Огляд найсексуальніших ароматів парфумів

З давніх часів запах вважають ключовим елементом спокуси. Тож коли хочеться зачарувати, крім візуального образу, варто приділити увагу вибору відповідного аромату парфумів. І як знати, можливо, саме він покладе початок довгій історії кохання, у якої не буде завершення.

Дивовижно, але чоловіки знаходять сексуальними дуже різні парфуми: деревні, солодкі, східні, квіткові та, звичайно, класичні. Які з них приваблюють і викликають бажання підійти ближче, говоримо в EVA Blog.

Цікаво на тему: У чому різниця між парфумами, парфумованою та туалетною водою

Квіткові сексуальні аромати

Парфюм з домінуючим квітковим звучанням здається чоловікам дуже привабливим. Він допомагає створити особливий настрій і разом з подарованими вам квітами зробить вас незабутньою.

Парфумована вода Armand Basi In Red. Бездоганний варіант, коли колір настрою — червоний. Її розкішна композиція складається з квітів і прянощів, головні з яких — троянда, жасмин, конвалія й листя фіалки, що плавно перетікають у розкішний шлейф з деревних і мускусних нот.

Парфуми BI-ES Paradiso — зовсім інша інтерпретація квіткового аромату, де квіти фліртують в обнімку з соковитими фруктами. Вся магія полягає в ніжному поєднанні кокоса, полуниці й водяних квітів, що звучать у серці парфуму, з захопливим шлейфом зі згущеного молока, кремового мускусу й сандалу. Ці парфуми — чудова ольфакторна компанія для вашого ефектного виходу.

Цікаво на тему. В обіймах нічного міста: новинки парфумів від City Spirit

Солодкі сексуальні аромати

Ніжні й насичені солодкі аромати — справжні шедеври парфумерії, створені професіоналами екстракласу. Вони схожі на екзотичний десерт, у якому багато солодкості, але є і свіжість, грайлива гірчинка і легка кислинка, ніби фрукти збризнули лимонним соком.

Парфумована вода Lanvin Eclat de Nuitмагнетичний аромат, що хвилює фантазію солодкістю квітів і фруктів. Він ненав’язливий завдяки першому враженню з нот чорної смородини та стиглого яблука, які втамовують спрагу та виступають прелюдією для домінуючих акордів білої фрезії, квітів апельсина та справжнього афродизіаку — жасмину. Особливу привабливість створюють аромати праліне, ванілі й сандалу в шлейфі парфуму.

Парфуми Demeter Fragrance Caramel. Приголомшливий моноаромат, теплий та однозначний, у центрі якого — грайливий запах смачної карамелі з ледь помітною гірчинкою та відтінком кави з вершками. Якщо ви і ваш обранець обожнюєте солодощі, тоді ці парфуми точно для вас двох.

Цікаво на тему: Моноаромати Le Bouquet

Деревні жіночі аромати

Розкішні деревні ноти пробуджують чуттєвість і сексуальність, перетворюючи носіння таких парфумів на відверту подорож.

Парфумована вода Angel Schlesser Essential — містична таємниця, яку так пристрасно хочеться розгадати. Її деревно-мускусне звучання невимушено починається з легкості бергамоту й червоної смородини, що потопають у красі квітів — троянди, фіалки, фрезії та півонії. Ця квіткова фантазія плавно перетікає в ноти ветіверу, сандалу, мускусу й білого кедру — спокуса в чистому вигляді.

Парфуми SWAROVSKI BEAUTY з глибокою, томною та неймовірно чуттєвою деревно-квітковою композицією. Традиційно легкі верхні ноти огортають шкіру ніжністю бергамоту, смородини й зеленого мандарину, щоб потім розпуститися чарівним букетом з жасмину, пачулів і троянди. Та справжня магія відбувається трохи пізніше — коли у всій красі розкриються ноти мускусу й сандалу.

Цікаво на тему: Рейтинг стійких помад для найщиріших поцілунків

Східні привабливі жіночі аромати

Смолисті, медові та разом з тим не важкі, ці парфуми — справжня пісня пустелі. Вона звучить пахощами квітів, фруктів, прянощів і солодкувато-терпких деревних півтонів.

Парфумована вода Escada Magnetism, талановите творіння легендарних парфумерів Steve DeMercado і Pierre Bourdon, п’янить і манить за собою. Відкривають її безтурботні та грайливі фруктові відтінки, які ніби за помахом чарівної палички перетворюються на хвилююче серце з квітів і прянощів, щоб лишитися на шкірі інтимним шлейфом з бальзамно-деревних тонів і карамельно-ванільної солодкості.

Парфуми Guy Laroche J’ai Ose. Їхня спокуса починається з фруктової ніжності, що згущується пряним диханням коріандру й альдегідів. У серці відчутні акценти сандалу, пачулів, жасмину, кедру та троянди. А мох, амбра й мускус, прикрашені блискучими краплями смолистого бензоїну, складають розкішний шлейф цих парфумів.

Цікаво на тему: Шосте чуття допоможе підібрати ідеальну пару… ароматів

Класика: сексуальні парфуми, які завжди будуть у моді

Неймовірні аромати, що лишаються поза трендами й актуальні незалежно від свого віку. Як хороше вино, з часом ці парфуми стають тільки краще.

Парфумована вода Guerlain Shalimar — легендарний шедевр великого маестро Jacques Guerlain, що розповідає історію кохання індійського імператора до його дружини. Східна казка починається сяйвом цитрусових нот, обрамлених медово-деревним звучанням кедру. Вишукане серце розкривається духмяно-димним поєднанням пачулів, ветіверу, троянди, жасмину й ірису. Хвилюючі ноти бази — шкіра, сандал, ваніль, ладан, цивета й опопонакс — підкреслюють жіночність і створюють томний шлейф.

Парфуми Chanel Chance — дуже чуттєвий аромат з квітково-шипрової групи з красивим поєднанням квітів і фруктів, які струнко обрамляються мускусом, пачулями й ваніллю. Ці парфуми — справжня сучасна класика, доречна для жінок і дівчат, для дня та вечора.

Одна відома жінка говорила: «Єдине, що я вдягаю на ніч, — це крапелька Chanel № 5». І вона має рацію, адже звабливих парфумів не так багато. Деякі з них встигли стати легендою, як Guerlain Shalimar, інші — абсолютно нові, як Lanvin Eclat de Nuit. Але є у цих парфумів дещо спільне: їх неможливо забути.

Guerlain Shalimar Парфюмированная вода женская

805.00
Купити

Armand Basi In Red Парфюмированная вода женская

638.00
Купити

Духи BI-ES Paradiso женские

149.00
Купити

Парфюмированная вода Lanvin Eclat de Nuit женская

428.00
Купити

Парфюмированная вода Escada Magnetism женская

531.00
Купити

Chanel Chance Духи женские

3363.00
Купити

Духи Demeter Fragrance Caramel женские

538.00
Купити

Духи SWAROVSKI BEAUTY женские

599.00
Купити

Angel Schlesser Essential Парфюмированная вода женская

697.00
Купити

Guy Laroche J’ai Ose Духи женские

992.00
Купити
16 Листопада / 2020 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *