Сухий шампунь: швидкий спосіб освіжити зачіску

Вимкнули воду, спізнюєтесь на роботу, неочікуване запрошення на побачення? Сухий шампунь виручає навіть у екстремальних ситуаціях! Він миттєво освіжує волосся, надає йому об’єму, в тому числі й у прохолодний сезон, коли ми носимо шапку. Якщо ви ще не знайомі з цією чарівною beauty-паличкою, тоді саме час випробувати її.

Сухий шампунь — незамінний помічник

Цей дивовижний засіб допомагає освіжити волосся у проміжках між миттям голови. Сухий шампунь корисний і зручний під час подорожей або у повсякденних ситуаціях, коли ви просто не встигаєте повноцінно помити волосся й зробити укладку. А ще з його використанням зачіска довше та надійніше тримає форму. Тож цілковито й рішуче повідомляємо: сухий шампунь — експрес-засіб і мастхев у косметичці кожної жінки.

Різні косметичні бренди пропонують сухі шампуні для різних проблем та типів волосся: для пишності та об’єму, проти жирності тощо. Також можна зустріти засоби з різними основними компонентами: рисовим крохмалем (найпоширеніший), вівсяним, кукурудзяним. Вони поглинають шкірний жир, який і створює ефект несвіжості. Результат — чисті локони та охайна зачіска. Натуральні компоненти у складі сухих шампунів — легкі та м’які, позбавляють відчуття злиплого волосся, не шкодять шкірі голови.

При цьому слід уникати таких інгредієнтів, як тальк і глина: вони можуть пересушити шкіру голови й викликати появу лупи.

Цікаво по темі. Як боротися з лупою?

Чи є недоліки?

Сухий шампунь — не заміна традиційному, тому його не рекомендується використовувати постійно. Наносити засіб потрібно в помірній кількості, щоб не отримати ефект волосся, припорошеного борошном. На темному волоссі сухий шампунь може залишати сліди — на такий випадок краще обирати непомітні засоби темного кольору.

 

Корисно дізнатися. Помилки в догляді за волоссям.

 

Просто нанесіть: правила користування сухим шампунем

 

  1. Укрийте плечі рушником, щоб не забруднити одяг.
  2. Добре розчешіть волосся.
  3. Ретельно струсіть флакон із сухим шампунем.
  4. Рівномірно нанесіть на забруднені корені з відстані 20–30 см.

 

 

Сухий шампунь найкраще розпилювати на волосся знизу, піднімаючи локони. Так можна отримати більше об’єму.

 

  1. Добре розподіліть засіб пальцями.
  2. Залиште на 2–3 хвилини.
  3. Ще раз добре розчешіть волосся.

 

Найкраща щітка — з натуральної щетини. Вона не лише не травмує волосся, але й добре видаляє залишки сухого шампуню.

А якщо бажаєте зробити укладання стійкішим та подовжити свіжість зачіски, розпиліть трохи сухого шампуню на свіжовимите волосся відразу після сушіння феном.

Які бувають сухі шампуні

У залежності від типу вашого волосся та бажаного результату обирайте сухі шампуні таких брендів.

  • Нормальне та жирне волосся: OSIS+ від Schwarzkopf Professional на основі фарбованого рисового крохмалю. Підлаштовується під природний колір волосся.
  • Для брюнеток: NIVEA Fresh Revive. Надає локонам свіжості, легкості, добре видаляє жирність, не залишаючи слідів.
  • Хвилясте волосся: Schwarzkopf Professional Mad About Waves. Миттєво освіжить, очистить та надасть здорового блиску хвилястим локонам.
  • Тонке волосся: Syoss VOLUME LIFT. Ідеальний для тих, кому не вистачає об’єму та пишності. Підвищує пружність та надає легкості.
  • Тонування відрослих коренів: для блондинок — got2b Blonde, для брюнеток — got2b Brown.
  • Мініверсія для подорожей: got2b Extra Fresh Mini, 100 мл — свіжість у будь-який час 😉

Головне — пам’ятати: сухий шампунь не заміняє регулярного миття волосся з водою, звичайним шампунем та бальзамом-ополіскувачем. Дотримуйтеся наших простих рекомендацій  і виглядайте чарівно завжди!

6 Вересня / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті