Як зробити наймодніший мейкап сезону: 3 техніки стробінгу

Стробінг, або хайлійтінг, — це техніка контурування обличчя, що допоможе зробити модний макіяж, не відмовляючись від природності. Головна перевага такого мейк-апу — натуральність, що досягається за допомогою підсвічування окремих ділянок обличчя.
Щоб виконати стробінг-макіяж, зовсім не обов’язково володіти складними техніками візажу. Слідуючи простому покроковому плану, ви можете зробити універсальний мейк-ап, що приховає недоліки й підкреслить достоїнства вашої шкіри.

Яна Тимошенко, експерт EVA Blog, весільний стиліст і візажист з 10-річним досвідом роботи, знає все про стробінг і охоче ділиться секретами його виконання та засобами, що допоможуть отримати найкращий результат.

#1 Техніка Steel Skin

Ефектний образ для вечірки або фотозйомки

Steel Skin — це неймовірний макіяж, що передбачає природний контур обличчя, який не відволікає від бездоганно глянсового покриття на шкірі та повіках. Щоб отримати такий ефект, використовуйте хайлайтер GlamBee 2 в 1: палетка містить два відтінки для створення різних варіантів мейк-апу.

Ще одна фішка цього макіяжу — незвичайна робота з очима. Для створення ефектного сяйва вам знадобляться два продукти, котрі не просто доповнюють один одного, але й фіксують. Отже, про все по порядку.

Косметичнi засоби, необхiднi для технiки “Steel Skin”
  1. Очищуємо й готуємо шкіру до нанесення макіяжу за допомогою міцелярної води Garnier Skin Naturals, що підходить для всіх типів шкіри.
  2. Як базу під макіяж наносимо основу GOSH X-Ceptional Wear — цей засіб рівномірно розподіляється по шкірі, заповнює всі нерівності, пори, вирівнює рельєф, приховує дрібні лущення. Це дуже важливо для ефекту Steel Skin.
  3. Далі — тональна основа L’Oreal Paris Alliance Perfect. Легкий тональний крем комфортно наноситься, не забивається в пори й не збирається в зморшках. Цей засіб вирівнює тон шкіри, приховує прищики, почервоніння, синці та пігментацію. Зволожуючі компоненти дозволяють уникнути пересушування й лущення, а ще цей продукт ідеально підходить для подальшої роботи зі шкірою.
  4. Трохи припудріть й опрацюйте лінію брови олівцем Max Factor Brow Shaper.
  5. Лінію під бровою виділяємо пудрою-хайлайтером Patricia Ledo Noir Elegant Silky. Продукт надає покрову витончене перлове мерехтіння та здоровий колір. Рівномірно наноситься, легко розтушовується і, що теж важливо, лягає на шкіру тонким шаром без ефекту маски.
  6. На рухому повіку легкими вбиваючими рухами наносимо рідкий хайлайтер Maxi Color Liquid Highlight і відразу ж фіксуємо вже знайомою пудрою Patricia Ledo Noir Elegant Silky. Результат — абсолютно глянсова поверхня рухомої повіки!
  7. Щоб максимально виділити очі, використовуйте туш для вій Maxi Color Push Up 3D чорного кольору.
  8. Всі опуклі зони на обличчі опрацьовуємо рідким хайлайтером L’Oreal Paris Glow Mon Amour і тут же закріплюємо сухим хайлайтером GlamBee 2 в 1. Завдяки цим двом продуктам отримуємо ефект сталевої шкіри.
  9. Замість блиску для губ у цьому макіяжі можна використовувати звичайний бальзам, оскільки тут губи не в пріоритеті. Для цього візьміть бальзам Maybelline New York Baby Lips. Його легка консистенція передбачає акуратне й точне нанесення без ефекту розтікання. Завдяки особливим складовим він надає губам неймовірну привабливість: захищає від пошкоджень, глибоко зволожує та надає здорового вигляду.

