Камуфлюючий гель для нігтів: що це та як ним користуватися

Камуфлюючий гель — для багатьох ця назва нова, але б’юті-салони та нейл-майстри вже давно взяли його на озброєння. Якщо ваші нігті потребують зміцнення та вирівнювання, цей варіант для вас. А як правильно використовувати камуфлюючий гель, сьогодні розповість EVA Blog.

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Що таке камуфлюючий гель

Загалом це густий лак нейтральних (природних) відтінків. За кольором варіюється від світло-бежевого до трохи рожевих тонів. Такий гель допомагає приховати дефекти нігтьової пластини, не вдаючись до яскравого манікюру гель-лаком. У камуфлюючого гелю трохи інші властивості, тому він носиться довше і виглядає дуже природно. Одним словом, такий продукт створює імітацію натурального нігтя, одночасно зміцнюючи його.

Для чого потрібний камуфлюючий гель

Його використовують для:

  1. Нарощування форми. Стик між нігтиком і матеріалом практично непомітний.
  2. Ремонту нігтя. Гелем можна «залити» тріщину, запобігаючи відламуванню пластини.
  3. Вирівнювання. Він згладжує борозенки та нерівності.
  4. Зміцнення. Камуфлюючий гель створює додатковий шар, тому зламати ніготь стає складніше. Це ідеальний варіант для ламких нігтів.
  5. Маскування естетичних проблем. Наприклад, нерівномірний колір пластини, білі плямки тощо.

Пам’ятайте, що не можна приховувати грибок або інші медичні проблеми нігтьових пластин під гелем. За їх наявності зверніться за консультацією та лікуванням до лікаря.

Використовувати камуфлюючий гель можна як самостійно з базою, так і як зміцнювальний шар під декоративний манікюр.

Цікаво по темі: Як вибрати ідеальну пилку для нігтів

Види камуфлюючого гелю

На ринку представлено кілька видів маскувального гелю:

  1. Однофазний. Найпопулярніший, його наносять і як базу, і як основний шар, і як фінішний. Гель прозорий і досить в’язкий.
  2. Двофазний. Його наносять вже в три шари. Це досить рідкий матеріал, з яким потрібно обережно працювати. Внаслідок використання отримуємо покриття середньої міцності, тому двофазними гелями користуються рідше.
  3. Трифазний. Має рідку консистенцію, наноситься в кілька шарів. Після сушіння забезпечує міцне зчеплення з нігтем, добре вирівнює поверхню.

Базові камуфлюючі покриття для гель-лаку ідеально підходять для дівчат, які регулярно роблять френч. Якщо ви шанувальниця складної архітектури нігтя, теж бажано зміцнювати свою пластину камуфляжем для її здоров’я та довгого носіння манікюру.

Сьогодні в EVA Blog ми познайомимо вас з асортиментом полігелів. У каталозі представлені бренди, що випускають камуфлюючі гелі. Вибирайте продукт для себе чи роботи за приємними цінами!

Український бренд професійної косметики My Nail представляє камуфлюючий гель у семи відтінках кремового і рожевого. Продукт має середню в’язкість і високу пігментацію, тому вже після першого шару видно результат. Шанувальникам натуральних нігтів ідеально підійде нейтральний відтінок від My Nail.

Польський бренд Labi пропонує широку лінійку гелів. Вони просто ідеальні для френчу! Полігель має медову текстуру, тому чудово маскує западинки та тріщинки, а комплекс активних компонентів додатково зміцнює ніготь. Нюдова база підійде для стриманого манікюру, а якщо вам до душі щось яскраве, Labi має кольорові варіанти.

Камуфлююче покриття від Canni (Китай) випущене в нюдових кольорах. Полігель допоможе досягти ідеально рівної поверхні пластини перед нарощуванням. Продукт Canni можна носити самостійно, але краще закріпити прозорим гель-лаком. Тішить, що бренд випускає не тільки ніжно-рожеві відтінки: у його палітрі можна знайти глибокі темні тони.

Як користуватися камуфлюючим гелем

1. Гігієнічний манікюр

Готуємо руки та нігті до манікюру. Обробляємо антисептиком, видаляємо задирки, надаємо пластинам бажаної форми.

2. Підготовка пластини

Знежирюємо її. За бажання можна нанести праймер, але з камуфлюючим гелем працюють і на натуральний ніготь.

Лінія магазинів EVA фейсбук

3. Нанесення базового шару

Перший шар гелю потрібно наносити тонко, готуючи покриття до наступних шарів. У домашніх умовах краще працювати з рідкими полігелями: вони, звичайно, можуть бути з бульбашками повітря, але простіше розподіляються по нігтю. Перший шар полімеризуємо в лампі.

4. Завершення покриття камуфлюючого гелю

Далі наносимо ще 1-2 шари, кожен сушимо в УФ лампі. Якщо ви робите нарощування форми, то її треба вибудовувати та камуфлюючим гелем. Кожен шар потрібно добре полімеризувати.

Цікаво по темі: Зміцнюємо нігті в домашніх умовах

5. Фінішне покриття

Для нюдового манікюру тільки з камуфлюючим гелем наносимо кінцевий шар прозорого гель-лаку, сушимо. Якщо далі ви робитимете декоративний манікюр, останній шар ккамуфлюючого гелю висушуємо і далі працюємо зі звичайними гель-лаками за інструкцією.

Точний час полімеризації камуфлюючого лаку дивіться на пакуванні. У середньому це від 30 до 60 секунд у LED лампі, від 1 до 2 хвилин в УФ лампі.

Діліться враженнями, якщо вже намагалися працювати з камуфлюючим гелем вдома або робили манікюр у нейл-майстра. А в каталозі інтернет-магазину EVA ви завжди знайдете найпопулярніші та найякісніші б’юті-товари!

 

Читайте також:

Гель камуфлюючий для нігтів My Nail UV Gel 45

199.00
Купити

Камуфлююча кольорова база для гель-лаку Labi Color Base UV/LED

114.00
Купити

Камуфлююче базове покриття для гель-лаку Canni Camouflage Base

110.00
Купити

Камуфлююча база для гель лаку Labi French UV/LED

114.00
Купити
1 Грудня / 2021 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *