Філософія Clean Beauty від іспанського бренду Numee

Красуне, EVA Blog розпочинає серію статей, у яких буде знайомити з новими цікавими брендами, що ексклюзивно представлені на eva.ua. Сьогодні під моєю пильною увагою іспанський бренд Numee та його філософія Clean Beauty. 

Час читання: 12 хвилин або чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Clean Beauty: з повагою до шкіри та планети

Косметика бренду Numee

Перед тим, як почати роботу над власним брендом, компанія Cosmewax була виробником для інших марок. Досвід накопичувався, складався у скарбничку, і як наслідок – з’явився бренд Numee. Він вже добре відомий у світі, а тепер, завдяки eva.ua, і українські красуні можуть познайомитися з його філософією Clean Beauty.

Товари бренду народжуються  на  двох виробництвах у іспанських містах Кадіс та Валенсія.  За те, щоб кожна пляшечка продукту несла максимум користі, відповідає команда з хіміків, фармацевтів, інженерів-хіміків та дві власні науково-дослідні лабораторії. 

Круто, коли бренд не просто має досвід, а пристрасно зацікавлений робити крутий та ефективний продукт. Коли під кожною кришечкою бажання проявити шану і до тієї, хто користується косметикою, і до планети. Минають часи, коли продукти створювались без уваги до їх впливу на екологію. Нові покоління косметики розробляються з турботою і про шкіру, і про Землю. Бо ж нової планети не видадуть, переїхати не зможемо.

Цікаво по темі: Колаген для шкіри: докладний гайд для твоєї б’юті-скарбнички

Фішки бренду Numee

  • свідомо до природи;
  • свідомо до шкіри;
  • свідомо до працівників;
  • інноваційно та ефективно;
  • доступно за ціною.

Як пише про себе бренд, він – чистий, ефективний та доступний.Тож давайте розберемо з вами різні аспекти Clean Beauty філософії бренду.

Іспанська косметика Numee

Принцип поваги до шкіри 

Догляд за собою Numee  розглядають як частину турботи про психологічне здоров’я. І я з ними у цьому цілком погоджуюсь. Бо є багато психологічних практик, в яких покращення емоційного стану досягається через досить прості речі. Приділити собі увагу, сконцкентруватися на своїх відчуттях. Команда Numee допомагає проводити такі хвилинки психологічної розгрузки, створюючи продукти, які сенсорно дуже приємні: ніжні текстури, ненав’язливий аромат. Clean Beauty – це не лише про результат, а й про задоволення від процесу.

Цікаво по темі: Вибирай своє: три українських бренди доглядової косметики

Принцип екологічної стабільності в рецептурі 

Команда бренду Numee вважає, що має значення не лише ефективність компонентів, а й етичні джерела їх отримання. Саме тому у рецептурах косметики використовуються веганські формули, а готові продукти ніколи не будуть тестуватися на тваринах.

Numee ретельно стежить, щоб у складі засобів не було інгредієнтів, що можуть потенційно зашкодити шкірі. Філософія Clean Beauty не допускає жодних торгів про допустиму шкоду.  На офіційному сайті бренду Numee можна знайти повний перелік компонентів, які виключені з рецептур.

Активні інгредієнти природного походження переважають у складі продуктів, проте допускаються й безпечні синтетичні компоненти. Їх завдання – допомогти підсилити ефективність косметики, щоб вона дійсно допомагала вирішувати проблеми красунь по всьому світу. 

Упаковка бренду Numee

Принцип сталого розвитку бізнесу 

Чому це важливо? Бо минув час підходу “після нас хоч трава не ростиме”. Ми маємо дбати, в якому стані передамо планету майбутнім поколінням. Бренд співпрацює з ECOEMBES (некомерційна організація, що займається турботою про довкілля шляхом переробки та екодизайну упаковки в Іспанії), є учасником ECOVADIS (рейтинг сталого розвитку бізнесу).

Упаковки продукції Numee розраховані на вторинну переробку та зменшення кількості відходів. Що занадто, то не здраво – тому постійно ведеться робота по мінімізації упаковки, зменшенню кількості води, що використовується. Картонні частини пакування сертифіковані FSC та друкуються фарбами на рослинній основі, без використання мінеральних олій. 

Філософія Clean Beauty розповсюджується не лише на готовий продукт, а й на усі процеси його створення. Компанія проводить регулярні навчання з техніки безпеки та охорони здоров’я для персоналу виробництв й співробітників офісу. Numee  проходять етичні аудити SMETA и ICS. Рівність, недискримінація, прозорість та прагнення до навчання – частина сталого розвитку та філософії краси. 

Засіб для обличчя Numee

Три продукти Numee, з яких варто почати знайомство

Тепер, коли ви детально познайомилися з цінностями, яких дотримується бренд, саме час визначитися, які ж продукти спробувати першими. Тому підібрала три цікаві варіанти, що стануть корисним доповненням косметички. 

Засіб для зняття водостійкого макіяжу з очей Numee Glow Up Wipe Away 

шукай ексклюзивно на eva.ua 

Цей продукт допоможе видалити стійкий макіяж навіть володаркам чутливої шкіри. І при цьому не залишить відчуття жирної плівки, бо має ніжну консистенцію та 88% натуральних компонентів у складі. Як то кажуть, якщо при знятті макіяжу ви все ще трете, то ми йдемо до вас.  Ефективності без тертя допомагають досягти два компоненти: ізогексадекан та полоксамер. Перший розчиняє мейк, як сонце серце крижаної королеви, а другий відповідає за ретельне видалення зі шкіри. 

Засіб для зняття макіяжу Numee

Багатофункціональна сироватка для обличчя Numee Drops Of Benefits Soothing Shield 

шукай ексклюзивно на eva.ua

Сироватка містить 10% ніацинаміду (більш знайомого як вітаміну B3) і працює комплексно. Стимулює вироблення колагену, завдяки чому дрібні зморшки розгладжується, і шкіра виглядає більш гладенькою. Також усуває запалення й почервоніння. Такий собі фотошоп у пляшечці з 87% складових натурального походження. 

Сироватка Numee

Крем для обличчя Numee Game On Pause Skin Perfecting Whipped Cream

шукай ексклюзивно на eva.ua

Повернути шкірі свіжий, гладенький вигляд та знизити пігментацію – ось два завдання, які вирішує цей крем. 95% компонентів натурального походження допомагають покращити вироблення колагену та зробити шкіру більш бархатистою, щоб коли проводитимеш по щоці рукою, кайфувати від дотику. 

Крем для обличчя Numee

І наостанок поговоримо про питання ціни. А вона у випадку з Numee достатньо приємна. Особливо враховуючи, який відповідальний підхід стоїть за створенням кожної баночки. 

А зовсім скоро чекайте наступний матеріал серії “ексклюзивно на eva.ua”. Зберігайте посилання на EVA Blog, щоб не пропустити оновлення!

 

Читайте також:

22 Квітня / 2022 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Готуємося до зими: ТОП-10 олій для обличчя
13 Листопада / 2023 Догляд за обличчям
VISUAL by EVA