Топ б’юті-засобів 2020 для літа: оновлюємо косметичку

Літо ось-ось закрутить нас у танці тепла та яскравого сонця, тому виглядати хочеться особливо привабливо, ефектно й доглянуто. У цьому допоможе правильна літня косметика. Сьогодні ми приготували дещо особливе, що допоможе створити яскравий настрій, — топ найкращих б’юті-засобів літа 2020.

Топ бьюти-средств 2020 для лета | Eva Blog

Цікаво по темі: «Літній офісний гардероб: як дотриматися дрес-коду й не зійти з розуму від спеки»

Рейтинг б’юті-засобів, що мають бути у кожної цього літа

Літній догляд і макіяж істотно відрізняється від зимового. Сонце, вітер і солона морська вода пересушують шкіру й волосся. А якщо додати ще кондиційоване повітря в приміщенні та спеку на вулиці — отримаємо втомлену шкіру, тьмяне волосся й туш, що віддрукувалася на повіках. Щоб пережити спеку й при цьому бездоганно виглядати, ми вирішили допомогти вам зібрати літню косметичку з б’юті-засобами для волосся, тіла, обличчя та набором мініатюр, незамінних де й коли завгодно.

 

Засоби для обличчя

Средства для лица

Чим вища температура за вікном, тим легший одяг, а разом з ним — усі доглядові та декоративні б’юті-засоби. Яскраве сонце примушує частіше жмуритися, а це значить, що треба подбати про пружність шкіри навколо очей. Разом з тим туш має бути достатньо стійкою, щоб не плавитися від спеки, тональний крем — захищати від ультрафіолету, а тіні — не скочуватися у складках повік.

Що додати у свою косметичку, щоб виглядати ідеально:

  1. Догляд за шкірою навколо очей — зволожувальний гель Uriage Eau Thermale Aqua Precis на основі альпійської термальної води.
  2. Зволоження всього обличчя — аква-флюїд L’Orе́al Paris «Геній зволоження» з алое, гіалуроновою кислотою й мінералами. До речі, це ще й чудова основа під макіяж.
  3. Корекція тону й захист від сонця — легкий тональний крем Lamel SUNWAVE FOUNDATION з SPF 30. Б’юті-засіб пом’якшує та зволожує шкіру, захищає від дії ультрафіолету. Вибираючи свій відтінок, не забувайте, що влітку навіть у місті шкіра стає злегка темнішою.
  4. Легкий акцент — стійкі олівці для очей Lamel Professional Sun Wave у ніжному перламутровому та блакитному відтінках. Їх можна використовувати для стрілок або зафарбовувати всю повіку.
  5. Яскравий акцент на очах — олівці Lamel Professional Oh My color eye liner в дуже соковитих і насичених відтінках ультрамарин, рожевий, лайм і жовтий.
  6. Водостійка туш для вій — для виразного макіяжу в будь-яку пору року. Вибирайте чорну Lash Sensational від Maybelline New York. А якщо любите експериментувати, спробуйте синю або фіолетову туш зі сценічним ефектом Vivienne Sabo Cabaret Premiere.

Цікаво подивитися: «Трендовий денний макіяж для літа»

Б’юті-засоби для волосся

Бьюти-средства для волос

Крім стандартних шампуню та бальзаму-кондиціонеру, влітку наше волосся потребує захисту, живлення та зміцнення.

Рекомендуємо додати до свого догляду такі б’юті-засоби:

  1. Зволоження та захист від UV-випромінювання — спрей ESTEL Curex SUNFLOWER з олією персика й бджолиним воском.
  2. Боротьба з випадінням — сироватка в ампулах GEN 96 genetic lab Anti-Hair Loss Theatment Ampoules. Це дуже багатофункціональний б’юті-засіб: покращує живлення шкіри голови й волосся, призупиняє випадіння.
  3. Захист при укладанні — термозахисний спрей Got2b by Schwarzkopf, що зберігає блиск, гладкість, захищає волосся від пошкоджень високими температурами.
  4. Відновлення, розгладження, екстремальний блиск — рідкі кристали Brelil ARGAN. У складі б’юті-засобу — арганова олія, вітаміни й екстракт алое.

Засоби для тіла

Средства для тела

Якщо ваш найкращий одяг для літа — спідниці, сукні та шорти, тоді вам точно треба додати в свою косметичку легку олійку з шимером, яка створить красиве сяйво. І звичайно, хороший зволожувальний б’юті-засіб для ніжок, щоб довше зберегти педикюр у відкритому взутті.

Вибір EVA:

  1. Зволоження та сяйво — суха олія з шимером Lamel Dry Shimmering Body Oil. Чудово пом’якшує, попереджає зневоднення, миттєво поглинається. Можна використовувати як зволожувальний лосьйон або декоративний засіб.
  2. Ідеальна гладкість ніг — маска Lirene «Бездоганні ніжки», яка ретельно відлущує ороговілі клітини й ніжно доглядає за шкірою.
  3. Глибоке зволоження для ніг — крем Garnier «Інтенсивний догляд» з соком канадського клена й алантоїном. Цей б’юті-засіб наповнює шкіру цінною вологою та запускає процеси регенерації.

Улюблені літні процедури для тіла — скраб та обгортання. Вони допомагають зробити шкіру оксамитовою, зменшити прояви целюліту та просто приємно відпочити. Про те, як і з якою косметикою робити скраби та обгортання, ми говорили в EVA Blog.

Міні-версії: набір б’юті-засобів, які зручно носити з собою

Мини-версии

Виходячи з дому, візьміть з собою базовий набір мініатюр: маленький флакон парфумів, пару патчів, термальну воду та матуючі серветки.

Мастхев б’юті-засобів літа 2020:

  1. Парфумована вода Juliette Has A Gun Not A Perfume в міні-флаконі — розкішний весняно-літній аромат, який більше підкреслює природний запах вашої шкіри, ніж створює його.
  2. Пара зволожувальних патчів під очі Via Beauty з наносріблом і гіалуроновою кислотою, щоб у будь-який момент освіжити погляд.
  3. Матуючі серветки MAY face для видалення жирного блиску й бездоганної матовості. Вони попереджають забруднення пор, появу акне — ідеальний б’юті-засіб для власниць жирної та комбі шкіри.
  4. Термальна вода від бренду Vichy, яка заспокоює, зволожує, відновлює і чудово освіжає протягом дня — завдяки унікальному складу з 15 мінералами.

Цікаво по темі:« Тренди літнього манікюру»

Оновіть свою косметичку новими б’юті-засобами з EVA, і нехай це літо буде особливо яскравим і незабутнім!

Рекомендуємо по темі:

Термозащитный спрей Got2b by Schwarzkopf, для укладки волос

170.00
Купити

Спрей ESTEL Curex SUNFLOWER увлажнение и защита от UV-лучей

175.00
Купити

Маска для ног Lirene отшелушивающий Безупречная ножки

145.00
Купити

Гель для кожи вокруг глаз Uriage Eau Thermale Aqua Precis Увлажняющий

483.00
Купити

Ампулы для волос GEN 96 genetic lab Anti-Hair Loss Theatment Ampoules против выпадения

149.00
Купити

Карандаш для глаз Lamel Professional Oh My color eye liner

34.95
Купити

Жидкие кристаллы Brelil ARGAN

221.00
Купити

Карандаш для глаз Lamel Professional Sun Wave

88.00
Купити

Парфюмированная вода Juliette Has A Gun Not A Perfume женская

144.00
Купити

Тушь для ресниц Vivienne Sabo Cabaret Premiere со сценичным эффектом

110.00
Купити

Патчи под глаза Via Beauty гидрогелевые увлажняющие с наносеребром и гиалуроновой кислотой

14.00
Купити

Крем для ног Garnier Интенсивный уход для очень сухой кожи восстанавливающий

110.00
Купити

Аква-флюид L’Oreal Paris Гений Увлажнение для нормальной и смешанной кожи лица

249.00
Купити
9 Червня / 2020 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA