7 квітково-фруктових ароматів для цієї весни

З настанням весни, попри всі обставини,  відчувається особливе натхнення, яким хочеться ділитися з усіма. Добрий настрій і прагнення позитивних змін уособлюють легкі квіткові, фруктові аромати та їхні варіації з додаванням деревних або фужерних акордів. Такий весняний парфум — справді особливий, з передчуттям яскравого літнього сонечка і свіжими спогадами про затишну зиму. У новій добірці від EVA Blog — 7 ароматів, котрі якнайкраще підходять для весняного настрою.

Туалетна вода Gian Marco Venturi Woman

Справжня жіночність

Оригінальний, чуттєвий і дуже тонкий аромат. Уже з перших секунд він захоплює в міру яскравою хвилею з квітів і фруктів, прикрашених шляхетним бергамотом. Парфум налаштовує на легкість, розслабленість, безтурботність. Дуже радимо познайомитися з ним усім прихильницям тонких напівпрозорих композицій.

Туалетна вода Armand Basi In Red

Ніжність оксамиту

Трепетний і пристрасний — це про відомий аромат In Red від Armand Basi. В його основі — легкі ноти цитрусів, соковитий бергамот і зовсім трохи прянощів. Флакон, прикрашений весняними гілочками, уособлює весну з її свіжістю та тонкою солодкуватістю квітів. Це аромат справжньої, щирої та впевненої в собі жінки, котра вміє жити повним життям.

Туалетна вода D&G Anthology L’Imperatrice 3

Розкіш справжньої королеви

Назва цього аромату говорить сама за себе. «Імператриця» — це вишуканість, елегантність і бездоганний смак. Звучання парфуму розкривається ніжними квітковими нотами, прикрашеними літніми відтінками кавуна та ківі. А чуттєвий шлейф із мускусу та цикламену додає виразності й загадковості. З таким ароматом ви відчуватимете себе справжньою королевою балу.

Парфумована вода Lanvin Modern Princess

Аромат для сучасних принцес

Ще один розкішний парфум для сучасних леді: чарівних і граціозних. Його яскраве звучання зіткане з нот смородини та яблука, огорнутих білими квітами та мускусом. Аромат переливається, немов коштовний камінь на сонці, й чітко асоціюється з літом. Ідеальний вибір для теплої весни!

Парфумована вода Elizabeth Arden Ardenbeauty

Солодка свіжість весняного ранку

Класичний аромат підкреслює жіночність і романтичний настрій. У ньому пряні акорди амбри, сандалу та бергамоту переплітаються з квітковими нотами лілії, орхідеї, лотоса. Приголомшлива композиція супроводжує свою власницю легким і тонким шлейфом. Вона однаково підходить як для особливих подій, так і на щодень.

Туалетна вода Antonio Banderas Blue Seduction

Тонка, легка, свіжа

З цим парфумом — хоч на ділову зустріч, хоч кататися на байку. Ноти екзотичних фруктів і квітів створюють грайливий і життєрадісний настрій. А бергамот і листя фіалки огортають шлейфом загадковості. Ідеально для жінок з яскравим, багатогранним характером.

Туалетна вода Angel Schlesser

Витончена граціозність

Якщо любите квіти, фрукти й шляхетні деревні акценти, тоді цей парфум точно вам сподобається. Angel Schlesser — це поєднання бергамоту, свіжих апельсинових квітів, ялівцю, конвалії та дрібки пікантного перцю. Туалетна вода створена саме для весни, коли яскраве сонечко вже дарує теплий настрій, а до літньої спеки ще далеко.

Зачаровувати красою, поєднувати в собі безневинний флірт і глибинний магнетизм, почуватися справжньою королевою, бути граціозною чи яскравою… Будь-який настрій доповнить вдало підібраний аромат! Купуйте парфуми своєї весни на EVA.UА.

Туалетная вода D & G Anthology L’Imperatrice 3 женская 50мл

1499.00
Купити

Парфумована вода Lanvin Modern Princess жіноча 4,5мл

632.00
Купити

Туалетна вода Armand Basi In Red жіноча 30мл

425.00
Купити

Antonio Banderas Blue Seduction for Women Туалетна вода жіноча, 50 мл

217.00
Купити

Туалетная вода Gian Marco Venturi Woman женская 50мл

226.00
Купити

Парфюмированная вода Elizabeth Arden Ardenbeauty женская 50мл

270.00
Купити

Туалетна вода Angel Schlesser жіноча 30мл

385.00
Купити
26 Березня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Олександра

    Дуже корисні поради та рекомендаціїВідтепер намагатимусь ввести масаж обличчя у свою beauty-звичку, адже користь від нього колосальна!!!