ТОП-9 найкращих жіночих ароматів для літа

Літо — це не тільки спекотне сонце, але й прохолодні вечори, і проливні дощі, що змивають з міста пил і приносять свіжість. Так само і з ароматами: залежно від погоди та настрою влітку можна носити як невинно-легкі, так і інші, більш цікаві, але теж цілком літні композиції парфумерії. У сьогоднішній добірці ЄВА Блог — ТОП-9 ароматів, з якими буде асоціюватися літо.

Час читання: 5 хвилин та склянка лимонаду 🥤

статья доступна на русском языке

Які аромати підходять для літа?

Жіночі літні парфуми

Будь-які, які тобі подобаються й не надто важкі. Можна обрати полегшену версію улюбленого стійкого парфуму або освіжаючу трендову новинку. 100% попадання в ціль — делікатні та легкі, виключно літні аромати:

  • морські, або акватичні, в яких можна відчути свіжість гірського повітря та морський бриз;
  • квіткові — найбагатша група, у яких може бути присутнім цілий букет або одна сольна нота;
  • зелені, або трав’янисті, з запахом свіжої зелені й лісу;
  • фруктові з нотами стиглих фруктів або ягід.

Стійкі літні аромати

Чому влітку на рівні інтуїції хочеться легких парфумів — про це говоримо в статті «Літні аромати: особливості розкриття».

А якщо не боїшся експериментів з парфумерією і для літнього вечора хочеш чогось цікавішого, ніж класична свіжість, вибери більш яскравий, але не душний парфум з натяком на недомовленість. Думаєш, це складно і великий ризик промахнутися? Ми в ЄВА Блог про все подбали та склали ТОП літніх парфумів під будь-який твій настрій.

ТОП літніх ароматів для жінок від EVA Blog

Надихаємося нескінченними морськими відтінками, пахощами квітів та смаком стиглих фруктів.

1. Парфумована вода Lanvin Eclat d’Arpege — ніжний літній аромат з красивою квітковою гамою, у якій лідирує півонія. Цей ненав’язливий запах хороший на всі випадки життя, саме тому він такий популярний.

Lanvin Eclat d'Arpege

Цікаво по темі: Куди і як наносити парфуми, щоб аромат тримався довше

2. Туалетна вода Versace Bright Crystal. Коли не знаєш, що сьогодні одягнути — вибирай рожевий Версаче. Його літній запах сповнений квітів і свіжості з легкими пряними й деревними відтінками.

Versace Bright Crystal

Цікаво по темі: Капсульна косметичка на літо: 6 необхідних засобів

3. Парфумована вода Angel Schlesser Essential — яскравий і грайливий запах, який не втомлює монотонністю. Розкривається на шкірі поступово, переливаючись нотами квітів, деревини та пудри.

Angel Schlesser Essential

 

4. Парфумована вода Calvin Klein Euphoria — це не тільки літній шлейфовий аромат, його краса чудово звучить у будь-яку пору року. Пахне стиглими фруктами, серед яких яскраво відчутний гранат. М’якої пудровості додають ноти орхідеї та деревини. Сподобається поціновувачкам східних ароматів.

Calvin Klein Euphoria

 

5. Парфумована вода Lanvin Marry Me — як свіжий букет жасмину в хмаринці з цитрусових нот. Запах цілком універсальний і чудово поєднується з класичним і кежуал стилем.

Lanvin Marry Me

 

6. Туалетна вода Antonio Banderas Blue Seduction — істинно літній жіночий аромат, який взимку звучить морозно-кришталево, а в теплу погоду стає дуже багатогранним. Переливається на сонці цукровими цитрусами, динею, грушею й малиною.

Antonio Banderas Blue Seduction

Цікаво по темі: Зіркові аромати: парфумерні лінійки від знаменитостей

7. Парфумована вода Elizabeth Arden Green Tea іскриться зеленню та огортає свіжою чистотою, немов крапля роси на чайному кущі. Твій персональний лимонно-чайний антидепресант.

Elizabeth Arden Green Tea

 

8. Туалетна вода Dolce & Gabbana Anthology L’Imperatrice 3 — нескінченно легкий літній аромат з фруктовими, озоновим та водяними нотами. Якщо тобі подобається, як пахне стиглий кавун у серпні, сміливо обирай Anthology L’Imperatrice 3.

Dolce & Gabbana Anthology L'Imperatrice 3

Цікаво по темі: Двофазна парфумерія: чим відрізняється від звичайної?

9. Туалетна вода Bvlgari Omnia Crystalline. Літній шлейфовий аромат підкорює своїм люксовим звучанням. Не солодкий, але свіжий і прозорий, мов краплі дощу на початку літа, що приносять делікатну свіжість. Бамбук, лотос, чай, мускус, підкладка з моху — в ньому все ідеально.

Bvlgari Omnia Crystalline

Такий наш ТОП найкращих літніх ароматів, які можуть підійти жінкам і дівчатам усіх професій і віку. Нехай ця добірка допоможе тобі знайти на 100% свій новий парфум, який буде подобатися, надихати та створювати приємні спогади.

А яка парфумерія складає твій персональний літній гардероб? Нішеві аромати, стійкі шлейфові чи популярні та трендові новинки? Поділись у коментарях!

 

Читайте також:

3 Липня / 2022 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA