Літні засоби, які неодмінно мають бути у вашій косметичці

На дворі літо — довгоочікувана пора відпусток та відпочинку. Утім, доки ми розслабляємося та відпочиваємо, наше тіло та шкіра потерпають від спеки, солоної води, пекучого сонечка та сухого повітря від кондиціонерів. Щоб допомогти собі витримати спеку й виглядати при цьому на всі сто, майте окрему літню косметичку. А про те, які саме засоби мають у ній бути, читайте в новій статті на EVA Blog!

Захист від сонця

Про те, що влітку шкіру треба захищати від сонця, не говорив хіба що лінивий. Тож ми не будемо зупинятися не необхідності захисту, а порадимо дієві засоби для пляжу та міста.

Відправляючись у відпустку або на міський пляж, у першу чергу покладіть до сумочки сонцезахисний крем для обличчя та спрей для тіла від MAY sun. Обидва засоби мають найвищий рівень SPF 50, а тому забезпечують максимальний захист від шкідливого ультрафіолету та красиву, рівномірну й головне — безпечну, засмагу.

В межах міста або в офісі для захисту обличчя від ультрафіолету й фотостаріння використовуйте СС крем від GlamBee. Це засіб 3 в 1, який приховує недоліки шкіри, ефективно живить, зволожує та захищає від ультрафіолету (має рівень SPF 15). А вітамін Е, що входить до складу продукту, відновлює еластичність та пружність шкіри.

Після засмаги

Якщо про засоби для засмаги сьогодні знають усі, то продуктами after sun користуються одиниці. І даремно, адже після сонячних ванн наша шкіра потребує заспокоєння, зволоження та охолодження. Особливо це актуально для дівчат з чутливою шкірою. Засоби після засмаги відновлюють захисну плівку, щоб шкіра повернулася до нормального функціонування. А ще вони зволожують набагато ефективніше, ніж звичайний крем для тіла, оскільки містять набагато більше корисних компонентів.

Охолоджувальний спрей після засмаги «Біокон», наприклад, має в своєму складі пантенол, що заспокоює та відновлює шкіру, олію ши для пом’якшення та екстракт огірка для бездоганного відчуття свіжості. Наносіть спрей на чисту шкіру, після того, як змиєте з неї залишки сонцезахисного крему, солоної морської або хлорованої води з басейну. Користуйтеся ним ще протягом трьох днів після відпустки для закріплення ідеальної засмаги.

Догляд за губами

Шкіра губ найбільш тонка та чутлива, тому вона першою потерпає від літньої спеки. Щоб попередити появу тріщин та сухості, наносіть на губи бальзам або сироватку з SPF. Засіб EXTRA SOFT від Eveline має достатній рівень захисту від ультрафіолету SPF 20, а ще цей продукт ефективно живить, відновлює та зволожує шкіру губ завдяки вмісту вітамінів А, Е та особливого відновлювального комплексу VELVEPIDERM. Це продукт 2 в 1, який суміщає в собі функції сироватки та бальзаму для губ. Обирайте засіб EXTRA SOFT класичний, з вишнею або полуницею.

Цікаво по темі: Капсульна косметичка на літо: 6 необхідних засобів

Матова шкіра

Під час літньої спеки не лише жирна або комбінована шкіра набувають неприємного блиску, але й суха. Не треба наносити ще один шар пудри, щоб не закупорювати пори та не провокувати появу запалень. Для усунення жирного блиску завжди майте при собі матуючі серветки від MAY face: вони ефективно вбирають шкірний жир та зберігають ваш ідеальний літній макіяж. Просто прикладіть серветку до шкіри, але не тріть її.

Ідеальні ніжки

Звісно, ніжки мають виглядати бездоганно в будь-яку пору року, але влітку вони потребують особливого догляду. Щоб очистити та відлущити загрубілу шкіру стоп, використовуйте маску Lirene «Бездоганні ніжки»: її активні компоненти ефективно видаляють усе зайве, не пошкоджуючи при цьому шкіру. Просто вдягніть шкарпетки на 1,5–2 години, а потім змийте теплою водою.

Щоб повернути ніжкам гладкість та м’якість, використовуйте бальзам для ніг «Інтенсивне пом’якшення» від MAY body з оліями фісташки, оливи, екстрактом чайного дерева та ланоліном. А якщо вас турбує неприємний запах, підходьте до вирішення проблеми комплексно за допомогою двох дезодорантів: для ніг і взуття від Green Way.

Літній макіяж

Відмовлятися від макіяжу через літню спеку не обов’язково, якщо правильно підібрати косметичні засоби.

  • Замість щільного тонального засобу влітку використовуйте невагомий BB-крем від Maybelline New York, що адаптується під тон шкіри та маскує недоліки, а головне — живить, зволожує та не забруднює шкіру.
  • Мінеральна пудра Hawaii від GlamBee легка і непомітна: ви її зовсім не відчуєте на обличчі. Зате цей засіб відмінно матує шкіру та маскує дрібні недоліки.
  • Замість помади та блиску — помада-олівець від GlamBee. Це ідеальний продукт для літа, адже він поєднує насичений відтінок помади зі стійкістю та точним нанесенням олівця.
  • Водостійкі туш та олівець для очей не лише виручать вас на пляжі, але і допоможуть створити стійкий макіяж у місті. Туш Volume&Waterprof від GlamBee та олівець Supersmooth від Seventeen допоможуть вам забути про темні кола довкола очей та відбивання макіяжу на шкірі.
  • Замість пудрових рум’ян — кремові від L’Orе́al Paris, які відчуваються на шкірі набагато менше та тримаються довше. А завдяки своїй легкій консистенції кремовий продукт відмінно розтушовується та створює натуральний рум’янець.

І не забувайте про те, що влітку не тільки ви хочете відпочивати, але й ваша шкіра теж. Тому літній макіяж повинен не створювати маску, а лише підкреслювати вашу натуральну красу. Тож цього літа не перевантажуйте шкіру, щоб дати і їй насолодитися відпочинком.

А якими засобами ви рятуєтеся влітку? Діліться своїми beauty-секретами в коментарях!

18 Липня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA