12 найкращих брендів корейської косметики

Корейська косметика представлена в різних цінових сегментах, від мас-маркету до професійних брендів. Як же з усього різноманіття вибрати ті засоби, які будуть найбільш ефективними саме для потреб твоїх шкіри та волосся? Розберемося у цій статті разом з косметологом Ольгою Сірою!

Час читання: 5 хвилин та ромашковий чай ☕

статья доступна на русском языке

Фармацевт за освітою, Ольга Сіра (@cosmo.gray) є тим beauty-консультантом, що допоможе підібрати корейські засоби з врахуванням відповідності їх складу до проблеми, яку мають вирішити. Попереду на тебе чекає добірка продуктів під різні запити, а в кінці статті всі згадані бренди з Кореї зберемо у зручний чек-лист, щоб ти могла легко знайти та замовити їх на eva.ua.

Косметолог Ольга Сіра

Особливості корейської косметики

Час від часу можна почути думку, що корейська косметика підходить тільки азіатському типу шкіри й не буде ефективною на європейському. Але ця інформація є міфом.

1-Особливості-корейської-косметики

Шкіра кореянок може бути різною: і тоненькою, сухою, і досить щільною з помітними порами та висипаннями. Азіатські жінки стикаються з тими ж проблемами в догляді, що і ми. А отже задача тільки в тому, щоб знайти саме для себе ту саму дієву баночку за запитом по проблемі та типом шкіри.

Шукай EVA Blog в Instagram

Останніми роками про корейські бренди чутно все частіше, вони впевнено захоплюють свою частку ринку б’юті індустрії. Це пов’язано з тим, що Південна Корея є одним з передових постачальників косметики для тіла, обличчя та волосся. До того ж їх технології та дослідження часто на крок попереду у порівнянні з європейськими виробниками.

2-корейські-бренди

Філософія догляду азійського світу полягає в тому, щоб залишатись молодими якомога довше. Тому, наприклад, їх засоби по догляду за обличчям можна вважати ефективнішими за рахунок збагаченого робочого складу та дієвих формул.

Цікаво на тему: Next level: що таке дрон-косметика і навіщо вона потрібна

Засоби з Кореї для догляду за обличчям

Пропоную детально розглянути, продукти яких корейських брендів стануть справжніми знахідками у розв’язанні проблем та максимально ефективному закритті потреб різних типів шкіри у догляді за обличчям та тілом.

3-Засоби-з-Кореї-для-догляду-за-обличчям

Для підліткової шкіри

Якісне очищення, підсушення запалень, ніжна ексфоліація та заспокоєння епідермісу —  одні з ключових задач у догляді за підлітковою шкірою.

01 Для підліткової шкіри (987)

У цьому можуть допомогти наступні корейські продукти:

  1. Гель для вмивання COsRX Low pH Good Morning — засіб, який ідеально підійде для підліткової, проблемної, комбінованої та жирної шкіри. Він не містить агресивних ПАР, не буде порушувати ліпідний бар’єр, але при цьому якісно очистить і регулюватиме виділення себуму.
  2. Точковий засіб для проти акне Dr. Jart+ Ctrl-A Teatreement Soothing Spot не містить агресивних складових, зате має протизапальні компоненти. Підсушить висипання. Має антибактеріальну дію, тому може бути застосований на запаленнях різного походження.
  3. Пілінг-диски Dr.Hedison AHA Soft Peeling Pads з AHA-кислотами — ще одна цікава знахідка з Кореї для підліткової шкіри від професійного бренду. Ці пілінг-педи містять бетаїн саліцилат (Betaine Salicуlate), що є потужним протизапальним компонентом. Плюс цей продукт в основі свого просочення має центеллу, тож буде заспокоювати, загоювати шкіру.

Цікаво на тему: Яка косметика потрібна для догляду за підлітковою шкірою?

Для сухої шкіри

При виборі догляду за сухою шкірою важливо звертати увагу на компоненти, які допоможуть компенсувати нестачу ліпідів та сприятимуть глибокому зволоженню.

02 Для сухої шкіри (1005)

Зверни увагу на ці засоби:

  1. Регенерувальний бальзам Dr.Hedison EGF Regenerate Cica Balm — ще один корейський засіб, який містить центеллу, яка спрямована на загоєння шкіри та мікротріщінок. Підійде як сухому типу шкіри, так і жирному типу в стані зневоднення, коли шкірні покриви лущаться та червоніють.
  2. Тонер Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox з комбучею — двофазний продукт, який за рахунок кремової фази може давати глибоке зволоження. До того ж його можна наносити в декілька шарів, щоб досягти більш бажаного ефекту.

Цікаво на тему: Як вибрати та використовувати гідрофільну олію

Для жирної шкіри

Себорегуляція та ретельне очищення — два базові ефекти, які мають забезпечити доглядові засоби з Кореї при жирному типі шкіри.

03 Для жирної шкіри (542)

Поповнити твою косметичку можуть, наприклад, такі цікаві продукти:

  1. Професійна пінка для вмивання Dr.Hedison Bubbly Foaming Deep Cleansing. Забезпечує очищення, яке спрямоване на розв’язання проблеми масного блиску і чорних цяток. Не має агресивних ПАР, завдяки чому буде жирну шкіру інтенсивно очищувати, але не пересушувати.
  2. Ензимний пілінг Cell Fusion C Papaya Granule Peels. Активно відлущує, тим самим бореться з чорними цятками, висипаннями та недоліками шкіри. Також глибоко очищує пори, освітлює сальні нитки та вирівнює рельєф.

Цікаво на тему: Що таке pH у косметиці та як він впливає на шкіру?

Для нормальної шкіри

Якщо в тебе нормальний тип шкіри, важливо не пересушити її, дбати про збереження ліпідного бар’єра. У складі бажано уникати спиртів, а от зволожувальні компоненти стануть плюсом.

04 Для нормальної шкіри (309)

Серед корейських брендів ефективний склад мають, наприклад, такі засоби:

  1. Пінка Dr.Hedison EGF Limpid — базовий продукт для професійного догляду. Не порушує шкірний бар’єр, м’яко і делікатно очищує обличчя та містить спеціальний зволожувальний комплекс.
  2. Тонер Pyunkang Yul Essence Toner — базовий зволожувальний засіб для тонізації обличчя. Не містить спирту, а завдяки екстракту астрагалу забезпечує глибоке зволоження і заспокоєння шкіри.

Цікаво на тему: 12 засобів для тіла, які незамінні взимку

Для проблемної шкіри

Компоненти, що підсушують, а також ті, що впливають на інтенсивність виділення себума та допомагають подолати сліди постакне — ось що важливо у складі догляду для тіла та обличчя, якщо маєш проблемну шкіру.

05 Для проблемної шкіри (205)

Знайомство з корейськими брендами у цьому напрямку можеш почати з таких продуктів:

  1. Тонер Dr.Hedison AHA 3% Scaling — професійний засіб з Кореї, який забезпечує якісну тонізацію та не містить спирту. Гліколева кислота у складі працює з висипаннями, постакне і чорними цятками.
  2. Сироватка Cos De Baha Niacinamide 20% + Zinc 4%. Відомо, що головна причина появи висипань — це надмірне виділення шкірного себуму. Ніацинамід та цинк — це якраз ті компоненти, який регулюють виділення себуму та впливають на зменшення появи масного блиску.

Цікаво на тему: Що таке нікотинова кислота і як її використовувати у догляді

Для чутливої шкіри

Делікатне очищення та захист від впливу зовнішньої середи надзвичайно важливі для чутливої шкіри. Засоби для догляду повинні мати м’яку дію, щоб не завдавати обличчю додаткового стресу.

06 Для чутливої шкіри (121)

Серед пропозицій від виробників з Кореї можеш спробувати наступні:

  1. Заспокійливий крем Dr.Hedison The: Jin Jung Cicaming на основі центелли азіатської. Окрім того, містить аденозин і примулу вечірню. А ці два компоненти впливають на заспокоєння рецепторів і роблять шкіру менш чутливою.
  2. Гель Manyo Bifida Complex Ampoule Gel Cleanser з біфідо- та лактобактеріями для лагідного вмивання. Очищення з біотиками максимально делікатно впливає на шкіру, плюс відновлює мікробіом. А це одна з важливих ліній оборони, завдяки якій епідерміс має змогу чинити максимальний опір зовнішньому середовищу.

Цікаво на тему: Що таке антистрес-косметика і для чого вона потрібна

Антивікова косметика для зрілої шкіри

Антивікова косметика в лінійках брендів з Кореї має досить великий і широкий вибір. Наприклад, такі бренди як Medi-Peel, Dr.Hedison, Purito, Needly мають дуже влучні позиції для роботи не тільки з віковими змінами, а і з базовим зволоженням.

07 Антивікова косметика для зрілої шкіри (751)

Рекомендую спробувати такі засоби:

  1. Зволожувальний тонік Dr.Hedison Peptide 7 Moisture Toner з пептидами. Має укріплюючий ефект, підійде при дряблості, сухості та втраті тургору. Також підготує шкіру для подальшого нанесення продуктів.
  2. Сироватка Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule. Її можна назвати бестселером завдяки комплексу різних пептидів, зокрема Acetyl Hexapeptide-8, який вважається міорелаксантом (сповільнює міміку і розгладжує зморшки).

Цікаво на тему: Антивікова косметика: сироватки, креми та інші продукти

Відбілювальна косметика з Кореї

Відбілювання слідів підвищеної пігментації — ще один розповсюджений запит при виборі корейської косметики.

08 Відбілювальна косметика з Кореї (79)

Допомогти у цьому можуть такі продукти:

  1. Освітлювальна сироватка Cell Fusion C Expert TA Toning Ampoule впливає на фермент, який викликає пігментацію. Завдяки цьому цей професійний корейський засіб має потужну відбілювальну дію та сприяє зменшенню появи нових плям.
  2. Тонер Medi-Peel Bio Intense Glutathione White Silky з екстрактом глутатіону та ніацинамідом спрямований на освітлення та вирівнювання тону. Особливо вдало цей продукт з Кореї буде працювати зі слідами постакне або віковою пігментацією.

Цікаво на тему: 24 найкращі засоби від гіперпігментації

Корейська косметика для волосся

В догляді за волоссям рекомендую звернути увагу на корейський бренд La’dor. Його філософія полягає в тому, щоб перекрити будь-який запит клієнта. Цей бренд приділяє увагу як догляду за шкірою голови, так і полотну, довжині волосся та збереженню його якості.

09 Корейська косметика для волосся (61)

Спробуй таку косметику з Кореї, щоб комплексно потурбуватися про стан локонів:

  1. Шампунь La’dor Wonder Bubble Shampoo – приклад корейського засобу, який підійде чутливому типу шкіри голови. Особливо якщо є, наприклад, лупа, яку викликає не грибок, а просто шкіра чутлива та реагує лущенням.
  2. Очищувальний спа пілінг для шкіри голови La’dor Scalp Scaling Spa Ampoule має у складі поліглутамінову кислоту, а також рослинні екстракти, які будуть сприяти делікатній ексфоліації та оновленню епідермісу. Це впливає на зменшення випадіння волосся, а також перешкоджає появі лупи.
  3. Філер для волосся La’dor Perfect Hair Fill-Up – популярний корейський засіб, який вже себе зарекомендував. Завдяки гідролізатам кератину, колагену і шовку впливає на якість волосся, особливо фарбованого та пошкодженого.

Цікаво на тему: Види гребінців для волосся і який коли краще використовувати

Цікава декоративна косметика від корейських брендів

У цій добірці я розглянула багато доглядових засобів від корейських брендів. Всі вони представлені на eva.ua, тож прямо зараз можеш додати їх у кошик. Але ніша декоративної косметики з Кореї також активно розвивається. Тож пропоную подивитися ще на три цікаві бренди: Purito, Rom&nd та The Saem.

10 Цікава декоративна косметика від корейських брендів (52)

Як приклад розповім про класні декоративні засоби від цих виробників, якими варто поповнити свою косметичку:

  1. ВВ-крем Purito Cica Clearing з екстрактом центели. Він не камедогенний, не містить мінеральної олії. Дає гарне перекриття і вологий фініш. Зволожує, що також дуже доречно в холодну пору року.
  2. Тінт  Rom&nd Juicy Lasting Tint – ще одна новинка на ринку Кореї. Дуже класна лінійка для губ, яка містить багато екстрактів рослин, зволожувальних компонентів. До того ж має трендові відтінки. В Україні марка Rom&nd тільки набирає популярності, але дуже раджу звернути на неї увагу.
  3. Рідкий консилер The Saem Cover Perfection Tip Concealer SPF28/РА++ для маскування недоліків. Має приємну консистенцію, не пересушує. Підійде як для приховування поодиноких висипань, так і для висвітлювання зони навколо очей. Цей продукт має популярність у візажистів, не дивлячись на бюджетну ціну.

5-Цікава-декоративна-косметика-від-корейських-брендів-(52)

Цікаво на тему: 20+ найкращих пензлів для макіяжу

Тож ось такий цікавий ТОП-12 корейських брендів рекомендує ближче вивчити beauty-консультант та косметолог Ольга Сіра:

Зберігай посилання на цю статтю або роби скрин списку, щоб він завжди був під рукою!

А в коментарях обов’язково поділись, чи маєш свій ТОП брендів з Кореї та які продукти заслужили звання твоїх фаворитів!

Читайте також:

21 Грудня / 2023 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті