ТОП-5 товарів, які купували на eva.ua в «Чорну П’ятницю»

Період грандіозних розпродажів минув, але в EVA приємні акції не закінчуються ніколи. Докладно про те, як економити кожного дня, ми говорили у статті «Лайфхаки, які допомагають заощаджувати на покупках». А просто зараз хочемо поділитися з вами популярними товарами, котрі найбільше купували на eva.ua в цю «Чорну П’ятницю».

Чорна туш для вій Bourjois VOLUME GLAMOUR

Ймовірно, ви теж помітили, що ця туш часто потрапляє до наших ТОПів. Улюблена класична щіточка овальної форми з рівними щетинками дозволяє ідеально профарбувати кожен волосок від коренів до самих кінчиків. А якісна формула, завдяки якій всі полюбили цей продукт, гарно тримається до самого вечора: не розтікається та не осипається.

Чорна туш Bourjois VOLUME GLAMOUR на eva.ua

ВВ-крем для обличчя Holika Holika Moisture Petit з SPF 30

Захищати шкіру обличчя від ультрафіолету потрібно не лише влітку, але і взимку. Жінки це знають і обирають корейський ВВ-крем Moisture Petit від Holika Holika. Він чудово приховує дрібні недоліки та вирівнює тон обличчя. А завдяки вмісту гіалуронової кислоти ще й гарно зволожує шкіру. Ідеальний засіб 3 в 1: санскрін, зволоження й вирівнювання тону!

ВВ-крем Holika Holika Moisture Petit з SPF 30 на eva.ua

Маска для волосся Brelil з олією каріте

Холодний вітер, перепади температур і пересушене повітря в приміщенні роблять свою справу, через що волосся втрачає свій блиск і цінну вологу. Щоб запобігти тьмяності та сухості, слід подбати про живлення і зволоження. Із цим завданням на відмінно справляється маска від Brelil. До її складу входить олія каріте, яка чудово зволожує сухе волосся, надає блиску, яскравості та не обтяжує.

Маска для волосся Brelil з олією каріте на eva.ua

Маска для блиску волосся Brelil на основі цінних олій

Універсальний продукт, що підходить для будь-якого типу волосся. У формулі цієї маски — комплекс із натуральних олій: арганової, макадамії й макасар. Завдяки їм засіб глибоко потрапляє в структуру волосся, робить його міцнішим, дарує життєву силу й енергію. Та найголовніше: ця маска дарує неймовірний ефект полірування волосся, в результаті чого воно набуває сяйливого блиску та здорового вигляду.

Маска для блиску волосся на основі цінних олій від Brelil на eva.ua

 

Живильна тканинна маска Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Panda

Ця весела корейська маска не лише підіймає настрій, але і якісно покращує стан шкіри. Висока концентрація активних компонентів — екстракту бамбука, броколі та ікри лосося — допомагає усунути сліди втоми, повернути обличчю свіжість і зволоженість. Чудовий варіант для ефективного експрес-догляду за втомленою шкірою!

Тканинна маска Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Panda на eva.ua

 

А що ви придбали для себе в цю «Чорну П’ятницю»? Напишіть нам у коментарях про свої обновки 😉

6 Грудня / 2019 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті