забороняв змішувати хайлайтер з рум’янами та наносити їх на очі й губи, якщо захочеться природного сяйва в макіяжі.

Хайлайтер

Ультрасяючий хайлайтер Vivienne Sabo Aurora Borealis Highlighter з холодними переливами привертає увагу та дарує обличчю грайливий сріблястий блиск — акцент, гідний самої Снігової Королеви!

Магія цього хайлайтера — у кількох різних за відтінком пігментах, які при нанесенні змішуються один з одним і підсвічують шкіру райдужним сяянням. Тому попри свою «холодність» цей продукт підходить усім кольоротипам шкіри. А його невагома текстура не підкоряється жодному закону гравітації — добре тримається та не осипається до кінця вечора.

Блиск для губ

Ігристе в новорічну ніч пропонуємо пити з ефектом полярного сяйва на губах, а саме з блиском Vivienne Sabo Aurora Borealis Lip Gloss. Продукт випускається у трьох відтінках, кожен з яких схожий на міріади зірок, розсипаних по небу, — все завдяки дрібним блискіткам всередині напівпрозорої бази.

Блиски приємно лягають на губи, не розтікаються та візуально збільшують їх в обсязі.

Новорічний макіяж у стилі AURORA BOREALIS: цікаві ідеї

Будь обережна — сяйво і блиск AURORA BOREALIS викликає звикання та провокує на створення суперкрутих образів! Наприклад, крупними глітерами можна малювати снігові веснянки або акцентувати на хвостиках брів. Щоб блискітки не осипалися, праймером або спеціальною базою під глітер підготуй шкіру до нанесення, а потім закріпи спреєм-фіксатором для макіяжу.

Для повсякденного мейку хайлайтер можна змішувати з тоном або консилером — так його текстура буде більш прозорою. Наносимо на верхню повіку, вилиці, спинку носа та краплинку під брову. А якщо хочеш максимум сяяння, спробуй такі техніки стробінгу.

Блиск для губ можна використовувати двома способами: як самостійний продукт, коли не хочеться перевантажувати образ, або поверх помади твого улюбленого відтінку, якщо вирішиш акцентувати на губах.

Північне сяйво захоплює і приваблює до себе тисячі мандрівників, але не кожному щастить побачити це рідкісне явище. Чого не скажеш про AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo — це сяйво, яке набагато ближче до тебе, і мрія, яку зовсім просто реалізувати. Уже обрала, з чого почнеш знайомство?

Поглянь, який ефектний вечірній образ можна створити з AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo:

6 Грудня / 2021 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. София

    Очень красивая палетка глиттера и теней. Как по мне очень хорошо подобранные цвета. Не сильно яркие (прям такие как мне нравятся). Хотела бы сделать макияж в таких тонах<3

  2. Дарья

    Очень нравятся глиттеры! И прекрасные холодные оттенки из палетки, сразу хочется сделать макияж Снежной Королевы 🙂

  3. Виктория

    Люблю продукцію Патрісія Ледо за співвідношення ціна-якість. Є декілька абсолютних фаворитів – маст хев в косметичці. Було б цікаво спробувати щось новеньке, особливо в актуальних зимових відтінках.

  4. Марія

    Я вже уявляю яка я гарна зробивши новорічний макіяж з даною колекцією :)) Саме їх мені не вистачає до святкового образу. Блискітки заворожують своїм мерехтінням ☆
    Дід Мороз, подаруй мені набір AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo!

  5. Анна

    Роскошная коллекция, мечтаю о такой !

  6. Анна

    Коллекция просто невероятно как подходит для наступающего нового года, оттенки веют преддверием снежной зимы.
    Понравилось абсолютно все продукты, но хайлайтер запал в самое сердечко ❄️
    Это коллекция воодушевила меня на макияж снежно королевы. С этой коллекцией на Новый год можно быть самой яркой и невообразимо прекрасной
    А вот мои личные фишки – это то, что я никогда не жалею румян, так как люблю свежий вид лица, а также хайлайтера, чтобы отражать своих недоброжелателей в новом году

  7. Ольга

    Дуже сподобалась ця колекція, особливо тіні і глітери! Все, що треба для яскравої новорічної вечірки

  8. Наталія

    Дуже красиві тіні для повік, гарні кольори (хотілося б побачити олівець для очей) )))

  9. Алена

    Блеск для губ просто завораживает)))

  10. Оля

    Просто неймовірна колекція! Дуже б хотіла спробувати новинку!

  11. Марина

    Новорічний макіяж не можу уявити без палатки з глітерами. Обов`язково придбаю палатку. Ну і куди ж без сяючих губ. Мене вразив сяйвом блиск для губ.

  12. Таня

    Кольори тіней та вибір глітерів, краса, яскравість. Хочеться зробити справді новорічний макіяж з відчуттям свята.

  13. Alex Vasilich

    Чудесная праздничная коллекция, красота невероятная!

  14. Наталія

    Дуже хочу спробувати палетку тіней і блиск. У палітру з 8 відтінків змогли втиснути все, що може стати в нагоді і при повсякденному макіяжі, і при різних варіантах святкового. Цікаво, а на очах тіні такі ж яскраві, як і в палітрі?
    Ну, а блиск це той засіб, що в моїй косметичці потрібен завжди.

  15. Lyudmila Dorokh

    Я впечатлена красотой коллекции! Хочу себе такой роскошный праздничный подарок!

  16. Оксана

    Неймовірно яскрава палітра для яскравого образу!
    Те що треба для впевнених в собі красунь!

  17. Elena Dor

    Хочу эту коллекцию, с ней на праздники макияж будет очень интересный!

  18. Світлана

    Асоціації з новорічною вечіркою – блиск і мерехтіння: гірлянди, шампанське в бокалі, плаття і, звичайно, макіяж. Іноді так важко втриматися і не переборщити, бо ж треба вибрати акцент:)
    Думаю, що мейкап-колекція від Vivienne Sabo — AURORA BOREALIS допоможе виглядати на 200%.
    Особливо, сподобалась палітра тіней, а ще трішки гліттеру – і мій погляд незабутній

  19. Tatyana Aleksandrovna

    Нереальная коллекция! Понравились все новинки без исключения. Как же я хочу такой набор для создания праздничного образа!

  20. Анна

    Класна новинка,хотіла б спробувати) палетка просто бомба

  21. Анастасія

    Додати гламуру святам за допомогою блиску? Надзвичайно цікавий хід, я в захваті від цієї колекції, з глітерами та тінями для повік кожна дівчина буде виділятися серед натовпу, а якщо хочеться зробити акцент на губах, просто використати блиск. З цими продуктами від вас неможливо буде відвести погляд

  22. anzelapilipcenko@gmail.com

    anzhelapilipchenko@gmail.com
    Мені дуже сподобався хайлайтер та блиск для губ. На якусь вечірку ця колекція буде доречна. Також можна буде зробити дуже багато різних образів.

  23. Ірина

    Заинтересовали тени и блеск. Хайлайтер тоже не помешает. Удачная цветовая гамма.

  24. Тетяна Ткаченко

    Оу Май Гад, я бажаю ці глітери
    Мені часом здається, що я би все обсипала блискітками
    Найважче їх стирати, але я підгледіла в мережі один цікавий лайфхак – зібрати спочатку їх скотчем або пластиром дівчатка, беріть на замітку, сяйте
    Мені ця колекція дуже іпонує

  25. Елена

    Если надо создать шикарный образ для празднования, новая коллекция AURORA BOREALIS от Vivienne Sabo именно то что нужно. Нежный и воздушный макияж или дерзкий, игривый – выбирать тебе, косметика AURORA BOREALIS позволяет это сделать.

  26. Марина

    Мені сподобались тіні та глітери – вже маю багато ідей в голові, які класні образи можна з ними створити. І побільше глітеру – все-таки свято, треба сяяти) А ще глітер можна нанести на помаду зверху – буде незвичайно та цікаво.

  27. Алиса

    Всё, праздничное настроение официально началось. Хочу снега и Vivienne Sabo Aurora Borealis Highlighter))

  28. Катя

    Це так круто, що за допомогою таких конкурсів можна відчути знову себе маленькою, і повірити в диво. Звісно ж немає гарантії що я виграю, але всеодно весело. Гадаю із таким набором можна зробити як і легкий так і яскравий, блискучий макіяж. Дякую що даруєте нам свято.

  29. Маргарита

    Просто неймовірної краси колекція
    Дуже сподобався блиск, тіні і глітери

  30. Лиза

    Очень интересная коллекция) создано,как раз для создания новогодних мейкапов.хотелось бы хайлайтер и тени с этой коллекции

  31. світлана

    хочу спробувати зробити макіяж на святкування нового року. дуже гарна палітра кольорів

  32. Жанна

    Шикарная косметика радует нас новой серией AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo . В Новогоднюю Ночь будешь выглядеть королевой, сияющей и яркой.

  33. Інна

    Вау яка краса, взагалі в будні дні я можу бути майже без косметики але на свята хочеться сяяти, в цьому допоможе глітер, потрібно лише пару штрихів і ти сяєш.

  34. Інна

    Вау яка краса, взагалі в будні можу бути майже без косметики, але на свята хочеться сяяти, в цьому допоможе глітери, пару штрихів і ти сяєш.

  35. Дарья

    Ваууууу,мені дуже подобаються різні глітери, але ці так западають в душу! Все таке яскраве Білий взагалі схожий на сніжиночки. Це придає новорічного настрою,вже хочу застосувати їх у мейк-апі.

  36. Наталія

    Надзвичайно красива колекція AURORA BOREALIS від Vivienne Sabo.
    Дуже хочеться усе спробувати

  37. Наталія

    Це фантастично ❄️
    Така прекрасна можливість створити неперевершений образ на Новий рік.

    Круто бути МЕГА

VISUAL by EVA