Літні аромати: особливості розкриття

Правильно підібраний аромат здатен подарувати довгоочікуване відчуття прохолоди та свіжості, навіть коли за вікном екстремально висока температура. Саме тому в літню спеку замість насичених та тягучих парфумів ми інтуїтивно обираємо легкі та енергійні фруктові, квіткові, зелені, морські. Тож щоб не покладатися лише на інтуїцію, радимо вам ознайомитися з порадами EVA Blog. Так ви точно не прогадаєте з вибором літніх парфумів та вдало підкреслите свій яскравий настрій.

Які вони — літні аромати

Влітку краще носити легкі парфуми з нотами лаванди, екзотичних фруктів, цитрусів, трав, моря, зеленого чаю — вони огортають легкою, приємною та невимушеною хмаринкою. Щоб точно не прогадати, шукайте на упаковці з ароматом помітки fresh (свіжий), cologne (одеколон), l’eau (водний).Не варто бентежитися з приводу одеколону в цьому списку: це зовсім не той чоловічий одеколон, який спливає в уяві більшості з нас. Cologne — це парфумована продукція для жінок або чоловіків, яка містить мінімальну кількість ароматичних речовин. Завдяки цій своїй властивості одеколони з будь-якими нотами створюють легкий флер, що ніколи не перевантажує. А якщо ви не можете обійтися без улюблених зимових парфумів, наносьте їх лише краплинку, щоб не «задушити» себе та людей довкола.

Особливості розкриття літніх ароматів

Якщо не вдаватися до подробиць, то влітку наш нюх загострюється, шкіра стає теплішою, й парфум розкривається максимально повно та інтенсивно. Це призводить до того, що зимові аромати можуть стати неприємно важкими та задушливими. А от тонкі, майже непомітні взимку, композиції розкриваються красиво та виразно саме влітку.

Вважається, що ароматичні речовини підіймаються знизу догори, тому парфум рекомендується наносити на щиколотки, колінні згини тощо. При цьому навіть найсвіжіший літній аромат не варто наносити на шкіру на сонці, а особливо на пляжі. Компоненти композицій підвищують фоточутливість, в результаті чого шкіра ще більше потерпає від ультрафіолетового випромінювання. Ще одна причина цього: парфуми легко змити водою, а змішуючись із запахами засобів для сонцезахисту, вони здатні розкритися зовсім непередбачено.

Якщо відправляєтесь на пляж, краще за все нанести літні парфуми на аксесуари або одяг: прикраси з текстилю, пляжну сумку, капелюшок.

ТОП-5 цікавих жіночих парфумів для літа

5. Туалетна вода Aqua Allegoria Pamplelune від Guerlain

Неймовірна фруктово-цитрусова композиція, що має свіжість одеколону та стійкість парфуму Guerlain. Цей сяйливий та чуттєвий літній аромат подібний до легкого подиху морського бризу над сонячним та приємно терпкуватим грейпфрутом. Pamplelune з лінійки Aqua Allegoria — ідеальний літній парфум, що вдало пасує як до стриманого денного, як і яскравого вечірнього вбрання.

 

4.Туалетна вода Delicate Rose від Trussardi

Цей квітково-фруктовий коктейль викликає приплив сил та енергії. У ньому домінує нота троянди — символ жіночності, краси та королівської елегантності. Такі літні парфуми підкреслять не лише ваш бездоганний смак, але й статус. А їх стильний та компактний флакон зручно носити з собою.

 

3. Туалетна вода Graceful від LCF

Яскравий та сонячний, як саме літо, парфум Graceful неймовірним чином поєднує в собі романтичність та темперамент. Квітково-фруктова композиція відрізняється ненав’язливим та водночас виразним звучанням тонізуючих цитрусів у поєднанні з легкими солодощами. Ідеальний вибір для незабутнього літа!

 

2. Туалетна вода GREEN TEA MIMOSA від Elizabeth Arden

Зелений квітковий аромат перенесе вас до запашного квітучого саду, сповненого затишної прохолоди та ніжного літнього сонця. Композиція GREEN TEA MIMOSA розкривається освіжаючими нотами зеленого чаю, тонізуючих цитрусів та неймовірною красою квіток мімози. Цей аромат допоможе вам створити грайливий, романтичний настрій та відчути свою привабливість.

 

1. Туалетна вода Precious Jade від Sergio Tacchini

Стильний та витончений аромат відноситься до категорії зелених квіткових. Тонкі ноти цитрусових, соковитих фруктів та освіжаючого озону створюють особливий шлейф краси та ніжності. Парфум Precious Jade неодмінно сподобається жінці, що усвідомлює власну внутрішню силу, але замість того, щоб проявляти її, вміло користується своєю тендітністю та чарівністю.

 

Літо — це маленьке життя, сповнене неймовірних барв та вражень. Тож нехай ваші парфуми допоможуть зберегти у пам’яті найяскравіші спогади про сонячні дні, теплі вечори та фантастичний відпочинок!

3 Липня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *