6 цікавих ідей для вашої косметички від GlamBee

Косметична марка GlamBee добре знайома багатьом жінкам, зокрема і нашим постійним читачкам. Концепція бренду відображає сучасний спосіб життя дівчини або жінки. Вона яскрава, активна, незалежна і впевнена у власних силах. Для неї не існує обмежень, вона знає, чого хоче, і бере максимум від життя.

Марка GlamBee демонструє дійсно високу якість за доступною ціною, а також моментально реагує на зміну тенденцій. Таким чином прихильниці марки мають змогу регулярно поповнювати косметички актуальними новинками без відчутного удару по гаманцю. Ми ж бо так любимо балувати себе косметичними обновками і прагнемо завжди бути в тренді, чи не так? І сьогодні ми познайомимо вас з сімома продуктами з нової колекції GlamBee, що гідні зайняти місце у вашій косметичній колекції цієї зими.

1. Підводка-маркер Graffiti

Глибокий гіпнотичний погляд стане вашою зброєю точкового ураження з підводкою-маркером Graffiti від GlamBee. За допомогою тонкого і гнучкого пензлика ви зможете одним рухом нанести на повіки м’які витончені лінії, додавши виразності денному макіяжу, створити звабливий образ для побачення або зробити чіткі графічні стрілки для вечірки.

Підводка має насичений чорний пігмент, який гарантовано тримається на повіках у незмінному вигляді впродовж 10 годин.

2. Пудра для обличчя Compact powder SPF 25

Не всі пудри підходять для зимового макіяжу. Деякі продукти відчутно сушать шкіру і роблять помітними найменші прояви лущення. Пудра Compact powder SPF 25 не зрадить вас за будь-якої пори року! Вона рятуватиме вас від ультрафіолету у сонячну погоду і не пересушуватиме шкіру у мороз.

Пудра має ніжну текстуру і лягає на шкіру настільки невагомим тонким шаром, що ви забудете про її присутність вже за мить після нанесення. Засіб добре вирівнює тон, маскує дефекти, надійно фіксує макіяж, надає шкірі вишуканої оксамитовості, пом’якшує риси обличчя та робить їх ніжнішими.

3. Хайлайтер-стік  Shine delicate

Зимова втома і нестача вітамінів ненайкращим чином позначаються на нашій зовнішності – шкіра обличчя виглядає тьмяною і виснаженою. Хайлайтер Shine delicate з легкістю це виправить. Він миттєво додасть обличчю свіжості і природного сяяння, поверне вам відпочивший вигляд і впевненість у власній неперевершеності.

Завдяки кремовій текстурі, засіб зручно наносити, а компактна форма стіку дозволяє вам тримати хайлайтер Shine delicate завжди під рукою.

4. Палетка тіней Mosaic

З універсальними відтінками палетки тіней Mosaic ви зможете відтворити одразу два найбільш носибельні тренди цієї зими: нюдовий мейк та макіяж у коричневих тонах. Тіні представлені у двох варіантах, обидві палетки складаються з 12 оптимально підібраних відтінків, з якими ви зможете експериментувати і створювати образи для будь-якої оказії.

Текстура тіней також не викликає нарікань. Вони легко наносяться і чудово тримаються протягом дня, як з базою, так і без неї, не скочуючись і не осипаючись.

Компактна упаковка чудово розміщується в косметичці і завжди під рукою, коли необхідно підкоригувати макіяж.

5. Палетка тіні/рум’яна/хайлайтер/контурінг  MakeUp Studio

Чудова новина для тих, кому не подобається збирати у косметичці купу декоративних засобів, а потім намагатися дібрати вдалий відтінок тіней або рум’ян, щоб створити гармонійний макіяж! Мультифункціональна палетка MakeUp Studio від GlamBee містить усі необхідні базові косметичні засоби для створення щоденного та вечірнього макіяжу у рожевих та бежевих відтінках.

Купуючи один продукт, ви отримуєте одразу п`ять засобів:

Усі засоби ідеально поєднуються між собою, легко наносяться і розтушовуються.

6. Блиск для губ Chocolate Kiss

Солодкий цілунок, що лишає по собі млосний присмак шоколаду – ось так поетично можна описати враження від нової лінійки Chocolate Kiss від GlamBee. Під цією назвою зібрані п`ять модних голографічних та шимерних відтінків, що стануть окрасою вашого зимового образу.

Текстура засобу легка та ніжна, блиск рівномірно розподіляється, не липне і не тече. Формула засобу не дозволить ніжній шкірі губ втрачати вологу, захистить від вітру та морозу, додасть вашим губам об’єму та змусить їх сяяти!

І до всього цього додається теплий аромат шоколаду, який зігріватиме вас цієї зими!

Хайлайтер GlamBee Shine delicate hight

69.90
Купити

Блеск для губ GlamBee Chocolate Kiss

100.00
Купити

Палетка теней GlamBee Mosaic eyeshadows

129.00
Купити

Палетка теней GlamBee MakeUp Studio palette Face & eyes

149.00
Купити
28 Листопада / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *