Догляд і модний глянець: 10 найкращих олій для губ

Олія для губ — це класний багатофункціональний продукт, який має посісти почесне місце у твоїй косметичці. Це як бальзам і блиск в одному флаконі, тільки краще. Завдяки натуральним оліям і рослинним екстрактам у складі, подібні засоби прекрасно доглядають за ніжною шкірою, насичують її та захищають від обвітрювання і тріщин. Для морозної зими та спекотного літа це просто must-have! А ще олії мають дуже крутий вигляд на губах — дарують шляхетний глянець (а іноді й легкий напівпрозорий відтінок) і візуально роблять їх більш доглянутими та об’ємними. І все це без відчуття липкості, яка властива багатьом блискам.

Час читання: 3 хвилини та чашка лате ☕

статья доступна на русском языке

1-Олія-для-губ

Хочеш поповнити свій beauty-арсенал цим трендовим продуктом? EVA Blog зібрав десятку найкращих олій для губ у різних категоріях — від люкса до доволі бюджетних.

Цікаво на тему: Накладні вії, глянцеві губи та Peach Fuzz: тенденції макіяжу 2024 року

Charlotte Tilbury Charlotte’s Magic Lip Oil Crystal Elixir

01 Charlotte Tilbury Charlotte's Magic Lip Oil Crystal Elixir (1014)

Зволожувальна олія Charlotte’s Magic Lip Oil Crystal Elixir від Charlotte Tilbury стала улюбленцем селебріті та лауреатом премії Award-Winning не спроста. Вона має розкішний вигляд на губах, а також живить їх і розгладжує дрібні зморшки. У складі продукту є гіалуронова кислота, що забезпечує миттєве зволоження, а також натуральні олії (ши, примули та троянди) і рослинні екстракти (магнолії, снігового лотоса й алое), які мають поживні властивості та роблять губи об’ємнішими й пухкішими.

Шукай EVA Blog в Instagram

Affect Cosmetics Divine Lip Gloss Oil

02 Affect Cosmetics Divine Lip Gloss Oil (996)

Олії аргани, персикових і виноградних кісточок у складі Affect Cosmetics Divine Lip Gloss Oil дарують губам пом’якшення, живлення і благородний глянсовий фініш. Маючи ніжний напівпрозорий відтінок, він лише злегка тонує губи, підкреслюючи натуральний колір. А приємний солодкий аромат і зручний аплікатор зробить використання олії ще більш комфортним і приємним.

Macqueen New York Volume Fix Essential Lip Oil

03 Macqueen New York Volume Fix Essential Lip Oil (759)

Volume Fix Essential Lip Oil від корейського бренду Macqueen New York — ефірна прозора олія для губ з ергономічним вигнутим аплікатором для комфортного нанесення. Маючи у своєму складі кераміди, олії авокадо та макадамії, а також волюфілін, продукт глибоко живить ніжну шкіру, бореться з лущенням і забезпечує бездоганно глянсове покриття. Засіб пройшов дерматологічні дослідження, дарує чудовий догляд губам і не залишає липкості.

Цікаво на тему: 11 правил догляду за шкірою взимку в домашніх умовах

GlamBee Raspberry

04 GlamBee Raspberry (548)

Шукаєш класну бюджетну олійку для губ? Обирай GlamBee Raspberry зі зручним кульковим аплікатором. Легка текстура забезпечує комфорт губам, захищає їх від пересихання та живить без відчуття обтяження, а найдрібніший шимер надає делікатного сяйва.

Clarins Lip Comfort Oil Shimmer

05 Clarins Lip Comfort Oil Shimmer (314)

Clarins Lip Comfort Oil Shimmer – мерехтлива олія, яка доглядає за губами та дарує їм неймовірний блиск і сяйво. У її складі міститься три цінні олії (жожоба, макадамії та лісового горіха), які захищають ніжну шкіру від зовнішніх факторів і живлять її. Попри інтенсивний відтінок в пакуванні, засіб надає губам делікатного відтінку, лише підкреслюючи природну красу.

Яка помада буде ідеальною для тебе?

NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip

06 NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip (209)

Якщо потрібна більш пігментована олія, сміливо обирай Fat Oil Lip Drip від NYX. Серед восьми відтінків можна підібрати як майже прозорий варіант, так і той, що подарує губам більш насичений і соковитий колір. Формула Fat Oil Lip Drip передбачає олії морошки та малини, а також сквалан, які дарують шкірі гладкість і зволоження, а також допомагають відновити гідроліпідний баланс.

Цікаво на тему: Як правильно доглядати за губами

Pierre Rene Professional Lip Oil

07 Pierre Rene Professional Lip Oil (125)

Pierre Rene Professional Lip Oil представлений у трьох благородних відтінках різної інтенсивності, які зроблять твої губи ще більш виразними. У складі — олії соняшнику, абрикосових, персикових і виноградних кісточок, які забезпечують глибоке живлення і відновлення шкіри. А легка текстура і відсутність відчуття липкості дозволять носити продукт на губах з максимальним комфортом.

Petitfee & Koelf Super Seed Lip Oil

Petitfee & Koelf Super Seed Lip Oil

Щоб губи були завжди доглянутими незалежно від погоди вибирай Super Seed Lip Oil від Petitfee & Koelf. Склад приємно дивує — продукт містить безліч натуральних олій (жожоба, мигдалю, сої, аргани та макадамії) і екстрактів (меду, прополісу та розмарину), які інтенсивно зволожують шкіру та захищають її від лущення й тріщин. Засіб не дає пігменту, має ніжний аромат та приємну нелипку текстуру.

Revolution Pro Rescue Lip Oil

09 Revolution Pro Rescue Lip Oil (63)

Формула Revolution Pro Rescue Lip Oil містить олії жожоба, ши, сафлору та іланг-ілангу, екстракт камелії та вітамін Е. Це комбо дає змогу швидко регенерувати шкіру губ, підживити її та протистояти будь-яким погодним негараздам. Продукт не має пігменту, тож його можна наносити як вдень на додаток до твого макіяжу (можна також поверх або під твою улюблену помаду), так і вночі для інтенсивного догляду.

Цікаво на тему: 12 найкращих брендів корейської косметики

Missha Superfood Lip Oil Honey

10 Missha Superfood Lip Oil Honey (54)

Мед відомий своїми загоювальними та поживними властивостями, а корейські бренди — унікальними косметичними формулами, що працюють. Missha Superfood Lip Oil Honey об’єднав у собі і перше, і друге. Маючи у складі фруктові та медовий екстракти, а також олії аргани, ши та жожоба, засіб інтенсивно живить губи та відновлює шкіру. А ще, завдяки щільній і при цьому не липкій текстурі, продукт не розтікається і забезпечує гарний природний блиск.

Як бачиш, сьогодні олію для губ можна знайти під будь-який запит — з пігментом або прозору, з шимером і без нього, в тюбику або зі зручним аплікатором, від професійних брендів або більш доступних. Який продукт вибереш ти?

Читай також:

11 Січня / 2024 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Виктория

    Замість глембі, краще б добавили олію від ламель . Вона офігезна

  2. Юлія Новак

    Корисна стаття з представлених підібраних 10 олій для губ💋Це те що треба для губ,особливо в зимовий період 🤍🩵💋

VISUAL by EVA