Косметичні тканинні маски: панацея чи обман?

Щоб шкіра обличчя виглядала молодою та здоровою, необов’язково регулярно відвідувати косметолога: достатньо підібрати правильний догляд. В арсеналі сучасної дівчини — щоденна доглядова косметика, а також косметичні процедури, які легко можна провести вдома. Для цього вам знадобитися тільки тканинна маска і трохи вільного часу.

Час читання: 2 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Користь і особливості застосування

Користь і особливості застосування

Тканинна маска — відносно новий продукт. Її регулярне використання 1-3 рази на тиждень дозволяє підтримувати внутрішньоклітинне здоров’я шкіри обличчя. Вона безумовно корисна, оскільки:

  • зволожує глибокі шари епідермісу;
  • стимулює вироблення колагену та еластину;
  • відновлює тонус;
  • розгладжує мімічні зморшки;
  • омолоджує та уповільнює процес старіння шкіри;
  • вирівнює колір обличчя.

Наносити маску потрібно всього на 10-20 хвилин. Після нетривалої процедури обличчя виглядає більш свіжим, зникають ознаки втоми та підтягується овал обличчя.

Цікаво по темі: Найкращі засоби проти вікових змін шкіри

На відміну від інших видів косметики з аналогічним складом, тканинні маски містять вищу концентрацію активних речовин. Завдяки щільному контакту основи зі шкірою вітаміни, мінерали та інші компоненти краще поглинаються, а це означає, що організм отримує більше корисних елементів.

Доглядаючи за обличчям, також не варто забувати про шию. Зволожити та підтягнути її допоможе сироватка, яка залишається в пакуванні продукту.

Ймовірна шкода та протипоказання

Ймовірна шкода та протипоказання

Усе добре, що в міру. Це твердження стосується і косметичних процедур. Неправильно вибраний продукт, а також його занадто часте використання може призвести до появи жирного блиску або надмірної сухості, подразнення і навіть в’ялості шкіри.

Один із наслідків використання продукту, який вам не підходить, — алергія. Тому завжди звертайте увагу на склад, а перед використанням маски відріжте від неї крихітний шматочок і протестуйте його на шкірі біля ліктя впродовж 5 хвилин.

Цікаво по темі: ТОП-5 масок для обличчя з лікувальної глини

Якщо на обличчі є відкриті рани або проблеми алергічного, інфекційного чи грибкового походження, із застосуванням цього виду косметики доведеться почекати.

Види тканинної косметики

Види тканинної косметики

Спочатку тканинна маска була придумана як щотижнева нічна home-spa процедура для відновлення водного балансу зневодненої та втомленої від декоративної косметики шкіри.

Сьогодні також з’явилися інші види косметичних продуктів на тканинній основі з різними ефектами:

  • очищення;
  • живлення;
  • регенерація, омолодження;
  • відбілювання, освітлення;
  • тонізування, домашній ліфтинг;
  • відлущування.

Якщо проводити кілька маскових процедур із різним ефектом поспіль, закінчувати косметологічний сеанс слід продуктом, який знижує вироблення себуму і звужує пори.

Особливості корейських тканинних масок

Корейські тканинні маски відрізняються від інших продуктів новітньою рецептурою з натуральними, іноді екзотичними компонентами. У них використовується мінеральна або льодовикова вода, яка обов’язково проходить біологічне очищення.

Крім цього, на світовому ринку корейських виробників вирізняє величезний асортимент доглядової косметики, зокрема й тканинних масок, які вирішують одночасно кілька проблем. Перш ніж надійти в продаж, новинки проходять багаторівневе медичне тестування. Їхнє пакування оригінальне і зручне, якість товару бездоганна, а ціни більш ніж доступні.

Цікаво по темі: Найкращі б’юті засоби літа 2020

Рейтинг тканинних масок від EVA Blog

Щоб допомогти вам обрати якісний догляд за шкірою обличчя, ми склали рейтинг тканинних масок, популярних серед постійних покупців мережі магазинів EVA.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Pearl

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Pearl

Відкриває ТОП-5 продукт Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Pearl, призначений для покращення стану шкіри і зовнішнього вигляду загалом. Тканина, просочена есенцією, діє швидко та ефективно. Усього за 15 хвилин процедура інтенсивно зволожує, робить шкіру пружною і розгладжує неглибокі «гусячі лапки». Накладати маску потрібно обережно, уникаючи попадання рідини в очі.

Dr. Jart+ Ceramidin Facial Mask

Dr. Jart+ Ceramidin Facial Mask

На 4-е місце потрапила Dr. Jart+ Ceramidin Facial Mask від корейського косметичного бренду Dr. Jart. Косметичний засіб швидко зволожує шкіру, живить і ефективно відновлює її вже після перших 15 хвилин використання. Крім того, гіпоалергенний продукт має наступні переваги:

  • надає здорового вигляду виснаженій шкірі;
  • робить віддтінок обличчя рівним;
  • включає корисні вітаміни і олії рослин.

Veraclara Gold & Peptide

Veraclara Gold & Peptide

Корейський засіб Veraclara Gold & Peptide не випадково посів 3-є місце. Поєднання екстракту колоїдного золота і білкові молекули пептиди — надзвичайно корисна “їжа” для шкіри. За 15 хвилин продукт здатний створити диво: зволожити і регенерувати шкіру, а також зробити її м’якою і еластичною.

Eyenlip Super Food Broccoli Mask

Eyenlip Super Food Broccoli Mask

На 2-му місці опинилася дворівнева пілінг-маска Eyenlip Super Food Broccoli Mask. Вона підходить жінкам із будь-яким типом шкіри. Особливий екстракт брокколі повертає здоровий і сяйливий відтінок, розгладжує мікрорельєф, заспокоює будь-які запальні процеси. За відгуками, після такої 20-хвилинної процедури обличчя виглядає на кілька років молодшим.

Elizavecca Aqua White Water Illuminate Mask

Elizavecca Aqua White Water Illuminate Mask

Ця корейська багатофункціональна тканинна маска є беззаперечним лідером у рейтингу EVA Blog. Фактично це набір 3 в 1, який підходить для будь-якого типу шкіри та складається з:

  1. Очищувальної пінки.
  2. Тканинної маски з витяжкою з листя чайного куща, насіння чіа і гіалуроновою кислотою, яка одночасно зволожує, живить, знімає запалення і відбілює епідерміс.
  3. Оригінальної сироватки, що захищає шкіру від зневоднення.

Відзначимо, що ціна південнокорейської Elizavecca Aqua White Water Illuminate Mask приємно здивує всіх.

Косметичні маски — це не панацея від усіх проблем, але й не обман, а простий, ефективний, приємний і недорогий спосіб домашнього догляду за шкірою обличчя. Регулярні процедури надають шкірі свіжий і доглянутий вигляд, тож не нехтуйте цим видом догляду та вибирайте продукт, який підходить саме вам.

Читайте також:

Dr. Jart+ Ceramidin Facial Mask

133.00
Купити

Elizavecca Aqua White Water Illuminate Mask

53.00
Купити

Veraclara Gold & Peptide

39.00
Купити

Eyenlip Super Food Broccoli Mask

12.00
Купити

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Pearl

24.00
Купити
30 Січня / 2022 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Надія

    Як би не Ви, я б і не дізналась про цей бренд! Дякую)

  2. Ірина

    Дуже хочетьсч спробувати нову серію. З віком потрібно підібрати те, що підходить саме найкраще.

Рекомендовані статті