#2 Професійний стробінг-макіяж

Натуральний макіяж для будь-якої події

Рівномірний ефект підсвіченої шкіри — акцентний елемент цього макіяжу, а посилити ефект стробінга у такій техніці допоможуть сухий хайлайтер і контуринг. Щоб повторити професійний мейк-ап у техніці стробінг від експерта EVA Blog Яни Тимошенко, слідуйте докладним інструкціям з відеомайстер-класу.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Косметичнi засоби, необхiднi для професiйного стробiнгу
  1. Як завжди, починаємо макіяж з очищення — це необхідно для того, щоб часточки пилу або поту не потрапили в глибину шкіри. Для цього використовуйте міцелярну воду Garnier Skin Naturals для всіх типів шкіри.
  2. Нанесіть коригувальну основу під макіяж Maybelline New York Skin Instant Pore Eraser. Вона допоможе створити ефект гладкої та ніжної шкіри. Цей продукт всього за кілька хвилин надасть обличчю бархатистості й рівного тону, приховуючи будь-які шорсткості й недоліки.
  3. Тональний крем Bourjois HEALTHY MIX вітамінне сяйво. Секрет ефективності цього засобу — фруктовий коктейль в його основі. Формулу продукту збагачено натуральними екстрактами, які благотворно впливають на стан шкіри. Абрикос надає їй здорового сяйва, диня нормалізує запас вологи, а яблуко зберігає молодість і стимулює процеси самооновлення клітин.
  4. Тональний крем завжди необхідно закріплювати. Для цього візьміть розсипчасту пудру Bourjois POUDRE LIBRE. Професіонали завжди працюють саме з розсипчастими пудрами, щоб не перевантажувати шкіру обличчя. Шовковиста текстура саме цього продукту акуратно лягає й добре розподіляється, утворюючи тонкий дихаючий шар. Рухому повіку припудріть кілька разів — це допоможе вашому макіяжу протриматися протягом дня та не скататися.
  5. Далі приступайте до брів: візьміть олівець Max Factor Brow Shaper. Головний секрет — нанесення олівця лінійно по волосках: це надасть бровам природності й ваш макіяж виглядатиме легко.
  6. Для очей візьміть палетку тіней Maybelline New York the Nudes та хайлайтер для обличчя Maybelline New York Master Strobing Stick. Саме цей чарівний продукт бездоганно працює не тільки на шкірі, але й при роботі з очима. Для ніжного сяйва нанесіть його невеликим пензлем під брову та у внутрішні куточки очей. Обирайте спокійні відтінки тіней та рухайтеся від більш світлих до більш темних. Не забудьте опрацювати зовнішні куточки очей.
  7. Для опрацювання лінії вій використовуйте олівець Seventeen Longstay і трохи розтушуйте його.
  8. Туш для вій — GlamBee Maxi Volume.
  9. Повертаємося до Maybelline New York Master Strobing Stick. Тепер цей засіб знадобиться для роботи зі шкірою. Він відрізняється високою пігментацією та делікатною текстурою, яка лягає на шкіру невагомою вуаллю без ефекту маски. Продукт підсилює здорове сяйво обличчя й підкреслює необхідні зони. Нанесіть його над лінією губи, підборіддя, трохи по довжині носа й довкола очей.
  10. Для підсилення ефекту стробінгу використовуйте набір для контурингу Lamel Professional HD Contouring. Хайлайтер з цього набору послужить закріплювачем ефекту, а темна пудра візуально скоректує овал обличчя.
  11. Закінчують макіяж, як завжди, губи. Для цього використовуйте олівець L’Oreal Paris Infaillible ніжного абрикосового відтінку та блиск для губ Patricia Ledo Viva Glam в тон олівця.

#3 Техніка змішування

Універсальний легкий і невагомий макіяж

Щоб отримати максимально натуральний макіяж, легкий як повітря, потрібно віднайти тональний крем відповідної текстури. Таким є ВВ-крем від GlamBee, що доглядає, живить, зволожує й вирівнює тон шкіри. А щоб отримати ефектний стробінг-макіяж в техніці змішування, додамо до нього трохи хайлайтера.

Ще одна фішка цього мейк-апу — соковиті, привабливі й смачні губи, але без перламутрового блиску! Щоб отримати ефект щойно поцілованих губ без чітких контурів, використовуватимемо спеціальну олійку. А почнемо, як завжди, з підготовки шкіри.

Косметичнi засоби, необхiднi для технiки змiшування
  1. Очищаємо шкіру за допомогою міцелярної води Garnier Skin Naturals для всіх типів шкіри.
  2. Як базу під макіяж використовуємо праймер для обличчя Bourjois Healthy Mix Anti Fatigue Blurring Primer. Цей продукт одночасно вирішує три завдання: фіксує макіяж, захищає шкіру від впливу зовнішніх факторів і сприяє бездоганному естетичному результату. Активні компоненти попереджають процеси старіння, допомагають позбутися слідів втоми. Унікальні пігменти в складі приховують почервоніння, темні кола, а також вирівнюють тон шкіри.
  3. Для тонування — BB крем GlamBee. Секрет ефективної дії продукту криється в насиченій корисними мікрокомпонентами формулі, що нормалізує водний баланс в клітинах. Вітаміни підвищують захисні функції клітин, стимулюють регенеративні процеси епідермісу. А щоб шкіра виглядала максимально здоровою, в цей тональний крем підмішайте хайлайтер GOSH LUMI DROPS. Легка текстура цього б’юті-засобу легко і рівномірно наноситься. Дарує легке елегантне сяйво, маскуючи сліди втоми та стресу. До речі, після пудри цей продукт можна повторити в чистому вигляді — для посилення ефекту сяйва.
  4. Для брів використовуйте олівець Max Factor Brow Shaper. Наносити його необхідно лінійно по лінії росту брови.
  5. Під брови наносимо хайлайтер GlamBee, щоб привернути увагу до акуратно промальованої лінії.
  6. Для очей використовуйте палетку тіней L’Oreal Paris Pastel Eyeshadow Palette Cherry My Cheri. Їхні ніжні відтінки підкреслять природний макіяж і не перенавантажуватимуть образ. Кремово-пудрова текстура рівномірно наноситься тонким шаром. Тіні добре нашаровуються та змішуються між собою, не створюючи різких переходів. Лінію вій не виділяємо, щоб зберегти легкість і прозорість образу.
  7. Тонким шаром нанесіть туш для вій Maybelline New York The Falsies Angel Angel.
  8. Для тих, хто любить літню засмагу й сяйво, матовий контуринг можна замінити на пудру-хайлайтер, наприклад, Isabelle Dupont Illuminating Terra Powder Highlighter. Цей засіб працює одночасно в декількох напрямках: спеціальні матуючі компоненти вбираються та роблять поверхню обличчя матовою, а світловідбиваючі пігменти надають шкірі здоровий, свіжий і доглянутий вигляд.
  9. Губи в цьому макіяжі повинні бути неймовірно смачними, але обов’язково без перламутру. Для цього ідеально підійде олійка для губ Яна Тимошенко. Цей засіб захищає та зволожує, що в комплексі дуже важливо.

Макіяж у техніці стробінг — одна суцільна перевага: допоможе приховати сліди втоми, вирішити проблему тьмяності шкіри, зробити її більш молодою та свіжою. Він надзвичайно ефектно виглядає на фотографіях та будь-яких вечірніх подіях. Тож віднайдіть та освойте свою улюблену техніку стробінгу й очаровуйте сяйвом!

9 Серпня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA