Бути L’Erbolario: догляд з турботою про природу та людину

Натуральна італійська косметика L’Erbolario — це визнання важливості старовинних рецептів краси й сучасної науки — безцінного досвіду минулого та технологій майбутнього. Цю філософію запечатано в самій назві бренду, де «erborare» означає «збирати трави та вивчати їхні корисні властивості».

Бути Л’Ерболаріо — значить піклуватися про себе, інших людей і природу. Під час виробництва та випробувань продукції компанія дотримується сучасної етики в ставленні до навколишнього середовища. І в цьому проявляється справжня повага до природи й людини:

  • виробництво не забруднює навколишнє середовище;
  • використовує відновлювані джерела енергії;
  • продукти не тестуються на тваринах.

Суворі клінічні дослідження, включаючи випробування на добровольцях на базі престижного університету в м. Павія, — гарантія ефективності та безпеки продукції L’Erbolario. Тож якщо вам близькі принципи турботи про себе з уважним поводженням з природою і людьми, пропонуємо познайомитися з Л’Ерболаріо ще ближче й подивитися, які цікаві засоби вони пропонують.

Топ товарів, з яких почати знайомство

Компанії L’Erbolario вже понад 35 років, і за цей час було вивчено безліч трав, створено сотні рецептів. Це натуральні та ефективні засоби для чоловіків, жінок і дітей: догляд за тілом, обличчям, губами, сонцезахист. Весь асортимент ви можете подивитися на сторінці L’Erbolario в EVA.UA. А ми у EVA Blog поділимося власними цікавими знахідками.

Ароматизований крем для тіла L’Erbolario Peonies Perfumed Body Cream відрізняється ніжною текстурою й дуже тонким ароматом півонії. Натуральні олії та екстракти в його складі дарують комфорт, приємне зволоження, м’якість — незмінне задоволення і завершальний штрих після щоденного очищення.

До речі, крім кремів для тіла, L’Erbolario випускають масажні олії, скраби, засоби проти розтяжок — усе є на EVA.UA.

Вітамінний блиск для губ Lucida Labbra Vitaminico на основі яблучного соку й мандарина поєднує в собі відразу дві функції: доглядає та огортає ніжним сяйвом. У його формулі — натуральні олії для захисту й вітаміни для живлення. Використовуйте його окремо як бальзам або наносьте під помаду — губи стануть м’якими та зволоженими.

Очищувальне молочко для обличчя L’Erbolario Cleansing Milk for the Face with Chamomile з ромашкою — натуральний засіб для зняття макіяжу, який підходить для чутливої ​​шкіри. Очищення доповнюється дією екстракту ромашки, яка знімає подразнення, пом’якшує, освіжає.

Маска молодості L’Erbolario Formula Anti-Tempo Maschera di Giovinezza з олією макадамії призначена для всього обличчя та зони довкола очей. З нею шкіра стає оксамитовою та зволоженою, розгладжуються мімічні зморшки. Продукт підходить як профілактичний антивіковий догляд після 30 років і для боротьби з першими віковими змінами.

Чоловічий крем для шкіри навколо очей L’Erbolario Uomo Баобаб задовольняє всі потреби шкіри чоловіків. Уповільнює процеси старіння, надає відпочилий і свіжий вигляд, зменшує мішки та темні кола. Більше засобів із серії Uomo з олією плодів баобаба знайдете на сайті EVA.UA — такий подарунок точно сподобається вашому чоловікові.

Концентрат для обличчя Fluido Concentrato per il Viso Con Vite Rossa e Caamomilla з чорним виноградом і ромашкою — мастхев для чутливої, подразненої шкіри. Засіб працює коли ви спите, а на ранок шкіра набуває рівного відтінку, гладкості, м’якості — і жодних почервонінь чи запалень. Використовуйте концентрат щовечора під крем.

Крем-маска для рук L’Erbolario Mandorla Impacco Crema Per Le Mani Мигдаль призначена для інтенсивного догляду за сухою шкірою. Засіб має натуральний склад, швидко поглинається, не лишаючи дискомфорту, глибоко та надовго зволожує. В упаковці знайдете флакон з кремом і рукавички. Їх треба одягти після нанесення засобу мінімум на 1 годину, а краще — на ніч.

І ще одна фішка бренду — це стильна упаковка кожного продукту. Майже всі флакончики з бальзамами, масками, скрабами, кремами для тіла L’Erbolario поміщено в красиву картонну коробку (яка, до речі, має позначку Лісової опікунської ради). Тому ці засоби приємно купувати та ще приємніше дарувати близьким.

Цікаво по темі:

Ароматизований крем для тіла L’Erbolario Peonies Perfumed Body Cream Півонія

750.00
Купити

Вітамінний блиск для губ L’Erbolario Lucida Labbra Vitaminico на основі яблучного соку та мандарина

331.00
Купити

Чоловічий крем для шкіри навколо очей L’Erbolario Uomo Баобаб

1159.00
Купити

Концентрат для обличчя L’Erbolario Fluido Concentrato per il Viso Con Vite Rossa e Caamomilla з чорним виноградом і ромашкою

1148.00
Купити

Очищувальне молочко L’Erbolario Cleansing Milk for the Face with Chamomile з ромашкою

546.00
Купити

Маска молодості для обличчя L’Erbolario Formula Anti-Tempo Maschera di Giovinezza з олією макадамії

879.00
Купити
4 Вересня / 2020 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Natalyia Vladymyrova

    Мне очень понравилась статья. Захотелось приобрести всю серию. Особенно гидрофильное масло

  2. Анна

    Спасибо за интересную статью)

  3. Аліна

    Дякую за можливість дізнатися про новинку в косметиці! Вірю в перемогу!

Рекомендовані статті
Чому лущиться шкіра на ліктях
5 Квітня / 2023 Догляд за тілом
Що таке бакучіол і чи може він замінити ретинол?
19 Червня / 2023 Догляд за обличчям
Як прибрати темні кола під очима
7 Серпня / 2021 Догляд за обличчям