Додатковий догляд за обличчям від українських брендів

Продовжуємо нашу серію статей про класний догляд за шкірою від українських брендів 💛💙. Про базові продукти для твоєї beauty-рутини ми вже розповідали, настала черга поговорити про додаткові — маски, сироватки, патчі, пілінги та санскріни. У цій добірці ти знайдеш круту і дієву косметику, створену в Україні, яка допоможе розв’язати найрізноманітніші проблеми — від глибокого очищення і вирівнювання тону до боротьби з недосконалостями та antiage-догляду.

Час читання: 5 хвилин і солодка груша 🍐

статья доступна на русском языке

Маски для обличчя: домашнє SPA

Маски для обличчя: домашнє SPA

Нанесення маски — це не просто ефективна beauty-процедура, що дає змогу за лічені хвилини привести шкіру до ладу, а й, погодься, дуже приємне заняття. Адже що може бути краще після важкого дня, ніж посидіти з маскою та ароматним чаєм у приємній компанії або за улюбленим серіалом? Зібрали для тебе чудові засоби для твого домашнього релаксу made in Ukraine.

НазваТип шкіриАктивні інгредієнти
Sane Cleansing And Whitening Mask- для всіх типів.- оксид цинку;
- вітаміни РР, А та Е.
Lapush Grape Seed Polyphenols Pink Clay Mask- суха.- олії примули та шипшини;
- рожева глина;
- екстракт граната.
pHarmika Mask Antibacterial- комбінована;
- жирна;
- проблемна.
- ніацинамід;
- наносрібло.
Piel Cosmetics Rejuvenate Lifting Mask- для всіх типів.- олії аргани та манго;
- пептиди;
- гіалуронова кислота.
Маска Home-Peel для проблемної та жирної шкіри- жирна;
- проблемна.
- ніацинамід;
- червона глина.

Цікаво на тему: Косметичні тканинні маски: панацея чи обман?

Sane Cleansing And Whitening Mask

1 Sane Cleansing And Whitening Mask

Sane Cleansing And Whitening Mask – must-have у догляді за будь-яким типом шкіри. Маска забезпечує глибоке очищення, має виражену тонізуючу та освітлювальну дію, а також знижує запальні процеси й зменшує висипання. Таку багатофункціональність засобу забезпечують активні компоненти, серед яких нікотинова кислота, оксид цинку і вітамінний комплекс (Е, А, В1 і В7).

Lapush Grape Seed Polyphenols Pink Clay Mask

2 Lapush Grape Seed Polyphenols Pink Clay Mask

Очищення та живлення — це те, що необхідно сухій шкірі. Lapush Grape Seed Polyphenols Pink Clay Mask має в складі каолін, а також рожеву і зелену глину, які ефективно справляються із забрудненнями та надлишками себума, а також олії шипшини та примули вечірньої, що забезпечують захист і регенерацію. Екстракти граната і журавлини допомагають відновити гідроліпідний баланс і природний бар’єр шкіри, загоюють і звужують пори.

pHarmika Mask Antibacterial

3 pHarmika Mask Antibacterial

pHarmika Mask Antibacterial – ідеальне рішення для жирної, комбінованої та проблемної шкіри. Завдяки ніацинаміду, комплексу кислот і наносріблу в складі, продукт має виражену антибактеріальну дію, бореться з висипаннями та перешкоджає утворенню нових. Оксид цинку підсушує акне та освітлює шкіру, а пантенол і рослинні екстракти зволожують і сприяють регенерації.

Piel Cosmetics Rejuvenate Lifting Mask

4 Piel Cosmetics Rejuvenate Lifting Mask

Одним із фокусів antiage-догляду є освітлення та ліфтинг. Piel Cosmetics Rejuvenate Lifting Mask допомагає зменшити кількість і глибину зморшок, підтримує овал обличчя, а також допомагає знизити пігментацію. У складі маски — пептиди та вітамін Е, які підтримують еластичність шкіри, чинять зволожувальну та антиоксидантну дію.

Маска Home-Peel для проблемної та жирної шкіри

5 Маска Home-Peel для проблемної та жирної шкіри

У складі маски Home-Peel міститься ніацинамід, червона глина, сечовина і D-глутамінова кислота. Таке поєднання активних інгредієнтів дає змогу ефективно зменшити запалення та нормалізувати вироблення себуму для проблемної та жирної шкіри, звузити пори, заспокоїти та відновити захисну функцію. Засіб забезпечує матувальну дію і за тривалого застосування зменшує жирний блиск.

Шукай EVA Blog в Instagram

Прямо в ціль: найкращі сироватки

Прямо в ціль: найкращі сироватки

Принадність сироваток полягає в тому, що в них міститься висока концентрація активних компонентів, завдяки чому вони здатні ефективно вирішити найрізноманітніші завдання — омолодити, освітлити, зменшити запалення або глибоко зволожити. Обирай ту, яка потрібна саме твоїй шкірі.

НазваТип шкіриАктивні інгредієнти
Piel Cosmetics Pure Salvation- жирна;
- проблемна.
- гідролізат колагену;
- екстракти троянди та прополісу.
Sane Plant Anti-aging Serum- для всіх типів.- ретинол (ланаблю);
- вітамін F.
Lapush Brightening Serum- для всіх типів.- вітамін С;
- гіалуронова кислота.
Hillary Skin Resurfacing Serum- комбінована;
- жирна;
- проблемна.
- бакучіол;
- сечовина;
- осмоліт.
Mermade Newborn- для всіх типів.- ніацинамід;
- пантенол.

Цікаво на тему: Суха або зневоднена шкіра: ТОП-3 сироваток, які допоможуть

Piel Cosmetics Pure Salvation

6 Piel Cosmetics Pure Salvation

Piel Cosmetics Pure Salvation – прекрасне доповнення до догляду за проблемною шкірою. Формула передбачає молочну кислоту, цинк і колоїдне срібло, які забезпечують антибактеріальну дію та зменшують висипання, гіалуронову кислоту та гідролізат колагену, що забезпечують зволоження, а також екстракти алое, прополісу та перцевої м’яти для тонізації, захисту та відновлення клітин. Сироватка звужує пори та нормалізує секрецію шкірного сала, запобігає появі комедонів і має матувальний ефект.

Sane Plant Anti-aging Serum

7 Sane Plant Anti-aging Serum

Ретинол — один із найдієвіших компонентів у косметиці для зрілої шкіри. У складі Sane Plant Anti-aging Serum міститься його рослинний аналог (ланаблю), який також сприяє виробленню колагену та ущільнює шкіру. Діє цей інгредієнт більш делікатно і не підвищує фоточутливість, завдяки чому його можна використовувати навіть влітку. Доповнено склад амінокислотами, ліпідами, вітамінами групи B і F – вони захищають шкіру і стимулюють у ній відновлювальні процеси.\

Lapush Brightening Serum

8 Lapush Brightening Serum

Продовжуючи тему антивікового догляду, не можна не сказати про сироватку Lapush Vitamine Brightening Serum. У ній міститься висока концентрація вітаміну С (20%), який освітлює шкіру, вирівнює мікрорельєф і підтягує її. Гіалуронова кислота і вітамін Е нейтралізують дію вільних радикалів, допомагають утримувати вологу в дермі та живлять її, а екстракт календули, пантенол і алантоїн заспокоюють і стимулюють відновлювальні процеси.

Hillary Skin Resurfacing Serum

9 Hillary Skin Resurfacing Serum

Hillary Skin Resurfacing Serum – ідеальна «зброя» для зрілої та проблемної шкіри. Маючи в складі бакучіол, аналог ретинолу рослинного походження, продукт ефективно зменшує пігментацію і сліди постакне, вирівнює мікрорельєф і тон, а також зменшує заломи. Сечовина перешкоджає утворенню комедонів, D-глутамінова кислота спрямована на відновлення захисної функції, а зволожувальні осмоліти насичують вологою на клітинному рівні.

Mermade Newborn

10 Mermade Newborn

Сироватка Mermade Newborn — зволожувальний і відновлювальний засіб для будь-якого типу шкіри. У її складі міститься ніацинамід, який майстерно справляється із запаленнями та запобігає появі нових, звужує пори та покращує тургор. Екстракт алое і пантенол насичують шкіру вологою, а малиновий і рожевий гідролати вирівнюють тон і роблять її пружною.

Патчі: скажи «Ні!» мішкам під очима

Патчі: скажи «Ні!» мішкам під очима

Ніщо так швидко не приховує наслідки стресу або безсоння як патчі. Вони забезпечують подвійну дію: з одного боку, це локальна маска-аплікатор, яка допомагає впоратися з набряком, з іншого — просочені сироваткою, вони доглядають за делікатною шкірою навколо очей і розгладжують дрібні зморшки. Усього 15 хвилин зранку — і ти свіжа та готова підкорювати цей світ. Пропонуємо тобі класні патчі від українських брендів.

НазваПакуванняАктивні інгредієнти
Mr.Scrubber Retinol Eye Patch100 шт- гліцерин;
- мигдальна олія;
- ретинол.
Mermade Energy Boost60 шт- вітамін С;
- колаген;
- ретинол.
Чорні колагенові патчі Beauty Derm2 шт- гіалуронова кислота;
- колаген;
- вугільний порошок.

Цікаво на тему: Як правильно користуватися патчами

Mr.Scrubber Retinol Eye Patch

11 Mr.Scrubber Retinol Eye Patch

Зменшити зморшки та розгладити ніжну шкіру навколо очей допоможуть патчі Mr.Scrubber Retinol Eye Patch. Просочення містить ретинол, що володіє помітною antiage-дією, мигдалеву олію, яка активно живить шкіру, а також сік алое і гідролат граната, які омолоджують і знімають набряклість. В коробочці міститься 100 патчів, тому одного пакування вистачить більш ніж на 1,5 місяця щоденного застосування.

Mermade Energy Boost

12 Mermade Energy Boost

До ретинолу в складі Mermade Energy Boost додали вітамін С, завдяки чому патчі не тільки зменшують глибину мімічних зморщок, а й освітлюють шкіру і позбавляють припухлості, роблячи погляд свіжішим і відпочившим. Якщо у тебе аврал на роботі або ти просто досиділа до ранку за серіалом, з патчами від Mermade ніхто про це не дізнається.

Чорні колагенові патчі Beauty Derm

13 Чорні колагенові патчі Beauty Derm

Гідрогелеві патчі від Beauty Derm — твій вірний супутник у дорозі та подорожах. Компактне пакування дозволить взяти її з собою, куди б ти не прямувала. У складі сироватки присутній колаген, гіалуронка і гідролізований протеїн, який зволожує і розгладжує тонку шкіру навколо очей, а вугільний порошок забезпечує детокс-ефект. У поїзді, машині, літаку або вдома — ти можеш робити улюблену beauty-процедуру де завгодно.

Найкращі пілінги made in Ukraine

Найкращі пілінги made in Ukraine

Сучасний догляд за шкірою немислимий без ексфоліації — позбавлення від ороговілих клітин і глибокого очищення шкіри. Хімічні, ензимні, класичні механічні пілінги — тут ти знайдеш будь-який оптимальний для себе варіант.

НазваТип шкіриАктивні інгредієнти
Ензимний пілінг Lapush- для всіх типів.- AHA-кислоти;
- екстракти манго і папайї;
- папаїн.
Mr.Scrubber Peel it off Exfoliating Peeling Gel- для всіх типів.- молочна кислота.
Health Peel Lactic Peel 90%- для всіх типів.- молочна кислота.
Скраб для обличчя Lapush- для всіх типів.- бамбук;
- ніацинамід;
- цинк РСА.
Home-Peel Exfoliating & Cleansing Facial Scrub- для всіх типів.- екстракт яблука;
- гліцин;
- каолін.

Цікаво на тему: Кислотний догляд: у чому особливості?

Ензимний пілінг Lapush

14 Ензимний пілінг Lapush

Энзимні засоби є одним з найбільш щадних видів ексфоліантів. Пілінг Lapush, маючи АНА-кислоти, папаїн і фруктові екстракти в складі, підходить для будь-якого типу шкіри та дає змогу домогтися бездоганної гладкості та пружності. Продукт відлущує ороговілі клітини та сприяє їх оновленню, стимулює синтез колагену, вирівнює мікрорельєф і тон шкіри, а також зменшує глибину заломів і чинить протизапальну дію.

Mr.Scrubber Peel it off Exfoliating Peeling Gel

15 Mr.Scrubber Peel it off Exfoliating Peeling Gel

Mr.Scrubber Peel it off Exfoliating Peeling Gel — м’яка пілінг-скатка для ідеальної гладкої шкіри. Її формула містить молочну кислоту, яка ефективно позбавляє від забруднень і надлишків себума, відлущує і покращує тургор, водночас не пересушує і підтримує гідроліпідний баланс.

Health Peel Lactic Peel 90%

16 Health Peel Lactic Peel 90%

Якщо любиш кислотні пілінги, зверни увагу на Health Peel Lactic Peel 90%. Він на 90% складається з молочної кислоти, однієї з найбільш щадних і делікатних, тому підходить продукт навіть для чутливої шкіри. Пілінг ефективно бореться з пігментацією, куперозом і слідами постакне, розгладжує і зменшує видимість зморщок, а ще не потребує тривалого періоду реабілітації, як у разі застосування більш агресивних кислотних засобів.

Скраб для обличчя Lapush

17 Скраб для обличчя Lapush

Попри різноманітність хімічних пілінгів, механічні все ще залишаються популярними. Скраб для обличчя Lapush — ніжний ексфоліант з бамбуковим порошком, який м’яко відлущує і не травмує шкіру. У його складі присутні ніацинамід і цинк РСА, що володіють антибактеріальною дією і зменшують висипання, а також екстракт алое і гліцин, які борються з почервоніннями та мають поживні властивості.

Home-Peel Exfoliating & Cleansing Facial Scrub

18 Home-Peel Exfoliating & Cleansing Facial Scrub

Home-Peel Exfoliating & Cleansing Facial Scrub — прекрасний засіб для глибокого очищення для будь-якого типу шкіри, включно з проблемною. «Набір» активних інгредієнтів включає гліцерин, каолін, ментол і екстракт яблука, які матують і звужують пори, допомагають впоратися з недосконалостями та роблять шкіру м’якою і шовковистою.

Не тільки «Корея» — найкращі українські креми з SPF

Не тільки «Корея» — найкращі українські креми з SPF

Моду на санскріни задали в Азії, де аристократична блідість завжди була в пошані. Однак дерматологічні дослідження стверджують, що захист шкіри від ультрафіолету — це не тільки про красу, а й про її здоров’я. Тому без якісного сонцезахисного засобу з дому виходити не варто. Що пропонує український ринок продуктів з SPF?

НазваТип шкіриАктивні інгредієнти
Sane Multi-Filter Sunscreen SPF 15- для всіх типів.- оксид цинку;
- діоксид кремнію;
- рисовий віск.
Home-Peel Intense Skin Whitening Day Cream SPF 25- для всіх типів.- вітамін Е.
Pelart Laboratory Collagen Matting Cream SPF 30- для всіх типів.- колаген;
- пшениця.

Цікаво на тему: <Денний крем для обличчя з SPF: який і навіщо

Sane Multi-Filter Sunscreen SPF 15

19 Sane Multi-Filter Sunscreen SPF 15

Потрібен легкий санскрін на кожен день? Зверни увагу на Sane Multi-Filter Sunscreen SPF 15. Засіб швидко поглинається і не залишає відчуття маски на обличчі та при цьому ефективно блокує вплив UVA- і UVB-променів. Екстракт ламінарії у складі сприяє регенерації шкіри, вітамін Е захищає від пересушування і відновлює гідроліпідний баланс, а лецитин підтримує захисний бар’єр.

Home-Peel Intense Skin Whitening Day Cream SPF 25

20 Home-Peel Intense Skin Whitening Day Cream SPF 25

Крем Home-Peel Intense Skin Whitening Day Cream SPF 25 не тільки захищає від ультрафіолетового випромінювання, але також допомагає боротися з пігментацією. Засіб знижує вироблення меланіну, перешкоджаючи утворенню небажаних плям на шкірі, і сприяє посиленню природного імунітету. Вітамін Е чинить антиоксидантну дію і живить, а насичена киснем формула забезпечує глибший вплив активних інгредієнтів. Результат — освітлена, зволожена і пружна шкіра обличчя.

Pelart Laboratory Collagen Matting Cream SPF 30

21 Pelart Laboratory Collagen Matting Cream SPF 30

Завдяки багатому набору активних компонентів, Pelart Laboratory Collagen Matting Cream SPF 30 має легку текстуру і забезпечує матуючий ефект. Крем має високий ступінь захисту від ультрафіолету і перешкоджає фотостарінню шкіри, а кофеїн, сквалан і колаген забезпечують ліфтинг-ефект і стимулюють регенерацію клітин.

У цю добірку ми постаралися включити найцікавіші продукти, які допоможуть тобі зробити шкіру ще більш ідеальною. Якщо ти вже знайома з класними засобами made in Ukraine, які тебе вразили, ласкаво просимо в коментарі! І, якщо було інформативно, не забудь поставити «сердечко». 🥰

Читай також:

1 Серпня / 2023 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA