Що має бути в універсальній жіночій косметичці: ТОП популярних товарів минулої Чорної п’ятниці

Що таке універсальна косметичка? Це такий набір косметики, у якому немає зайвого, а кожен продукт цінний, корисний і відповідає за свій результат. У теорії все просто, та на практиці буває складно зрозуміти, з чого почати. Особливо коли навколо так багато класних товарів і не знаєш, які з них спробувати першими.

У найочікуваніший період знижок пропонуємо подивитися на популярні товари минулої Чорної п’ятниці та зібрати два варіанти базових косметичок: для макіяжу та догляду. До речі, якщо тобі цікаво, як проходила минула Чорна п’ятниця в EVA.UA, про це можна дізнатися з нашого матеріалу Б’юті-шопінг з розумом: що варто купити в Чорну п’ятницю?

Базова косметичка для макіяжу

З популярних товарів минулої Чорної п’ятниці склали б’юті-капсулу — набір універсальних продуктів, які відмінно поєднуються між собою й допомагають створювати різні макіяжі на всі випадки життя. Ми писали про те, що загалом включає у себе базова косметичка, тепер розглянемо конкретні приклади.

ВВ-крем Missha

Якщо захочеш захистити шкіру від дії ультрафіолету (читай — фотостаріння й пігментації) та зробити її тон рівним, поклади до своєї косметички BB-крем Missha M Perfect Cover BB Cream. Продукт рівно лягає, не підкреслює лущення, круто зволожує та має фактор захисту SPF 42.

Туш Vivienne Sabo

Мініатюрний тоненький аплікатор Vivienne Sabo Cabaret Artistic Volume Mascara оцінять усі, а особливо дівчата з глибоко посадженими очима або навислою повікою. Пластикова щіточка працює вкрай акуратно, добре розділяє та робить вії пишними — «ефект сценічного обсягу» в дії.

Розсипчаста рисова пудра Paese

Основна перевага прозорої рисової пудри Paese Hi Rice! Coloured Rice Powder — це вміння матувати шкіру та фіксувати макіяж. Серйозні недосконалості вона не перекриває, адже це робота для консилера, зате пудра чудово справляється з контролем жирного блиску й підлаштовується під природний тон обличчя.

До речі, рисова пудра тобі стане в нагоді не тільки для всього обличчя, але й зафіксує тіні: набери трохи продукту на пухнастий пензель, прибери надлишки та пройдися по повіках.

Гель-фіксатор для брів Belor Design

Акуратні природні брови — у самому епіцентрі трендів, а прозорий гель-фіксатор Belor Design Fixtop буквально за два рухи допоможе привести їх у порядок. Його можна використовувати поверх олівця, помадки, тіней або як самостійний продукт — як тобі більше подобається. Та навіть без заповнення форми брови, укладені гелем «волосок до волоска», виглядають об’ємно та виразно.

Палетки Lamel Professional та Eveline Cosmetics

Можна скільки завгодно говорити про універсальність н’юдових тіней, але палітра з рожевими тонами гарантовано урізноманітнює твій денний і вечірній мейк. Поєднуй сяючий рожевий з Lamel Professional Look Into My Eyes Eyeshadow Palette з матовою помадою або матові Eveline Cosmetics Ruby Glamour Eyeshadow Palette — з мерехтливим блиском для губ. Вони ж, до речі, ідеально підійдуть для створення трендових винних смокі.

Цікаво по темі: Купуй у Ці Дні на Black Friday — збирай оригінальні подарунки на Новий рік

Універсальна доглядальна косметичка

На десерт у нас — топ популярної доглядальної косметики. Усі засоби не тільки корисні, але й приємні у використанні, та, що важливо, підходять усім типам шкіри.

Сироватка Elizavecca

Напевно, ти чула про чарівну дію гіалуронової кислоти на шкіру? Цей компонент інтенсивно зволожує, розгладжує, зменшує видимість пір, захищає від агресивного зовнішнього середовища. Elizavecca створили сироватку Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%, що на 97% складається з гіалуронової кислоти. У її складі також є інгредієнти, які запускають регенерацію та стимулюють вироблення колагену.

Патчі Senana

Гідрогелеві патчі — універсальний ранковий помічник, коли хочеться зволожити, підтягнути шкіру навколо очей і тим самим зробити погляд більш відкритим. Але є одне «але»: при всіх своїх чарівних властивостях деякі патчі так і хочуть кудись втекти. Щоб весь час не повертати їх на місце, обирай максимально тоненькі, наприклад, від бренду Senana. Тонкі подушечки, просочені сироваткою з екстрактом водоростей, частинками золота і іншими корисними компонентами, відмінно тримаються на шкірі.

Пілінг-скатка Mizon

Будь-яка зволожувальна косметика працюватиме краще, якщо їй не заважатимуть ороговілі клітини шкіри. Наш епідерміс постійно оновлюється: якісь клітини відмирають і замість них з’являються нові. Прискорити процес відновлення й отримати максимум від подальшого догляду можна за допомогою пілінг-скатки Mizon Special Care Apple Smoothie Peeling Gel. Фруктові кислоти діють дбайливо та м’яко, а тому ця скатка сумісна навіть з чутливою шкірою.

Маска Dr. Jart +

Маски для обличчя, крім очевидних плюсів у вигляді зволоження й поліпшення кольору шкіри, мають у собі прихований зміст під назвою «15 хвилин релаксу». Подбати про себе та приємно провести час допоможе альгінатна маска Dr.Jart + Shake & Shot Rubber Hydro Mask на основі зволожувальних, відновлювальних і антиоксидантних компонентів.

Шампунь Esthetic House і незмивний догляд CHI

Пошкоджене, сухе, кучеряве волосся — що спільного? У всіх трьох випадках його структурі бракує будівельного білка, який забезпечує блиск, гладкість і слухняність. Заповнити пустоти та зміцнити структуру волосся допоможуть засоби з рослинними білками (протеїнами):

Ось такий необхідний мінімум у нас вийшов. Залежно від способу життя, особливостей шкіри й волосся ти можеш доповнити його іншими засобами, які тобі потрібні та підходять. Тим більше, що Ці Дні в EVA — прекрасний привід порадувати себе приємним і вигідним б’юті-шопінгом. Як отримати задоволення та заощадити, розповідаємо в статті Час вигідного шопінгу: 5 порад для економії в Чорну п’ятницю.

Твоя універсальна косметичка не буде повною, якщо до неї не додати улюблену косметику зірок! Про це розповімо у наступному відео:

BB-крем для обличчя Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42/PA +++

375.00
Купити

Сироватка Elizavecca Witch Piggy Hell Pore Control Hyaluronic Acid 97%

210.00
Купити

Туш для вій Vivienne Sabo Cabaret Artistic Volume Mascara

143.00
Купити

Гель-фіксатор для брів Belor Design Fixtop

93.00
Купити

Безсульфатний протеїновий шампунь Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo

170.00
Купити

Пілінг-скатка для обличчя Mizon Special Care Apple Smoothie Peeling Gel

257.00
Купити

Розсипчаста рисова пудра для обличчя Paese Hi Rice! Coloured Rice Powder

171.00
Купити

Палетка тіней Eveline Cosmetics Ruby Glamour Eyeshadow Palette

184.00
Купити

Палетка тіней Lamel Professional Look Into My Eyes Eyeshadow Palette

499.00
Купити

Альгінатна маска для обличчя Dr.Jart + Shake & Shot Rubber Hydro Mask

167.00
Купити

Відновлювальний комплекс для волосся CHI Silk Infusion

51.00
Купити

Гідрогелеві патчі для шкіри навколо очей Senana

145.00
Купити
17 Листопада / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Вікторія

    Все дуже супер.

Рекомендовані статті
12 найкращих брендів корейської косметики
21 Грудня / 2023 Догляд за обличчям
Легкий макіяж для початківців
16 Березня / 2023 Краса
VISUAL by EVA