Готуємося до зими: ТОП-10 олій для обличчя

Настання холодів змушує нашу шкіру стикатися з безліччю викликів. Пронизливий вітер, зниження температури та низька вологість, яка підстерігає нас не тільки на вулиці, а й, завдяки опаленню, навіть удома, — так собі умови. Тож не дивно, що наша шкіра реагує на ці фактори лущенням, сухістю, відчуттям стягнутості та втратою тонусу. Порятунком від цього є олії для обличчя, які забезпечують посилене живлення та захист від негативного впливу навколишнього середовища.

Час читання: 3 хвилини та круасан із шоколадом

статья доступна на русском языке

Косметичні олії

Косметичні олії — це продукти не тільки для екстреної реанімації сухої шкіри, а й багатофункціональний догляд, який може розв’язувати відразу кілька проблем. Сучасні формули наділяють подібні засоби омолоджувальними, антиоксидантними, себорегулювальними й навіть протизапальними властивостями, що дає змогу їх використовувати навіть власницям проблемної та реактивної шкіри. Щоб не бути голослівними, зібрали для тебе десятку чудових олій для обличчя на зиму, які не тільки захищають і живлять, а й допоможуть розв’язати найрізноманітніші beauty-задачі.

Цікаво на тему: Як вибрати та використовувати олії для жирної та проблемної шкіри

Elemis Pro-Collagen Marine Oil

01 Elemis Pro-Collagen Marine Oil (972)

Elemis Pro-Collagen Marine Oil – ефективний омолоджувальний засіб від зморшків від топового британського бренду. Крім комплексу натуральних олій, у ньому містяться витяжки з декількох видів водоростей, які забезпечують глибоке зволоження і зменшують заломи на шкірі, а також коктейль з 9 ефірних олій для сяйва шкіри. Продукт прекрасно пом’якшує, живить і захищає шкіру, відновлює пружність і надає помітний ліфтинг-ефект.

Clarins Aroma Blue Orchid Treatment Oil

02 Clarins Aroma Blue Orchid Treatment Oil (518)

Маючи у своїй формулі комплекс ефірних олій, екстракт пачулі, чорної орхідеї та рожевого дерева, Clarins Aroma Blue Orchid Treatment Oil не лише живить і омолоджує шкіру, а й забезпечує ефект ароматерапії. Продукт має розкішний атласний фініш, поглинається за лічені хвилини та здатний реанімувати навіть дуже суху шкіру, повертаючи їй еластичність і здорове сяйво.

Caudalie Vinosource-Hydra Overnight Recovery Oil

03 Caudalie Vinosource-Hydra Overnight Recovery Oil (725)

Мрієш про ефективний догляд, який працюватиме, поки ти спиш? Обирай Vinosource-Hydra Overnight Recovery Oil від Caudalie. Цей нічний косметичний засіб ідеальний для сухої шкіри, який має у своєму складі олію виноградних кісточок, кунжуту та жожоба, а також ефірну олію троянди. Продукт має зволожувальну, живильну та антиоксидантну дію, заспокоює і швидко поглинається, даруючи шкірі гладкість і пружність.

Цікаво на тему: Сироватки для обличчя, вій і волосся для холодної пори року

Murad Hydration Multi-Vitamin Infusion Oil

04 Murad Hydration Multi-Vitamin Infusion Oil (953)

Murad Hydration Multi-Vitamin Infusion Oil можна назвати люксовою «профілактикою авітамінозу». Це справжній вітамінний коктейль у форматі олії для всіх типів шкіри, включно з жирною та комбінованою. Маючи в основі олії жожоба, морінги та кокоса, в засобі містяться вітаміни групи B, А, C, D, E і навіть F, багатий на незамінні жирні кислоти. Проведені дослідження показують, що за місяць використання Hydration Multi-Vitamin Infusion Oil шкіра стає більш підтягнутою і пружною, зменшуються заломи та вирівнюється колір обличчя.

Шукай EVA Blog в Instagram

The Ordinary 100% Organic Moroccan Argan Oil

05 The Ordinary 100% Organic Moroccan Argan Oil (292)

Якщо ти віддаєш перевагу однокомпонентним засобам, зверни увагу на The Ordinary 100% Organic Moroccan Argan Oil. Вона повністю складається з марокканської арганової олії холодного віджиму, а це значить, що в ній збережені всі корисні елементи — провітамін А і цінні жирні кислоти. Завдяки відсутності ароматизаторів та інших компонентів, олія від The Ordinary є універсальним продуктом і може використовуватися для обличчя, волосся і тіла, а також чудово підходить для змішування з іншими косметичними засобами — кремами, сироватками, масками.

Комплекс рослинних олій Kodi Professional

06 Комплекс рослинних олій Kodi Professional (186)

Kodi Professional пропонує бюджетне та дієве рішення для сухої шкіри, що містить у собі такі олії, як кокосова, лавандова, трояндова, а також абрикосових кісточок і зародків пшениці. Разом вони прекрасно насичують і захищають шкіру від втрати вологи, відновлюють гідроліпідний бар’єр, розгладжують зморшки, а за тривалого використання — вирівнюють тон. Олію можна використовувати не тільки для догляду за шкірою, а й для масажу обличчя.

Цікаво на тему: ТОП-6 кремів для обличчя на осінь і зиму

Cosrx The Retinol 0.5 Oil

07 Cosrx The Retinol 0.5 Oil (44)

Корейська олія для обличчя Cosrx The Retinol 0.5 Oil поєднує в собі живлення і захисну дію, омолодження і боротьбу з висипаннями. Так, такий спектр можна поєднувати в одному засобі! Формула містить сквалан, соєву і пальмову олію, а також ретинол у концентрації 0,5%, тому в догляд її варто вводити поступово, не забуваючи використовувати засоби з SPF. Результат застосування — чиста, зволожена і підтягнута шкіра, менш помітні пори та зморшки.

Ikarov Winter Nourishing Face Oil

08 Ikarov Winter Nourishing Face Oil (110)

Ikarov Winter Nourishing Face Oil – це універсальний живильний продукт для будь-якого типу шкіри, який спеціально створений для застосування в холодну пору року. У його формулі — екстракти календули та розмарину, а також корична, апельсинова, мандаринова та олія авокадо. Завдяки багатому складу засіб ефективно захищає шкіру від агресивного впливу вітру та низьких температур, перешкоджає лущенню, знижує запалення, живить і сприяє швидкій регенерації. Те, що потрібно для зими!

M.A.C Prep + Prime Essential Oils

09 M.A.C Prep + Prime Essential Oils (70)

Не кожна олія для обличчя може стати хорошою базою під макіяж. Тому канадський бренд декоративної косметики M.A.C об’єднав праймер з ефективним живленням, якого так потребує наша шкіра взимку. Prep+Prime Essential Oils містить вітамін Е, олію авокадо, соняшнику, зародків пшениці, сої та лайму, чудово насичує, дарує гладкість і сяйво. Засіб готує шкіру до нанесення декоративних продуктів, а також може використовуватися просто в повсякденному догляді.

Цікаво на тему: Зимовий догляд за губами: зберігаємо пружність і попереджаємо сухість

Derma E Anti-Wrinkle Treatment Oil

10 Derma E Anti-Wrinkle Treatment Oil (52)

Поєднання вітамінів А та Е — дієве комбо в боротьбі за молодість і красу шкіри. Склад Derma E Anti-Wrinkle Treatment Oil вражає: у ньому містяться олії лаванди, шавлії, обліпихи, шипшини та виноградних кісточок, а також натуральний сквалан, бакучіол і ретинол. Засіб розгладжує шкіру, позбавляючи від дрібних зморшків і заломів, відновлює і перешкоджає зневодненню, швидко поглинається, не залишаючи відчуття плівки та може використовуватися як для обличчя, так і для тіла.

А ти використовуєш олії у своєму догляді? Поділися своїми фаворитами на холодну пору року з нами!

Читай також:

13 Листопада / 2023 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Комедони: причини появи і як позбутися
15 Червня / 2022 Догляд за обличчям
Як вибрати та використовувати гідрофільну олію
1 Грудня / 2023 Догляд за обличчям
VISUAL by EVA