15 стильних аксесуарів, які доповнять ваш образ

Погодьтеся, ніщо так ідеально не доповнює образ як аксесуари. Саме вони є тими самими завершальними штрихами, які надають луку неповторності та виразності. Тому, щоб ви виглядали на 10 з 10 приголомшливо і ловити захоплені погляди, рекомендуємо звернути увагу на головні модні прикраси цього сезону. З їхньою допомогою ви точно зможете створити по-справжньому стильний образ!

Час читання: 3 хвилини та чашечка зеленого чаю 🍵

статья доступна на русском языке

15 трендових аксесуарів, до яких варто придивитися цього сезону

15 трендових аксесуарів, до яких варто придивитися цього сезону

Чим же потішить модниць осінь-зима 2023-2024? Скажу одразу, що сюрпризів буде багато. На вас очікує феєричне повернення забутих трендів, сміливі аксесуари, які стануть головним акцентом образів, і ще кілька цікавих рішень. Заінтригувала? Тоді не буду вас довго мучити, полетіли знайомитися з 15 головними аксесуарами цього сезону!

Цікаво на тему: 5 трендових речей, які мають бути у твоєму гардеробі

Окуляри з прозорими лінзами

Звичайно, вони не захистять вас від сонця, але тільки погляньте, який стильний вигляд вони мають. Ну як можна пройти повз і не закохатися в них? Такі іміджеві окуляри додають луку легкості та елегантності. Вони стануть чудовим доповненням як до повсякденного, так і вечірнього образу.

01 Окуляри з прозорими лінзами

@rayban

02 Окуляри з прозорими лінзами

@miumiu

03 Окуляри з прозорими лінзами

@carrera

Шукай EVA Blog в Instagram

Шовкова хустка

Хочете виглядати стильно? Обов’язково придбайте шовкову хустку. Цей ультрамодний аксесуар знову захоплює нас своєю неймовірною красою та універсальністю. Він має унікальну здатність додавати нотку розкоші та витонченості навіть найпростішому вбранню. Носити шовкову хустку можна на голові (як бандану або косинку), зав’язати навколо шиї та підв’язувати волосся. Також цей аксесуар може стати акцентною деталлю на сумці.

04 Шовкова хустка

@brunet.pt

05 Шовкова хустка

@furla

06 Шовкова хустка

@maxmara

07 Шовкова хустка

@louisvuitton

08 Шовкова хустка

@graziaaccesoriosgt

Довгий шарф

На модних показах засвітилися мега довгі шарфи, які повністю укутували моделей. З цього моменту все й понеслося. Saint Laurent, Etro, Giorgio Armani вже представили увазі публіки цей аксесуар, а це означає, що він стає справжнім хітом сезону. Сподіваюся, ви вже звільнили трохи місця у своєму гардеробі для новенького шарфа.

09 Довгий шарф

@thestyleograph

Цікаво на тему: 11 способів красиво зав’язати шарф на пальто

Шапки, панами, кепки-тедді

Ну як же без головних уборів? Тренди осінь-зима 23-24 дивуватимуть своєю різноманітністю, але головними актуальними аксесуарами стануть:

  • панама;
  • капелюшок-відро;
  • капелюшок-колокол;
  • пухнаста бейсболка;
  • шкіряний кашкет.

Уже придумали, з чим їх носити?

10 Довгий шарф

@thestyleograph

11 Шапки, панами, кепки-тедді

@thestyleograph

12 Шапки, панами, кепки-тедді

@maisonvalentino

Заколки-банти

Додати трохи романтичності образу допоможуть заколки у вигляді об’ємних бантів. Цього сезону вони зустрічатимуться повсюдно, тому встигніть першими прикупити собі модний аксесуар. Зізнаюся чесно, виглядають вони дуже круто. До речі, як альтернативу можна використовувати ті ж хустки, зав’язавши їх бантиком.

13 Заколки-банти

@corinne.world

14 Заколки-банти

@aenaodesign

15 Заколки-банти

@graziaaccesoriosgt

Краватки

Так-так-так, краватки будуть просто на піку своєї популярності. Річ у тім, що зараз простежується тенденція на базові, офісні та більш класичні образи. А що може доповнити їх краще, ніж краватка? Це просто секс!

16 Краватки

@thestyleograph

17 Краватки

@maisonvalentino

18 Краватки

@alexandermcqueen

19 Краватки

@fashionablynoted

Перлини, багато перлин

Красиві перлинні прикраси продовжують триматися в топах модних аксесуарів. Намисто з нитками різної довжини та браслети з перлами мають дуже ніжний і акуратний вигляд. Їх можна комбінувати із золотими та срібними прикрасами, носити з сорочками, денімом, легкими майками (шифон, шовк) і піджаками, створюючи неповторні луки.

20 Перлини

@heyhappinessofficial

21 Перлини

@miamojewelry

22 Перлини

@monies_official

23 Перлини

@pearljewelryolga

Масивні ланцюжки та браслети

Ці прикраси залишаються з нами й в цьому сезоні. Але безперечними фаворитами будуть саме золоті ланцюги, але їх сміливо можна комбінувати з більш тонкими ланцюжками та доповнювати камінням. Цей аксесуар матиме чудовий вигляд як з в’язаним одягом, трикотажем, сукнями, кроп-топами, футболками та навіть майками.

24 Масивні ланцюжки та браслети

@amyojewelry

24 Масивні ланцюжки та браслети

@lenanash

26 Масивні ланцюжки та браслети

@naetur

Браслети на ногу

Це щось із кінця 90-х. Всіма улюблені браслетики на ногу повертаються в моду. Ніжки модниць цього року не залишаться без уваги. Обрати можна як тоненькі ланцюжки, так і більш масивні. Сміливо одягайте їх на голу ногу, поверх колготок і шкарпеток.

27 Браслети на ногу

@amyojewelry

28 Браслети на ногу

@amyojewelry

29 Браслети на ногу

@mejuri

Прикраси в етнічному стилі

Вироби з національним характером особливо популярні в Україні. Носити їх можна з чим завгодно і коли завгодно. Такі прикраси стануть справжньою родзинкою образу, головне правильно підібрати їх під одяг.

30 Прикраси в етнічному стилі

@korali___ua

31 Прикраси в етнічному стилі

@dukachi.jewelry

32 Прикраси в етнічному стилі

@dukachi.jewelry

Великі сережки

Шалено гарний вигляд мають сережки великих розмірів. Вони будуть доречними для будь-яких образів, починаючи від повсякденних і закінчуючи вечірніми. Але носити такі прикраси потрібно правильно — під зібране волосся або укладене назад. Великі сережки мають бути на видноті. Тому сміливо купуйте сережки-люстри, каблучки, моделі з великими каменями, експериментуйте з геометрією і не соромтеся габаритних кліпс.

33 Великі сережки

@amyojewelry

34 Великі сережки

@threadsstyling

35 Великі сережки

@pipabella

36 Великі сережки

@pipabella

Моносережки

Поодинокі сережки — мастхев кожної модниці. Парні сережки, як і раніше, залишаються незмінною класикою, але все ж відкладіть їх убік ненадовго. Моносережка просто розриває всі шаблони. По-перше, це дуже сміливо, по-друге, нереально красиво. Важливим критерієм вибору виробу є великий розмір і нетиповий дизайн.

37 Моносережки

@cartier

38 Моносережки

@hm

39 Моносережки

@thestyleograph

Цікаво на тему: Що таке сережки-кафи і як їх правильно носити

Невидимки “видимки”

А пам’ятаєте, коли всі носили невидимки на волоссі? Такі заколки підбирали в тон волоссю, щоб були зовсім непомітними й не привертали до себе зайвої уваги. Цього сезону все зовсім інакше: яскраві, помітні, в камінцях, прикрашені перлами — саме таким заколкам віддають перевагу. Обираємо будь-які форми та робимо з ними класні зачіски.

40 Невидимки

@mejuri

41 Невидимки

@miumiu

42 Невидимки

@corinne.world

43 Невидимки

@graziaaccesoriosgt

44 Невидимки

@graziaaccesoriosgt

Брошки

Скільки років ці прикраси залишалися в тіні та просто чекали, коли ж настане їхній час. У цьому осінньо-зимовому періоді вони стануть чи не головною прикрасою образу. Їх можна носити на сукнях, жилетах, джемперах і не тільки. Вау-ефект забезпечений!

45 Брошки

@vancleefarpels

45 Брошки

@vancleefarpels

47 Брошки

@tiffanyandco

Чокери

Любителі чокерів можуть видихнути, оскільки ці аксесуари будуть актуальними й в прийдешньому сезоні. Однак дизайнери наполегливо рекомендують віддавати перевагу більш сміливим моделям. Прикраса обов’язково має бути помітною.

48 Чокери

@bijouxmadeinitaly

49 Чокери

@pipabella

Залишайтеся в тренді, розбавляйте свої образи цікавими аксесуарами та надихайте оточуючих.

Читайте також:

6 Вересня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *