5 цікавих квіткових ароматів

Від початку ХХ століття жіноча парфумерія пройшла довгий шлях: від монокомпонентних парфумерних виробів до складних альдегідних композицій. Але сьогодні, як і сто років тому, парфумерним царством безроздільно правлять квіткові аромати. Це найчисельніша і найрізноманітніша група, у якій можна знайти екземпляри для будь-якого сезону, будь-якого віку і на будь-який смак.

Більше про жіночі, і зокрема квіткові, аромати розповість наша стаття про парфуми, які подобаються чоловікам. А для цього матеріалу ми відібрали 5 весняних і весняно-літніх ароматів з асортименту мережі магазинів EVA, які наочно демонструють, якою різною і багатогранною може бути жіноча парфумерія з квітами у серці.

 

Gucci Bloom

Група ароматів: квіткові.
Початкова нота: зелені ноти, апельсин.
Нота серця: тубероза, жасмин самбак, квіскваліс індійський.
База: мускус, сандал, ваніль, корінь іриса.

Креативний директор Gucci Алессандро Мікелє разом з парфумером Альберто Моріясом втілили у своєму парфумі ідею «живого саду», у якому переплітаються сотні ароматів свіжих трав і квітів.
Терпка солодкість білих квітів гармонійно поєднується зі свіжістю зелені. Ноти жасмину дивовижним чином переплітаються з п’янким ароматом туберози, не перекриваючи, а доповнюючи один одного. Квіскаліс надає парфумам легку пудровість, а корінь ірису створює чуттєвий фініш.
Творці Gucci Bloom присвятили свій парфум сучасній енергійній жінці, яка прагне бути різною, емоційною і вільною.

Gucci Bloom в інтернет-магазині

 

Dolce&Gabbana Dolce Garden

Група ароматів: квіткові гурманські.
Початкова нота: мандарин, магнолія, неролі.
Нота серця: кокос, іланг-іланг, франжипані.
База: сандал, ваніль, мигдальне молочко.

Dolce Garden – це літній квітковий парфум з солодкими фруктовими, десертними і кремовими нотами. Виразний кокос і його супутники – ваніль та мигдаль подарують справжню насолоду поціновувачкам гурманських ароматів.
Dolce Garden – це той випадок, коли заявлена квіткова композиція виступає скоріше фоном, ніж провідним компонентом. Тим не менш у парфумі відчутна м’яка але переконлива присутність магнолії та неролі.
Аромат підкреслює дівочу ніжність і чуттєвість та створює чудовий сонячний настрій. Він підійде молодим дівчатам, романтичним, мрійливим, але розважливим і з веселою вдачею.

Dolce&Gabbana Dolce Garden в інтернет-магазині

 

Masaki Matsushima Matsu Sakura

Група ароматів: квіткові фруктові.
Початкова нота: лічі, груша.
Нота серця: цвіт японської вишні, солодкий горошок.
База: пачулі, мускус.

Японський Дім Masaki Matsushima віддав данину поваги квітучому національному символу.
Сакура – досить незвичний парфумерний компонент, який, однак, припав до душі багатьом західним пошановувачкам. Вона по-східному коректно вступає у свої права, але, виступивши на передній план, японська вишня звучить чітко і переконливо.
Ніжність квіткових нот у парфумі підкріплюється солодкістю груші і екзотичною кислинкою лічі, а пачулі і мускус створюють виражений шлейф. Sakura знайде прихильниць серед жінок, у чиєму характері стриманість йде пліч-о-пліч з чуттєвістю.

Masaki Matsushima Matsu Sakura в інтернет-магазині

 

Lanvin Eclat de Fleurs

Група ароматів:фруктові квіткові.
Початкова нота: груша.
Нота серця: фрезія, троянда, жасмин самбак.
База: білий мускус, сандал.

Солодкий, але не перенасичений, грушевий старт змінюється захоплюючою квітковою симфонією з мускусною базою.
Аромат Lanvin Eclat de Fleurs асоціюється з полотнами імпресіоністів, де окремі легкі мазки у пастельних тонах складають цілісну композицію. Тут є і сонячні відблиски, і відчуття свіжості, і, звичайно, яскрава квіткова розсип в усій її кольоровій багатоманітності.
Легкий, приємний, але ненав’язливий, весняно-літній парфум стане відданим супутником молодих дівчат на правах базового аромату на кожен день.

Lanvin Eclat de Fleurs в інтернет-магазині

 

Armand Basi In Me

Група ароматів: квіткові шипрові.
Початкова нота:рожевий грейпфрут, рожевий перець, імбир, малина.
Нота серця: жасмин самбак, індійський жасмин, апельсиновий цвіт, троянда, магнолія.
База: ірис, пачулі, сандал, кашмирське дерево.

Впродовж свого тривалого і послідовного розкриття In Me розповідає цілу історію.
Тріо соковитої малини, магнолії і троянди створює неповторне перше враження, яке залишатиметься з вами впродовж кількох перших годин. Підкріплює це враження терпкий дует імбиру та рожевого перцю. Натомість присутність жасмину дещо розбавляє загальну щільність і густоту аромату.
Деревні ноти бази, які вступають в свої права згодом, роблять аромат In Me вишуканим і зрілим. Наповнення парфумів глибоке, багатогранне і елегантне – гідне справжньої пані.

Armand Basi In Me в інтернет-магазині

 

Жіноча парфумерія на основі квітів є справжнім захопленням для багатьох жінок і дівчат. Адже квіткові аромати – це дивовижний світ мрій, почуттів, ніжності і тонких жіночих емоцій. Світ, у який необхідно поринути хоча б раз.

10 Травня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *